2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ohhh maşllh, çatır çatır doğurmuşsun darısı ben ve tum normal doğum istiyenlere inşllh .. Ee norml doğum nasıldı. Tavsiye ediyo musun, dayanılmiyck bi ağrısı yok inşllh..

Canım bende doğumuma 15gün kala yaptırdım ki sen sezeryan olacaksın 14günde çıkan tüyden ne olur sanki, benim cildim hassas bir haftada ancak yolunmuş tavuk modundan çıkıyorum kremlerle :) sende fırsatını bulunca yaptır kurtul çıksın aradan, ne olur olmaz

Kızlar duş alınırken yorulunur mu yaa ? Vallahi nefes nefese kaldım rahatlayayım dedim iyice yoruldum bu arada ben ALTINIM ın kızının resmini göremedim ya kaçırdım mı acaba ? Yarında saat 09:20'de randevumuz var bakalım inşallah güzel geçer 38+6 olucaz yarın

Cnm maşallah Allah bağışlasın, Nasıl geçti doğumun kolay mıydı ?

Çok geçmiş olsun ya bak sınavdan da geçtim ben hem de dereceyle özledik seni de ben burda yokken sabah bi kalsın bakın doğuran var mı. Benim bu kız yarın gelir fena sancım var ama gayet iyim doğurcm pat die inş normal olur sonrada kızımla sizi göndercz doğuma teyzesi

Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Amanınnnn ❤ Maşallah yaaa çok tatlı :) hanımefendi edasıyla uyuyor prenses

Bu arada insanbuL kafa farkında katılıyorum kızımın kafanın maşallahı var ana allahtan normal doğuramaZsın falan demedi öyle bişey olsa söylerdi heralde dmi

Senam72015 cnm hayırlı doğumların olsun cnm dedin dedin doğurcan valla kız az kaldı hadi hayırlısı bakalım sağsalim al bebişini kucağına

Hergün yeni bebişler yeni heyecanlar sıra yaklaşıyor yaklaştıkça heyecan korku had safhada doğum yapan bütün annişler ve bebişlere sağlıklı ve güzel bir ömür diliyorum

Herkese iyi gecelerr

Oğluşumu 00.04 te kucağıma aldım Allaha şükür. Epidüral notmal doğum yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz çok iyiyiz oğluşum da hemen emdi sütm de geldi uyudu şimdi.

Doğumla ilgili ayrıntılı yazacağım şimdi ancak fırsat bulabildim:) sorularınızı da cevaplarım. Bu arada medipolü soran olmuştu kim hatırlamıyorum ben medipolde yaptım doğumumu ve çok memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…