2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yarın dogurursun bebegim hadi allah yardimcin olsun bir avazda kurtul naçizane seni topigin en korkusuzu ilan ediyorum baksana halay cekiyon bide yer falan sil kiz acilmalar hızlanır ay heyecanlandım he yeğen geliyor

Yarın dogurursun bebegim hadi allah yardimcin olsun bir avazda kurtul naçizane seni topigin en korkusuzu ilan ediyorum baksana halay cekiyon bide yer falan sil kiz acilmalar hızlanır ay heyecanlandım he yeğen geliyor
Başlycm yarın bütün evi elden geçircm zaten bugün gitmeden önce her yeri sildim gittim yarın da die köşe yapm madem ay teyzesi bi gelseydi kızım.senin de az emeğin yok.her sorumuza cvp verdin.sevyrz seni

Başlycm yarın bütün evi elden geçircm zaten bugün gitmeden önce her yeri sildim gittim yarın da die köşe yapm madem ay teyzesi bi gelseydi kızım.senin de az emeğin yok.her sorumuza cvp verdin.sevyrz seni
Cansin yardımcı olabiliyorsam ne mutlu sağlıkla gelsinde zilli kizin hayırlısı ile ❤❤❤

tatlımm bebişin nasıl, sen nasılsın. Herşy yolunda inşllh. Bebiş kaçıncı hfta kç klo doğduydu.

İyiyiz çok şükür canım 37.haftada normal doğum oldu. 2800 kilo 48cm doğdu. 6.gunumuze girdik elhamdulillah. Şimdi biraz sarılığı var inşallah o da ciddi bir seviyeye gelmeden geçer dua edin :)

Ben de iyice toparlandim, dikişlerim de iyilesirse benden iyisi yok

Nezlem agirlasti kizlar yazilanlari okudum ama tek tek yazmaya takatim yok. Suan rulo tuvalet kagitlari arasindayim :)
Dogum yapanlar hayirli olsun.
idilduam yaptigin kacamak beni cezbetti. Ama ben senden evde ceviz badem ustu saglikli pizza yemeni beklerdim
Senam72015 kiz naptin oyle sen bi atak yaptin butun hamişleri kafa farkiyla solladin he :) hadi hayirlisiyla dogur nobeti ben devralirim :)
Yazamadiklarim kusura bakmasin yatistayim fenalardayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…