- 5 Kasım 2011
- 1.901
- 3.899
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.061
Tebrikler, hoşgelmiş bebişinBiz dogdukkherşey yolunda gitti cok sukur dua eden herkese teşekkür ediyoruz sizlerde kolay doğumlar yaşayın insallah
Beni unutmayin ben unutulacak hatun muyum prof. Dr nihat hatipoğlu gibi hangi sorunuzu bos bıraktımaaaaa ben varım1cicek3bocek var yaa :)
İyi bakalım çok şükür. Hemencik geçer sarılık ta inşallah.İyiyiz çok şükür canım 37.haftada normal doğum oldu. 2800 kilo 48cm doğdu. 6.gunumuze girdik elhamdulillah. Şimdi biraz sarılığı var inşallah o da ciddi bir seviyeye gelmeden geçer dua edin :)
Ben de iyice toparlandim, dikişlerim de iyilesirse benden iyisi yok
biliyorum o duyguyu benim doğum günüm de 21 i :)27 haziran benim de doğum günümgüzel tarihtir kendileri 28 yıldır kullanmaktayım tek sıkıntımız tatil olduğu için arkadaşlar pek hatırlamıyor
aynen 37.haftada doğurmuş olacaksın ..İyi bakalım çok şükür. Hemencik geçer sarılık ta inşallah.
Ya ben şunu kestiremiyorum şimdi benim bugün 36+0 bundan sonra doğursam 37. haftada mı doğmuş olacak yoksa 37nin dolmuş olması mı gerekir.
Teşekkürler canım benim o senin güzel bakışınçok güzel canım
olsun shailin manzarası senin gülen yüzün yeter :)
Gözünüz aydın. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin. Erkek bebeler de gelmeye başladı artıkHerkese iyi gecelerr
Oğluşumu 00.04 te kucağıma aldım Allaha şükür. Epidüral notmal doğum yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz çok iyiyiz oğluşum da hemen emdi sütm de geldi uyudu şimdi.
Doğumla ilgili ayrıntılı yazacağım şimdi ancak fırsat bulabildim:) sorularınızı da cevaplarım. Bu arada medipolü soran olmuştu kim hatırlamıyorum ben medipolde yaptım doğumumu ve çok memnunum.
Sıkma canını dediğin gibi güzel güzel dualar et onun için de inşAllah çocuk doğunca sorumluluk hissiyle daha çok yardım eder sana :)Gunaydin kizlar
Son 10 gun
Ruyamda bugun oglumu gordum. O kadar tatli ve o kadar minikti ki. Bi an once ona kavusmak istiyorum
Esimle de bu aralar aramiz kotu. Hamileligin basindan beri her isimi kendim yapmaya calisiyorum. Bi gun olsun sen yorulma bn yaparim demedi.
Gecen gun bisey istedim. Cunku artik cok yoruluyorum. Yorgunum dedi onu da yapmadi.Allah kalbine merhamet versin ne diyim.
Hamilelikte butun zorluklari tek basima yasiyorum. Ama bebek dogunca herkes sahiplenecek ya ona sinir oluyorum.
Gözün aydın canım, maşallah oğluşuna da sana daHerkese iyi gecelerr
Oğluşumu 00.04 te kucağıma aldım Allaha şükür. Epidüral notmal doğum yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz çok iyiyiz oğluşum da hemen emdi sütm de geldi uyudu şimdi.
Doğumla ilgili ayrıntılı yazacağım şimdi ancak fırsat bulabildim:) sorularınızı da cevaplarım. Bu arada medipolü soran olmuştu kim hatırlamıyorum ben medipolde yaptım doğumumu ve çok memnunum.
Sağol canım hep kafam karışıyor yaş konusu da böyle ya şundan gün aldım filan benim devreler yanıyoraynen 37.haftada doğurmuş olacaksın ..
mesela 36+3 36 hafta 3 gün demek ya; 36hafta bitti 37den 3 gün almış olunuyorrr.
Rüyaların tersi çıkarmış canım benim demek ki sarı bi bebegin olacakGünaydın anneler sancisiz kasilmasiz bol tekmeli bir gün diliyorum sizebu gece rüyamda zenci bebek dogurmustum köfte dudaklar kıvırcık saçı ama dogurdugum ani bile yaşadım resmen o çıkarma anını kafayı yedim resmen her anim bebek olmuş bebeksiz ruya yok tabi ama level atladım zenci bebek olayında
Bu arada kizSenam72015 Dogurmadin dimi
Olabilir evet tatlım :)Rüyaların tersi çıkarmış canım benim demek ki sarı bi bebegin olacak
Yaş konusu da çok basit :) bugunun önce yılıni sonra ayıni sonra gününu yazıyorsun altına da senin doğum yıl ay gününü yazıyorsun çıkardığında kaç yıl kaç ay kaç gündür dünya olduğunu anlıyorsunSağol canım hep kafam karışıyor yaş konusu da böyle ya şundan gün aldım filan benim devreler yanıyor
Gözün aydın canım, maşallah Ceyline, Allah analı babalı büyütsünKizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Yok akıntı devam sancı devam ama doğurmadım.Günaydın anneler sancisiz kasilmasiz bol tekmeli bir gün diliyorum sizebu gece rüyamda zenci bebek dogurmustum köfte dudaklar kıvırcık saçı ama dogurdugum ani bile yaşadım resmen o çıkarma anını kafayı yedim resmen her anim bebek olmuş bebeksiz ruya yok tabi ama level atladım zenci bebek olayında
Bu arada kizSenam72015 Dogurmadin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?