- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.901
Evet bende kontrol için gitcm zaten belli olmaz.benim de direk Siyah oldu çok şaşırdım. Belki de vardır zmanı. Rahatım şu An çok şükürDualarımız seninle canım, benimde kanamam oluyor dünden beri, siyaha döndü ama doktor bekle dedi. Çok telaş yapma habercidir belki hemen olmayabilir.
Valla kız gerçekten öyle oldu bekçi gibi bekledim burda geldiğimde herkes burda olsun bak az beklemedim ben sizi.KızSenam72015 gecenin korlerine kadar milleti doğuma yolladin allah seni ne etmiye şimdi sen dogurucan o aklıma geldi
Canım ya hakkatenKızSenam72015 gecenin korlerine kadar milleti doğuma yolladin allah seni ne etmiye şimdi sen dogurucan o aklıma geldi
kızlarrr bişey soacağım muallakta kaldım ya..şimdi dr bana sezeryan tarihi 8 temmuzu verdi.yani 4 günüm var.ben hala ağdaya gitmedim.şimdi yaptıırsam 14 günde belli olmaya başlarlar mı diye düşünüyorum.öte yandan bu erkenci davranan bebişleri düşündükçe de biranönce yaptırmak istiyorum ne dersiniz*???nolur bir akıl verin yaa
Ay içim rahatladı ya Sağol canım. Küçük bir yer bura pek güvenmiyorum doktorlara pazartesi tekrar çağırdı bakalım hayırlısı.. Miniğinin de hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inş.Bunlar milimetrik ölçümler, doktordan doktora farkediyor canım. Benimki de kafa önde karın çevresi geride ancak gelişimi devam ettiği ve kilo aldığı için bunu genetik yapısına bağlıyor doktorum. Mesela dün acile gittim hareketi az diye, farklı doktor baktı saçma sapan konuştu karın çevresi küçük gelişim geriliği mi var falan diye. Kendi doktorumuz ise zeki ve fit olduğunu söylüyoro yüzden düzenli takibini yapan kimse onu dikkate al, tek seferlik bakan doktor gelişimini nereden bilsin
Vay vayyyyy bizde oradanız.. liseyi orada okudum bende eski süper liseaaaaa sen dörtyolda mısııııın :) benim ailemde iskenderunda :) çocukken biz dörtyola çok gidip gelirdik babam demirçelikte çalışyordu lojmanda kalıyorduk alışverişlerimizi ordan yapyorduk :)
Tesekkurler :)♥gözün aydın cnm maaşaallahh açıklık olduğunu nsl anlıyolar usgde mi?? çatı muayenesinde mi????
Kim kardashian tipi hamilelik yasiyorum masallahim varAnam ediz de geliyor teyze yer maşallah :) artık sende dogurucan topik doğuruyor ne nan bu biz bostan korkulugumuyuz:) sanada kocaman maşallah 16 kg iyi almissin fıstık bebiste iyi buyumus doğuma kadar 3300 3500 olur inşallah :)
Ayni seyi bende dusundum okuyuncaKızSenam72015 gecenin korlerine kadar milleti doğuma yolladin allah seni ne etmiye şimdi sen dogurucan o aklıma geldi
Yok doğumdan hiç korkmyrm zaten sonuna kadar normale zorlycm sezeryan olsa da allahtan ben gidip geri gönderirler die korkyrm hazır heveslenmişken fırlatm hemşirelerin eline şu kızıKuzum allah yardimcin olsun doğumun başlarsa catir catir dogur kiz maşallah sana bak korkusuZsun olay kafada başlar güzel haberler bekliyoruz kizinla senden :)
Tmm tmm müsait olur olmaz yazarım inş.
bence doktorunu aramalısın canım hemenKızlar o sümüksü kahverengi leke den bi daha geldi şimdi
Canim ince bir igneyle belden uyusturuyorlar aci hissetmiyorsunALTINIM doğum oldu mu canım spinal hakkında müsait olunca bilgi geçersin öptüm sizi.
Oyy oyy maşallahKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Bugun kocam olacak insan bana spora basla dedi dalga gecti benimleSuper_anne1411 çok şükür gelmissin canım Ediz bebeğe maşallah büyümüş +15 kg var bendede napalım vercez insanbuL bu aksam kaçamak yaptım ben yaa pizza yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?