- 11 Eylül 2015
- 620
- 471
- 23
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.961
Ya emerken çok fena olucak yüzü koluna değecek hep yüzü kırmızı kırmızı olur ben acjcam dier odada emziricem dier Oda serinler nasilsaBiz taktırdık doğmadan da 27 derece bebek için iyi dediler o da serin oluyo ya :/
Hamilelik en güzel halimiz bende fırsat buldukça cekiliyorum resim onlar bize kalacak minikler çıkınca göbekten :) bayıldım sana masallahin var hicte oyle değil yaniKoca got ve göbek diyecektin sanırımlütfen tam adımı yaz evet Minnos kızım yolda umarım yol en az iki üç hafta sürer de bayram sonrası gelir teşekkür ederiz fotoğrafi kocaya çektirince anca bu kadar oluyo
Maşallah canım size allah anali babali büyütsün yavrunu detaylaru isteriz sonra :) biz meraklı annelerizBiz dogdukkherşey yolunda gitti cok sukur dua eden herkese teşekkür ediyoruz sizlerde kolay doğumlar yaşayın insallah
Saliyo öyle şeyler yer içer de iste spordan vazgeçmiyorBi süre sonra salar kendini bence yani umarm :))
Sen caktirmadan dizi falan izlerken hazirla bi tabak koy onune 1-2yemez sonra dayanamaz yer bi bakmissin salmis kendini
O emzirme minderleri falan ise yaramaz mi peki :/ burası şimdi 40 derece üstü :'(Ya emerken çok fena olucak yüzü koluna değecek hep yüzü kırmızı kırmızı olur ben acjcam dier odada emziricem dier Oda serinler nasilsa
Oyna tabi canımBi alıcı ayarlarıyla oynanayayım dimii
Doğursun tabi doğurmadan gelirse ayıp :) sağ salim kucağına alsın gelsinZorla dogurur o bak gör dogurcam diye inat eder orda :))
Doğuramadım bırakmadılarDoğursun tabi doğurmadan gelirse ayıp :) sağ salim kucağına alsın gelsin
Nasilda tanimisizKızlar geldim ben 2 cm açıklık var doğum yavaş yavaş başlamış dedi sancım da çıktı nst de. Ama suni sancı vermeyelim dedi evle hastanenin arası 5 dk zaten git dedi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse hemen gel yarın yada en geç 2 güne doğar dedi.ben de zaten müdahaleyle bişey olsun istemyrm. Kendi istedim kızım gelmeyi. Bana kalsa doğurcktım da neyse bi dhakine artık en azından 38 e gireriz böylece.2 gün daha sizin doğurmanızı beklyrminteriorarchitect aylin 1cicek3bocek HejaR12 meleq47 bunlar en son konuştuğumuzu hatırladıklarım ve sabırsızlananlar.
Bakalım yarın mj birgün mü doğurcm
O zaman bebek gelince alırSaliyo öyle şeyler yer içer de iste spordan vazgeçmiyor
Eee tanıyın artık kız bak kaç aydır burdayz.ben değil ki kız durmuyo. Patlattı içerden nişanı ama akıllı kızım dedim ki sınav geçsin sonra istediğin zaman gel dedim 2 gün dayandi anasının kızı
Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
ben deeKesinlikle aynı şikayetler bende de oldu yürü dedi yürüdüm şu an ayağıma basamıyorm şiştem
Teşekkür ederim canim benim inşAllahbu koca gobek sis ayak bacak eller anilarda kalır bebeğim doğunca zayiflar im ve sisliklerim iner inşAllahHamilelik en güzel halimiz bende fırsat buldukça cekiliyorum resim onlar bize kalacak minikler çıkınca göbekten :) bayıldım sana masallahin var hicte oyle değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?