- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #61.981
Ahh anacim ahh işinden dolayi salmaz o zaten işte yapıyo sporuO zaman bebek gelince alır
Sizi bırakıp gidemez :)
Yarın dogurursun bebegim hadi allah yardimcin olsun bir avazda kurtul naçizane seni topigin en korkusuzu ilan ediyorum baksana halay cekiyon bideKızlar geldim ben 2 cm açıklık var doğum yavaş yavaş başlamış dedi sancım da çıktı nst de. Ama suni sancı vermeyelim dedi evle hastanenin arası 5 dk zaten git dedi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse hemen gel yarın yada en geç 2 güne doğar dedi.ben de zaten müdahaleyle bişey olsun istemyrm. Kendi istedim kızım gelmeyi. Bana kalsa doğurcktım da neyse bi dhakine artık en azından 38 e gireriz böylece.2 gün daha sizin doğurmanızı beklyrm @jindam aylin1cicek3bocek @HejaR12 meleq47 bunlar en son konuştuğumuzu hatırladıklarım ve sabırsızlananlar.
Bakalım yarın mj birgün mü doğurcm
Zayiflariz kiz diyet yaparıZ o zamanda inşallah bir pirtlasin sunlarda :)Teşekkür ederim canim benim inşAllahbu koca gobek sis ayak bacak eller anilarda kalır bebeğim doğunca zayiflar im ve sisliklerim iner inşAllah
Aynen alttanbakması gerek sekeraçıklık olduğunu nasıl anlıyorlar...ben sezeryan olacağım herangi acil bir durumla gitsem çatı muayenesiyle mi anlyacaklar yaniiii
neeeeee.elini mi sokucakkk????yoksa camerayla mı???Aynen alttanbakması gerek seker
Başlycm yarın bütün evi elden geçircm zaten bugün gitmeden önce her yeri sildim gittim yarın da die köşe yapm mademYarın dogurursun bebegim hadi allah yardimcin olsun bir avazda kurtul naçizane seni topigin en korkusuzu ilan ediyorum baksana halay cekiyon bideyer falan sil kiz acilmalar hızlanır ay heyecanlandım he yeğen geliyor
Zayiflariz kiz diyet yaparıZ o zamanda inşallah bir pirtlasin sunlarda :)
Cix elini bildiğinneeeeee.elini mi sokucakkk????yoksa camerayla mı???
Cansin yardımcı olabiliyorsam ne mutlu sağlıkla gelsinde zilli kizin hayırlısı ile ❤❤❤Başlycm yarın bütün evi elden geçircm zaten bugün gitmeden önce her yeri sildim gittim yarın da die köşe yapm mademay teyzesi bi gelseydi kızım.senin de az emeğin yok.her sorumuza cvp verdin.sevyrz seni
Cix elini bildiğinparmak ölçümü yapacak kaç cm diye camera yi unut canim:)
Lini sokuyo doktor valla bgn bizzat yasadimneeeeee.elini mi sokucakkk????yoksa camerayla mı???
41 kere maşallah, sağlıkla büyüsün prenses inşallahKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
tatlımm bebişin nasıl, sen nasılsın. Herşy yolunda inşllh. Bebiş kaçıncı hfta kç klo doğduydu.Maşallah doğum yapan yapana :) tüm yeni annislere hayırlı olsun.
Ben de bugün hamilelik takvimini kaldırdım imzamdan. İçim bi tuhaf oldu...
tatlımm bebişin nasıl, sen nasılsın. Herşy yolunda inşllh. Bebiş kaçıncı hfta kç klo doğduydu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?