2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hamilelik en güzel halimiz bende fırsat buldukça cekiliyorum resim onlar bize kalacak minikler çıkınca göbekten :) bayıldım sana masallahin var hicte oyle değil yani

Kızlar size iki sorum olacak.
1. Çalışır raporuö varken iki günlük rapor alabilir miyim ? Rahatsızım diye ?
2.doğum iznimde atama durumm var ve çalıştığım şirkete istifa verebilir miyim atanırsam

Kızlar geldim ben 2 cm açıklık var doğum yavaş yavaş başlamış dedi sancım da çıktı nst de. Ama suni sancı vermeyelim dedi evle hastanenin arası 5 dk zaten git dedi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse hemen gel yarın yada en geç 2 güne doğar dedi.ben de zaten müdahaleyle bişey olsun istemyrm. Kendi istedim kızım gelmeyi. Bana kalsa doğurcktım da neyse bi dhakine artık en azından 38 e gireriz böylece.2 gün daha sizin doğurmanızı beklyrm interiorarchitect aylin 1cicek3bocek HejaR12 meleq47 bunlar en son konuştuğumuzu hatırladıklarım ve sabırsızlananlar.
Bakalım yarın mj birgün mü doğurcm

Nasilda tanimisiz interiorarchitect
Zor tutuyoruz seni hatun azcik sabret :)

Nasilda tanimisiz interiorarchitect
Zor tutuyoruz seni hatun azcik sabret :)
Eee tanıyın artık kız bak kaç aydır burdayz.ben değil ki kız durmuyo. Patlattı içerden nişanı ama akıllı kızım dedim ki sınav geçsin sonra istediğin zaman gel dedim 2 gün dayandi anasının kızı

Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
çok tatlıymış kerata hayırlı olsun canım güle oynaya büyüsün

Bir ara ağrın sızın dinerse müsait olursan yaz neler yaşadığını ben de senin gibi olacağım merak içerisindeyim sadece 14 günüm kaldı birazcık stresliyim galiba

Hamilelik en güzel halimiz bende fırsat buldukça cekiliyorum resim onlar bize kalacak minikler çıkınca göbekten :) bayıldım sana masallahin var hicte oyle değil yani
Teşekkür ederim canim benim inşAllahbu koca gobek sis ayak bacak eller anilarda kalır bebeğim doğunca zayiflar im ve sisliklerim iner inşAllah

açıklık olduğunu nasıl anlıyorlar...ben sezeryan olacağım herangi acil bir durumla gitsem çatı muayenesiyle mi anlyacaklar yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…