- 25 Mayıs 2013
- 14.035
- 20.750
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.881
işten gelince duşa girmiştim . Bornozu çıkarınca aynadan gördüm. Alt tarafta afedersiniz sümüksü kahverengi bişey gördüm tırnak üstü kadar bisey. Aynaya bakmasaydim eğilerek göremezdim
Ne yapacağımı bilemedim. Şimdilik beklemedeyim.
Sağol canim tesekkurlerallah analı babalı büyütmeyi nasip etsin canım çok şükür güzel gidiyor doğumlarımız peşpeşe
Çok sagol canim rabbim hepinizi kurtarsin@misam @ozdenelifmucize22 kızlar gözünüz aydın sağlıkla büyütün yavrularınızı :) Ayy çok heyecanlı haftaya bugün ben de yazacağım inşallah doğuma giriyorum diye
Yok yok dogurmadan geldim bebegim :)
Çok sagol canim rabbim yardimcin olsunayy gözün aydın maşallah senin doğum tarihide benle aynı :) herkes doğurdu ben kaldım bizimkinin niyeti yok :)
Çok sagol canim tesekkurleray maaşaallah :)
hayırlı olsun
kavuşmanız mübarek olsun
ayrıntıları bekliyoruzz
Sağol canimAllah hayirla buyutmeyi nasip etsin
Can'ım benim iyi ki görmüşsün en azından temkinli olursun
Bi kontrol et bakalım
Her şeyin hazır mı peki
Amin canimAllah hayirla buyutmeyi nasip etsin
gözün aydın cnm maaşaallahh açıklık olduğunu nsl anlıyolar usgde mi?? çatı muayenesinde mi????Ben geldiim hemde dogurmadan @insanbuL1cicek3bocek @idilduam :)
2950gr olmus oglus. Nst de 50yi bulan bi kac sanci cikti.suyumuzda azalma varmis ama artik normal son zamanlarda azalmaya baslar dedi.
Bide baya inceledik ama bana hic benzemiyo beyfendi babasinin kopyasi1cmde aciklik varmis.
Bakalim ne zaman gelcek
bu sefer tartilmadim ya aklina gelmedi yada gerek gormedi bilmiyorum ama gecen hafta +16ydi ufak bi azar isitmistimcok sevindim bugun tartmayisina:)
Buarada tam nst bitti ebeyi biri cagirdi sirtustu kalakaldim kaplumbaga gibi dogrulamadimozlicem bu hallerimi
Ay bendeee kız bide sınavım vardı iki gün önce geçmişim resmen içime doğdu erken den bişeyler olacağı o yüzden o kadar stres yaptım demek ki. Inş müsait olursam hemen haber veririm belki hemen olmaz ama hafif sancı da varAaaa sendemiii
Ay cok heyecanlandim ya bizi merakta birakmaaa
Aynı problem bende de var napcam bilmiyorum benim daha tarihte belli değil süpriz yaparsa diye strese giriyorumkızlarrr bişey soacağım muallakta kaldım ya..şimdi dr bana sezeryan tarihi 8 temmuzu verdi.yani 4 günüm var.ben hala ağdaya gitmedim.şimdi yaptıırsam 14 günde belli olmaya başlarlar mı diye düşünüyorum.öte yandan bu erkenci davranan bebişleri düşündükçe de biranönce yaptırmak istiyorum ne dersiniz*???nolur bir akıl verin yaa
amin canım beniimm inşallahhhh nasılsınız bebişinle?Canım çok teşekkürler Rabbim hepinizi kurtArsin.
ayyy canımm hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz bi heycan yaptım ben şimdi çok şükür sınavını da atlattınBendeee Evet bu nişan ya sancı vardı zaten bi de su olursa tüm doğum belirtilerini yaşamış olcm dua edin bize
Kuzum allah yardimcin olsun doğumun başlarsa catir catir dogur kiz maşallah sana bak korkusuZsun olay kafada başlar güzel haberler bekliyoruz kizinla senden :)Ay çok heyecanlı Evet simsiyah ve baya vardı. Sancım da sabahtan beri var kasık ağrısı şeklinde yok kanama yok sanırım yemek hazlyrm şimdi duş alcm hemen çantam hazır sayılır ay dua edin bana
Anam ediz de geliyor teyze yer maşallah :) artık sende dogurucan topik doğuruyor ne nan bu biz bostan korkulugumuyuz:) sanada kocaman maşallah 16 kg iyi almissin fıstık bebiste iyi buyumus doğuma kadar 3300 3500 olur inşallah :)Ben geldiim hemde dogurmadan @insanbuL1cicek3bocek @idilduam :)
2950gr olmus oglus. Nst de 50yi bulan bi kac sanci cikti.suyumuzda azalma varmis ama artik normal son zamanlarda azalmaya baslar dedi.
Bide baya inceledik ama bana hic benzemiyo beyfendi babasinin kopyasi1cmde aciklik varmis.
Bakalim ne zaman gelcek
bu sefer tartilmadim ya aklina gelmedi yada gerek gormedi bilmiyorum ama gecen hafta +16ydi ufak bi azar isitmistimcok sevindim bugun tartmayisina:)
Buarada tam nst bitti ebeyi biri cagirdi sirtustu kalakaldim kaplumbaga gibi dogrulamadimozlicem bu hallerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?