2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Can'ım benim iyi ki görmüşsün en azından temkinli olursun

Bi kontrol et bakalım

Her şeyin hazır mı peki

Can'ım benim iyi ki görmüşsün en azından temkinli olursun

Bi kontrol et bakalım

Her şeyin hazır mı peki

Bebişin kıyafetleri ve benim ihtiyaçlar hazır ama valize koymadım daha. Diğer hazırlıklar dersen evim çok kötü halde hastane süslerim bitnedi. Halıları yıkatmadım daha . Apar topar şimdi toplattim esime. girişe yığdik ama cumartesi almaya geleceklermiş. Yani daha evde çok iş var . İnsallah bayram ı geçiririz. Kızım doğmak bilmedi. Ne nişan ne şu ne sancim oldu. Bide üstüne 2 günde doğurdum. Buda geç doğar diyordum ama bu beni yaniltacak galiba

gözün aydın cnm maaşaallahh açıklık olduğunu nsl anlıyolar usgde mi?? çatı muayenesinde mi????

kızlarrr bişey soacağım muallakta kaldım ya..şimdi dr bana sezeryan tarihi 8 temmuzu verdi.yani 4 günüm var.ben hala ağdaya gitmedim.şimdi yaptıırsam 14 günde belli olmaya başlarlar mı diye düşünüyorum.öte yandan bu erkenci davranan bebişleri düşündükçe de biranönce yaptırmak istiyorum ne dersiniz*???nolur bir akıl verin yaa

Aaaa sendemiii
Ay cok heyecanlandim ya bizi merakta birakmaaa
Ay bendeee kız bide sınavım vardı iki gün önce geçmişim resmen içime doğdu erken den bişeyler olacağı o yüzden o kadar stres yaptım demek ki. Inş müsait olursam hemen haber veririm belki hemen olmaz ama hafif sancı da var

Aynı problem bende de var napcam bilmiyorum benim daha tarihte belli değil süpriz yaparsa diye strese giriyorum

Ay çok heyecanlı Evet simsiyah ve baya vardı. Sancım da sabahtan beri var kasık ağrısı şeklinde yok kanama yok sanırım yemek hazlyrm şimdi duş alcm hemen çantam hazır sayılır ay dua edin bana
Kuzum allah yardimcin olsun doğumun başlarsa catir catir dogur kiz maşallah sana bak korkusuZsun olay kafada başlar güzel haberler bekliyoruz kizinla senden :)

Anam ediz de geliyor teyze yer maşallah :) artık sende dogurucan topik doğuruyor ne nan bu biz bostan korkulugumuyuz:) sanada kocaman maşallah 16 kg iyi almissin fıstık bebiste iyi buyumus doğuma kadar 3300 3500 olur inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…