2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Dualarımız seninle canım, benimde kanamam oluyor dünden beri, siyaha döndü ama doktor bekle dedi. Çok telaş yapma habercidir belki hemen olmayabilir.
Evet bende kontrol için gitcm zaten belli olmaz.benim de direk Siyah oldu çok şaşırdım. Belki de vardır zmanı. Rahatım şu An çok şükür

Cnm ben kendim yaptım bu pazar. Nolur nolmaz dedim. Olduki bi daha yapma fırsatım olmazsa en kötü tüğ dökücü krem ile yada jiletle yaparım dedim. Sen de istersen bi kaç gün daha bekle yaptır çıkarsada bi kereden bişey olmaz jiletlersin

Ay içim rahatladı ya Sağol canım. Küçük bir yer bura pek güvenmiyorum doktorlara pazartesi tekrar çağırdı bakalım hayırlısı.. Miniğinin de hayırlı sağlıklı uzun ömürleri olsun inş.

aaaaa sen dörtyolda mısııııın :) benim ailemde iskenderunda :) çocukken biz dörtyola çok gidip gelirdik babam demirçelikte çalışyordu lojmanda kalıyorduk alışverişlerimizi ordan yapyorduk :)
Vay vayyyyy bizde oradanız.. liseyi orada okudum bende eski süper lise Karayılan kasabasında oturuyorduk bizde karşınız

Kim kardashian tipi hamilelik yasiyorum masallahim var
Temmuz olmadan dogsun istiyorum dogarmi acaba doktorum sagolsun cok gizemli bi hatun hic yorum yapmadi

Kuzum allah yardimcin olsun doğumun başlarsa catir catir dogur kiz maşallah sana bak korkusuZsun olay kafada başlar güzel haberler bekliyoruz kizinla senden :)
Yok doğumdan hiç korkmyrm zaten sonuna kadar normale zorlycm sezeryan olsa da allahtan ben gidip geri gönderirler die korkyrm hazır heveslenmişken fırlatm hemşirelerin eline şu kızı

Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 197
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…