2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Seninki şaka yapmış benimki doğumdan sonra spor ve rejime başlarsin di mi sevgilim diyerek Sondakika sevgi sozcuguyle iyi bi şey söyledim zannediyo ki sen benden az almissin ben 22 kilo aldım
benimkide dalgaya vurarak yumusattim saniyo iste.
Allahtan benimki benimle birlikte kilo aldi muhtemelen ben ondan once veririm :)

benimki benden çok kilo aldı. benden bi kız gelecek senden de bi oğlan bekliyom diyorum kızdırıyorum kocişi
hadi biz hamileyiz tutamiyoruz kendimizi de bu kocalara noluyo bana bazen gobekli diyo bende benimki bebek seninki gobek diyorum susuyo ama bugun hiic muhattap olmadım ciddiydi cunku

Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Kirk bin kere masallah masallah nurtupu sogmus sanki spinalden sonra bende de o belin uyuuklugu gecene kadar fe i agri olmustu 2 saat cekmistim sonrasi sorunsuzdu allah kolaylik versin canim cok gecmis olsun

Benim bugün kontrolüm vardı kızlar ve de nst ye girdim ilkkez.. Bebeğim 2700 gr ve 49 cm baş aşağıda normal doğum pozisyonunda.. Yüzünü azıcık olsa gösterdi miniğim.. Ağrılarım ve şişmem çok ama doktor normal dedi.. Şu an ayaklarıma basamıyorum

Benimki kilosuna çok dikkat eder spor diyet vs ben ondan önce veremem ki bi de şeker çikolatayi azalttım kendimi doğumdan sonraya sakladim
Bi süre sonra salar kendini bence yani umarm :))
Sen caktirmadan dizi falan izlerken hazirla bi tabak koy onune 1-2yemez sonra dayanamaz yer bi bakmissin salmis kendini

Kesinlikle aynı şikayetler bende de oldu yürü dedi yürüdüm şu an ayağıma basamıyorm şiştem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…