- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.941
Seninki şaka yapmış benimki doğumdan sonra spor ve rejime başlarsin di mi sevgilim diyerek Sondakika sevgi sozcuguyle iyi bi şey söyledim zannediyoBugun kocam olacak insan bana spora basla dedi dalga gecti benimle
Bi alıcı ayarlarıyla oynanayayım dimiio zaman kocanın alıcılarını açman lazım canım :)
Seninki şaka yapmış benimki doğumdan sonra spor ve rejime başlarsin di mi sevgilim diyerek Sondakika sevgi sozcuguyle iyi bi şey söyledim zannediyoki sen benden az almissin ben 22 kilo aldım
Zorla dogurur o bak gör dogurcam diye inat eder orda :))hiç deme valla diye diye doğurcak yavrum :)Senam72015 ne yaptın canım son durum nedir?
benimki benden çok kilo aldı. benden bi kız gelecek senden de bi oğlan bekliyom diyorum kızdırıyorum kocişibenimkide dalgaya vurarak yumusattim saniyo iste.
Allahtan benimki benimle birlikte kilo aldimuhtemelen ben ondan once veririm :)
benimki benden çok kilo aldı. benden bi kız gelecek senden de bi oğlan bekliyom diyorum kızdırıyorum kocişi
Benimki kilosuna çok dikkat eder spor diyet vsbenimkide dalgaya vurarak yumusattim saniyo iste.
Allahtan benimki benimle birlikte kilo aldimuhtemelen ben ondan once veririm :)
Biz taktırdık doğmadan da 27 derece bebek için iyi dediler o da serin oluyo ya :/Ya bu sıcakta bebeisler nasıl emicek çok sıcak süratlari sicaktan isilik olucak ben bu ara klima taktircam yoksa mafolcaz bende bebişte
Kirk bin kere masallah masallah nurtupu sogmus sanki spinalden sonra bende de o belin uyuuklugu gecene kadar fe i agri olmustu 2 saat cekmistim sonrasi sorunsuzdu allah kolaylik versin canim cok gecmis olsunKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Bi süre sonra salar kendini bence yani umarm :))Benimki kilosuna çok dikkat eder spor diyet vsben ondan önce veremem ki bi de şeker çikolatayi azalttım kendimi doğumdan sonraya sakladim
Yok öyle bişey bende zaman zaman oluyor ama bu farklı ama bir problemde yok dedi dr umGaz ya da kabızlık durumu varsa da öyle olabiliyor. Var mı öyle bişey?
Kesinlikle aynı şikayetler bende de oldu yürü dedi yürüdüm şu an ayağıma basamıyorm şiştem@Zehrayenihayat kızlar bana da dr yürü demişti, aynı şekilde ben de 20 dk yürümeye kalktığımda hem ayaklarım ekstra şişti hem de totomda ağrımayan kemik kalmadı. Eve de zor çıktım tansiyonum düştü merdivende. Bu hafta dr a dedim böyle oldu, hava da sıcak çıkamıyorum diye, o da yapçak bişey yok o zaman dedi, yürü demedi tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?