2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Binlerce milyonlarca kez masallah fıstıga insallah bi an önce toparlanırsın. Teyzesi olarak ben bakmaya doyamadıysam seni hayal bile edemiyorum

ALTINIM Gozunaydin canim Allah batını da yüzü gibi açık etsin insallah sanada tez vakitte şifa versin rabbim

Senam72015 hayırlı haberlerle dön Canim inşallah

Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Oy maşAllah subhanAllah barekAllah kuzuma ikinizin de iyi olduğuna çok sevindim Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bi evlat olmayı nasip etsin minnosuna

Gayet iyisin canım takma 10kg gidicek kalcak sana 6 kg onuda emzirirken dikkat edersen verirsin hemen kocalar çok bilio ztn
Cidden 10kg gidermi ya hic bisey demedim kocaya ama icimden dedim goruscez senle kisa dedim :)
Bugun bi kadin vardi serviste sezeryan dogum yapmis yurutuyolardi.kadini gorsen hafif bi gobegi vardi sadece kadin sadece gobekten almis kiloyu o da dogumda gitmis.
Dedim hani bunun baseni hani poposu
Bide kiyamam 7-8yaslarinda bi oglu vardi yaninda hadi anne basarabilirsin diyodu cok tatliydi ya :)

Oyyy maşallah ceylin hanıma, sana da acil şifalar canım, en kısa sürede ağrıların geçer inşallah

Oyyy teyze yesin seni pamuk şekerim benim ❤maşallah suphanallah allah anali babali büyütsün kuzum ilk bebek resmimiz:) maşallah demeyenin dilinde çıban ciksin kiz

Gidio rhat ol bna doğumdan gelince sasirmuslardi hatta nerde göbek fln diye popo hiç yok bende canım normal dede yok emin ol sende süper çıkıcak sin dogumdan

canım sancın kasılman vs herhangi bişey yoksa haftaya yaptır bence ben tam doğuma bi hafta kala yaptırdım

maşallah allah esirgesin yavrunu canım benim en kısa zamanda toparlanırsın inşallah ceylininden güç al hemen iyileş annesi

Vuhuuu koca göbek seni geliyor kiz bebis maşallah güzel anne bayildim ❤
Koca got ve göbek diyecektin sanırım lütfen tam adımı yaz evet Minnos kızım yolda umarım yol en az iki üç hafta sürer de bayram sonrası gelir teşekkür ederiz fotoğrafi kocaya çektirince anca bu kadar oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…