- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.001
ohhh maşllh, çatır çatır doğurmuşsunİyiyiz çok şükür canım 37.haftada normal doğum oldu. 2800 kilo 48cm doğdu. 6.gunumuze girdik elhamdulillah. Şimdi biraz sarılığı var inşallah o da ciddi bir seviyeye gelmeden geçer dua edin :)
Ben de iyice toparlandim, dikişlerim de iyilesirse benden iyisi yok
Canım bende doğumuma 15gün kala yaptırdım ki sen sezeryan olacaksın 14günde çıkan tüyden ne olur sanki, benim cildim hassas bir haftada ancak yolunmuş tavuk modundan çıkıyorum kremlerle :) sende fırsatını bulunca yaptır kurtul çıksın aradan, ne olur olmazkızlarrr bişey soacağım muallakta kaldım ya..şimdi dr bana sezeryan tarihi 8 temmuzu verdi.yani 4 günüm var.ben hala ağdaya gitmedim.şimdi yaptıırsam 14 günde belli olmaya başlarlar mı diye düşünüyorum.öte yandan bu erkenci davranan bebişleri düşündükçe de biranönce yaptırmak istiyorum ne dersiniz*???nolur bir akıl verin yaa
neeeeee.elini mi sokucakkk????yoksa camerayla mı???
sezaryande elle bakmaya gerek yok ki normal doğuracak olanlara bakiyobenim doktor usgde olcuyor valla acikligi falan.bende sezeryan olacagim.acikliga elle bakmam dogumu tetikleriz dedi.zaten sezeryan dedi
Cnm maşallah Allah bağışlasın, Nasıl geçti doğumun kolay mıydı ?İyiyiz çok şükür canım 37.haftada normal doğum oldu. 2800 kilo 48cm doğdu. 6.gunumuze girdik elhamdulillah. Şimdi biraz sarılığı var inşallah o da ciddi bir seviyeye gelmeden geçer dua edin :)
Ben de iyice toparlandim, dikişlerim de iyilesirse benden iyisi yok
Bende görememiştim ama tekrar baktım 6191. Sayfada kuzum :) maşallah çok güzel çok tatlı
Canım benim çok teşekkür ederim ❤ hemen bakayım bende prensese :)Bende görememiştim ama tekrar baktım 6191. Sayfada kuzum :) maşallah çok güzel çok tatlı
Çok geçmiş olsun ya bak sınavdan da geçtim ben hem de dereceyleNezlem agirlasti kizlar yazilanlari okudum ama tek tek yazmaya takatim yok. Suan rulo tuvalet kagitlari arasindayim :)
Dogum yapanlar hayirli olsun.
@idilduam yaptigin kacamak beni cezbetti. Ama ben senden evde ceviz badem ustu saglikli pizza yemeni beklerdim
Senam72015 kiz naptin oyle sen bi atak yaptin butun hamişleri kafa farkiyla solladin he :) hadi hayirlisiyla dogur nobeti ben devralirim :)
Yazamadiklarim kusura bakmasin yatistayim fenalardayim.
Amanınnnn ❤ Maşallah yaaa çok tatlı :) hanımefendi edasıyla uyuyor prensesKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Internetim olduğu sürece ben burdaym sizi doğuma göndercm merak etmeBen doğurana kadar bu topikte kimse kalmayacak bu gidişle galibaaa
Hadi sağ salim inşallah canim benimmmmDoğuramadım bırakmadılarama doğurcm bu kız burdan çıkck
İnşallah canımmm :) senden onay almadan gitmem zatenInternetim olduğu sürece ben burdaym sizi doğuma göndercm merak etme
Ne demek canım benimmmmmCab
Canım benim çok teşekkür ederim ❤ hemen bakayım bende prensese :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?