2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hayırlı olsun Hoşgelmşşşşşş meleğin ne güzel kolay olmuş darısı bize inş öp bizim yerimize

canım benim çok sevindim doğumun iyi geçmesine. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah

ohhh maşllh, çatır çatır doğurmuşsun darısı ben ve tum normal doğum istiyenlere inşllh .. Ee norml doğum nasıldı. Tavsiye ediyo musun, dayanılmiyck bi ağrısı yok inşllh..
@Maviduss
İşin aslı suan geri dönüp bakalınca aslında o kadar da zor değilmiş diyorum. Tecrübesizliğimden ve bilgisizlikten süreç biraz uzadı. Şuan bir doğum daha yapsam çok daha kolay yapardım eminim.. evet hayatımda hiç yaşamadığım kadar büyük bi aci yaşadım ama hic bu kadar özel birşey de yasamamistim. Kendimi cok buyuk birsey basarmis gibi hissediyorum

Sancı başlangıçta dayanılmayacak gibi değildi. Acilmam 7-8cm olduktan sonra sancı da can yakmaya başladı. Sancı akşam 8bucukta başladı, Başlarda eşimle sakalasiyorduk filan ama saat 11olduktan sonra artık sancilarda baya baya hastaneyi inletiyordum bir yandan da bu bebeği çok istedim 1bucuk sene tedaviden sonra oldu. Sanki bagirirsam Allaha isyan etmiş olacağım diye korkuyordum. Sancı geldikçe Allahım seni çok seviyorum, Allahım sana teşekkür ederim diye bağırıyordum

O yoğun ağrılı sancılar geldikten sonra ikinmak gerekiyor. Cahillik iste ebe bana ikin diyor ben de canım bu kadar yanarken nasıl ikinmami bekliyorsunuz diyorum, yarım yamalak iikiniyorum ya da sancı gelince ikinmak yerine anca bağırıyorum sonra ebenin tarif ettiği gibi sancinin en yoğun anindan sancı bitene kadar nefesini tutup ikinmayi deneyince gordum ki aslında canın daha az aciyor.

Öyle bir acı anında insan kendi caninin derdine düşüyor, biran önce o acidan kurtarsinlar seni istiyorsun. Öyle ki orada o yaşadıklarını bebek için yaşadığını bile unutuyorsun. Ebe sağolsun beni o kadar çok motive etti ki resmen nazimi çekti kızcağız. Bana bebeğini görmek istemiyor musun? Hadi biraz daha gayret edersen bebeğine kavusacaksin, bak bebeğin saçlarını görüyorum simsiyah tarzi seyler söyledi bana o zaman dank etti. Sonra ben de bebegimle konuşmaya başladım. Oğlum birazdan kavusacagiz hadi sen de bana yardımcı ol falan dedim ama resmen bana bir güç geldi. Son anda zaten kendi doktorum da geldi o da gelir gelmez relax bir sekilde ooo 2ikinman kalmış süper dedi ama 3 ikinmada dogurdum. Saat 00:42ydi.

Ben hala kendime inanmıyorum. İlk okulda aşıdan kacmistim aciyacak diye. Yirmilik dişimi çektirirken bile resmen ne kadar aglamistim tamamen uyuşuk olmasına rağmen. Şimdiyse ciddi ciddi doğum yaptim...

Allah isteyen herkese nasip etsin. En saglikli en güzel sekilde hepiniz yavrunuza kavuşum inşallah.

Bu arada son bi not: kucağına alir almaz herşeyi unutuyorsun derler ya öyle birsey yok hatta ilk gece resmen uyuyamadim gözümu kapatinca kendimi gene doğum hanede gibi goruyordum, kendi cigliklarim yalvarislarim kulaklarımda çınlıyordu. Herşeyi hatırlıyorsun ama eline geçen varlık öyle bir mucize ki onun için yaşadıkların vız geliyor. Bana deseler ki o sancilarin hiç birini cekmeyeceksin ama oğlunun bir tırnağı eksik doğacak, emin olun bin katı ağrıya razı olurdum da yine de oğlumun tırnağına zarar gelmesin isterdim.

ayyy canım yaa beni oyle bi gaza getirdin ki hemn doğurmak istedim bian bnde deli gibi normal doğum istiyorum. İnşllh nasip olur da bu soyledklerini ordada hatrlayıp motive olurum. Gerçkten çok guzel yorumlamışsın o anları.. Rabbim meleğinle sana bir omur mutluluk versin guzel anne

Başlycm yarın bütün evi elden geçircm zaten bugün gitmeden önce her yeri sildim gittim yarın da die köşe yapm madem ay teyzesi bi gelseydi kızım.senin de az emeğin yok.her sorumuza cvp verdin.sevyrz seni
yaaa beeeen yaaaaaaaa beeeeeeeeen beni sevmiyo musunuzzzzz :) az mı kör oldu gözlerim zalımlaaaaaaaaaaar

yaaa beeeen yaaaaaaaa beeeeeeeeen beni sevmiyo musunuzzzzz :) az mı kör oldu gözlerim zalımlaaaaaaaaaaar
Sevmezmiyiz kızzz ama sen benim kızıma oğlan dedin ya hafif bi kırgınlık vardı sanki ama geçti şimdi hepinize dua etcm inş senin yerinde çok ayrı tabi ki topigin bitanesisin sen ben daha seni doğuma göndercm

oy canım benim yiriim seni :) sağ salim atlat inşallah prenses kucağına şöyle hooppidik diye gelsin :) güzel haberlerini bekliyoruuuumm :)

Ne güzel haberler bunlar yaa :) Maşallah ❤ Hep mutlu sağlıklı güzel günleriniz olsun yavrunla inşallah:)

Okuduğum en tatlı içten doğum hikayesiydi sanırım ❤ Maşallah sana güzel,taze anne.... Rabbim hepimize bu duyguları yaşamayı nasip etsin

Gözünaydın canım benimmm rabbim güzel ömürler versin miniğine

Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omurlu bi evlat olmayı nasip etsin ogluşuna

Allah sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah
Bende epidural normal doğum düşünüyorum kısmetse, detayları bekliyorum müsait oluncaü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…