- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.921
Binlerce milyonlarca kez masallah fıstıgaKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Gayet iyisin canım takma 10kg gidicek kalcak sana 6 kg onuda emzirirken dikkat edersen verirsin hemen kocalar çok bilio ztnBugun kocam olacak insan bana spora basla dedi dalga gecti benimle
Oy maşAllah subhanAllah barekAllah kuzumaKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Cidden 10kg gidermi yaGayet iyisin canım takma 10kg gidicek kalcak sana 6 kg onuda emzirirken dikkat edersen verirsin hemen kocalar çok bilio ztn
Doğabilir cnm :)Kim kardashian tipi hamilelik yasiyorum masallahim var
Temmuz olmadan dogsun istiyorum dogarmi acaba doktorum sagolsun cok gizemli bi hatun hic yorum yapmadi
Oyyy maşallah ceylin hanıma, sana da acil şifalar canım, en kısa sürede ağrıların geçer inşallahKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Oyyy teyze yesin seni pamuk şekerim benim ❤maşallah suphanallah allah anali babali büyütsün kuzum ilk bebek resmimiz:) maşallah demeyenin dilinde çıban ciksin kizKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Gidio rhat ol bna doğumdan gelince sasirmuslardi hatta nerde göbek fln diye popo hiç yok bende canım normal dede yok emin ol sende süper çıkıcak sin dogumdanCidden 10kg gidermi yahic bisey demedim kocaya ama icimden dedim goruscez senle kisa dedim :)
Bugun bi kadin vardi serviste sezeryan dogum yapmis yurutuyolardi.kadini gorsen hafif bi gobegi vardi sadece kadin sadece gobekten almis kiloyu o da dogumda gitmis.
Dedim hani bunun baseni hani poposu
Bide kiyamam 7-8yaslarinda bi oglu vardi yaninda hadi anne basarabilirsin diyodu cok tatliydi ya :)
Vuhuuu koca göbek seni geliyor kiz bebis maşallah güzel anne bayildim ❤Eki Görüntüle 1851149 Eki Görüntüle 1851150 Eki Görüntüle 1851151
Uzak bi yere gidecek gücüm yoktu dış çekim için sahile geldik oldu bitti
ZuhahahaYok doğumdan hiç korkmyrm zaten sonuna kadar normale zorlycm sezeryan olsa da allahtan ben gidip geri gönderirler die korkyrm hazır heveslenmişken fırlatm hemşirelerin eline şu kızı
hadi yaaa :) bende idç anadolu mezunuyum :) ben anasınıfından lise bitene kadar idç de okudum :)Vay vayyyyy bizde oradanız.. liseyi orada okudum bende eski süper liseKarayılan kasabasında oturuyorduk bizde karşınız
canım sancın kasılman vs herhangi bişey yoksa haftaya yaptır bence ben tam doğuma bi hafta kala yaptırdımkızlarrr bişey soacağım muallakta kaldım ya..şimdi dr bana sezeryan tarihi 8 temmuzu verdi.yani 4 günüm var.ben hala ağdaya gitmedim.şimdi yaptıırsam 14 günde belli olmaya başlarlar mı diye düşünüyorum.öte yandan bu erkenci davranan bebişleri düşündükçe de biranönce yaptırmak istiyorum ne dersiniz*???nolur bir akıl verin yaa
Dur kız pat diye denirmi dogabilir diye :) heyecan yaptim :)Doğabilir cnm :)
maşallah allah esirgesin yavrunu canım benim en kısa zamanda toparlanırsın inşallah ceylininden güç al hemen iyileş annesiKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Agzindan bal damliyo masallah :)))Gidio rhat ol bna doğumdan gelince sasirmuslardi hatta nerde göbek fln diye popo hiç yok bende canım normal dede yok emin ol sende süper çıkıcak sin dogumdan
Sus yavrum sus böyle diyen doguma gidiyo topikte sabret azckAy herkes doguruyor psikolojim bozulduben oksuuuuzzzz ben yetiiimmmm leri oynuyom resmen
Koca got ve göbek diyecektin sanırımVuhuuu koca göbek seni geliyor kiz bebis maşallah güzel anne bayildim ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?