2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İyi bakalım çok şükür. Hemencik geçer sarılık ta inşallah.
Ya ben şunu kestiremiyorum şimdi benim bugün 36+0 bundan sonra doğursam 37. haftada mı doğmuş olacak yoksa 37nin dolmuş olması mı gerekir.

Gunaydin kizlar
Son 10 gun
Ruyamda bugun oglumu gordum. O kadar tatli ve o kadar minikti ki. Bi an once ona kavusmak istiyorum
Esimle de bu aralar aramiz kotu. Hamileligin basindan beri her isimi kendim yapmaya calisiyorum. Bi gun olsun sen yorulma bn yaparim demedi.
Gecen gun bisey istedim. Cunku artik cok yoruluyorum. Yorgunum dedi onu da yapmadi.Allah kalbine merhamet versin ne diyim.
Hamilelikte butun zorluklari tek basima yasiyorum. Ama bebek dogunca herkes sahiplenecek ya ona sinir oluyorum.

aynen 37.haftada doğurmuş olacaksın ..
mesela 36+3 36 hafta 3 gün demek ya; 36hafta bitti 37den 3 gün almış olunuyorrr.

Gözünüz aydın. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin. Erkek bebeler de gelmeye başladı artık

Günaydın anneler sancisiz kasilmasiz bol tekmeli bir gün diliyorum size bu gece rüyamda zenci bebek dogurmustum köfte dudaklar kıvırcık saçı ama dogurdugum ani bile yaşadım resmen o çıkarma anını kafayı yedim resmen her anim bebek olmuş bebeksiz ruya yok tabi ama level atladım zenci bebek olayında

Bu arada kiz Senam72015 Dogurmadin dimi

Sıkma canını dediğin gibi güzel güzel dualar et onun için de inşAllah çocuk doğunca sorumluluk hissiyle daha çok yardım eder sana :)

Gözün aydın canım, maşallah oğluşuna da sana da

Rüyaların tersi çıkarmış canım benim demek ki sarı bi bebegin olacak

Sağol canım hep kafam karışıyor yaş konusu da böyle ya şundan gün aldım filan benim devreler yanıyor
Yaş konusu da çok basit :) bugunun önce yılıni sonra ayıni sonra gününu yazıyorsun altına da senin doğum yıl ay gününü yazıyorsun çıkardığında kaç yıl kaç ay kaç gündür dünya olduğunu anlıyorsun

Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Gözün aydın canım, maşallah Ceyline, Allah analı babalı büyütsün

Yok akıntı devam sancı devam ama doğurmadım.arada bi şiddetleniyo sancı daha düzenleyebilirsiniz girmedi.bizim çevrede de herkes doğum görüyo rüyada beni düşündükleri için bi ben göremedim. Ama doğu ya bakınca biraz zor o zenci bebek işi. Beyaz pamuk resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…