- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.041
canım çok sevindim kalbin ne kadar iyi niyetli ki bebeğin resmini koymuşsun aman nazar olmasın en kısa sürede ayaklan güzel arkadaşımCanim ince bir igneyle belden uyusturuyorlar aci hissetmiyorsun
Kirk bin kere masallah masallah nurtupu sogmus sanki spinalden sonra bende de o belin uyuuklugu gecene kadar fe i agri olmustu 2 saat cekmistim sonrasi sorunsuzdu allah kolaylik versin canim cok gecmis olsun
Benim bugün kontrolüm vardı kızlar ve de nst ye girdim ilkkez.. Bebeğim 2700 gr ve 49 cm baş aşağıda normal doğum pozisyonunda.. Yüzünü azıcık olsa gösterdi miniğim.. Ağrılarım ve şişmem çok ama doktor normal dedi.. Şu an ayaklarıma basamıyorum
çok tatlıymış kerata hayırlı olsun canım güle oynaya büyüsün
Bir ara ağrın sızın dinerse müsait olursan yaz neler yaşadığını ben de senin gibi olacağım merak içerisindeyim sadece 14 günüm kaldı birazcık stresliyim galiba
Dogum aninda agri sizi yok canim biraz itme cekme beni kesmisler bebek cikmak uzere ben esime korkuyorum diye agliyorum uyuaukluhum gecince cok agrim oldu ama buda kisiye gore degisiyor ben cok korkak ve kotu bir bunyeye sahibim hala ayaklanamadim bugun cikisim olacak nasil arabayla eve gidecem bilemiyorum kendimden nefret ediyorum bazen milleti biktiriyorum. Ama gayretli olur acik disini sikar hwmwn yuruyus haparsan isdaha kolaylasir
Sizin kocalar ne guzel sizinle beraber kilo almis benim ki ise tam 10 kilo verdi rejimle gerci bende 6-7 kilo aldim fazla almadim ama oncedende vardi birazcik gobek
Kızlar geldim ben 2 cm açıklık var doğum yavaş yavaş başlamış dedi sancım da çıktı nst de. Ama suni sancı vermeyelim dedi evle hastanenin arası 5 dk zaten git dedi sancılar sıklaşırsa ya da suyun gelirse hemen gel yarın yada en geç 2 güne doğar dedi.ben de zaten müdahaleyle bişey olsun istemyrm. Kendi istedim kızım gelmeyi. Bana kalsa doğurcktım da neyse bi dhakine artık en azından 38 e gireriz böylece.2 gün daha sizin doğurmanızı beklyrm @jindam aylin @gvn1907 @HejaR12 @meleq47 bunlar en son konuştuğumuzu hatırladıklarım ve sabırsızlananlar.
Bakalım yarın mj birgün mü doğurcm
Çoookkkk sıcaakkkk, valla ağlıcam çocık gibi sıcaktan
Maşallah doğum yapan yapana :) tüm yeni annislere hayırlı olsun.
Ben de bugün hamilelik takvimini kaldırdım imzamdan. İçim bi tuhaf oldu...
Kızlar duş alınırken yorulunur mu yaa ? Vallahi nefes nefese kaldım rahatlayayım dedim iyice yoruldumbu arada ben ALTINIM ın kızının resmini göremedim ya kaçırdım mı acaba ? Yarında saat 09:20'de randevumuz var bakalım inşallah güzel geçer 38+6 olucaz yarın
Herkese iyi gecelerr
Oğluşumu 00.04 te kucağıma aldım Allaha şükür. Epidüral notmal doğum yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz çok iyiyiz oğluşum da hemen emdi sütm de geldi uyudu şimdi.
Doğumla ilgili ayrıntılı yazacağım şimdi ancak fırsat bulabildim:) sorularınızı da cevaplarım. Bu arada medipolü soran olmuştu kim hatırlamıyorum ben medipolde yaptım doğumumu ve çok memnunum.
Bebişin kıyafetleri ve benim ihtiyaçlar hazır ama valize koymadım daha. Diğer hazırlıklar dersen evim çok kötü halde hastane süslerim bitnedi. Halıları yıkatmadım daha . Apar topar şimdi toplattim esime. girişe yığdik ama cumartesi almaya geleceklermiş. Yani daha evde çok iş var . İnsallah bayram ı geçiririz. Kızım doğmak bilmedi. Ne nişan ne şu ne sancim oldu. Bide üstüne 2 günde doğurdum. Buda geç doğar diyordum ama bu beni yaniltacak galiba
Hayirli olsun. Allah saglikli bi omur nasip etsin. Tarihlerim8z de ayniymis bu arada :)Biz dogdukkherşey yolunda gitti cok sukur dua eden herkese teşekkür ediyoruz sizlerde kolay doğumlar yaşayın insallah
Cnm ben kendim yaptım bu pazar. Nolur nolmaz dedim. Olduki bi daha yapma fırsatım olmazsa en kötü tüğ dökücü krem ile yada jiletle yaparım dedim. Sen de istersen bi kaç gün daha bekle yaptır çıkarsada bi kereden bişey olmaz jiletlersin
Eki Görüntüle 1851149 Eki Görüntüle 1851150 Eki Görüntüle 1851151
Uzak bi yere gidecek gücüm yoktu dış çekim için sahile geldik oldu bitti
Ay herkes doguruyor psikolojim bozulduben oksuuuuzzzz ben yetiiimmmm leri oynuyom resmen
Ahh anacim ahh işinden dolayi salmaz o zaten işte yapıyo sporu
Hayirli olsun. Allah anali babali buyutsun :)Herkese iyi gecelerr
Oğluşumu 00.04 te kucağıma aldım Allaha şükür. Epidüral notmal doğum yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz çok iyiyiz oğluşum da hemen emdi sütm de geldi uyudu şimdi.
Doğumla ilgili ayrıntılı yazacağım şimdi ancak fırsat bulabildim:) sorularınızı da cevaplarım. Bu arada medipolü soran olmuştu kim hatırlamıyorum ben medipolde yaptım doğumumu ve çok memnunum.
Gözünüz aydın. Allah hayırlı uzun ömürler nasip etsinBiz dogdukkherşey yolunda gitti cok sukur dua eden herkese teşekkür ediyoruz sizlerde kolay doğumlar yaşayın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?