- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.081
Eşim gece vardiyasında olunca mecbur iş bana düşüyor işte o zamanda çok yoruluyorum :)) inşallah bakalım bekliyoruzvalla benim banyomu uzunnnn zamandır eşim yaptırıyor saolsun...
yoksa eğilip ayakları yıkamak sırta erişmek çok zor..<Rabb im yardımcımız olsun inşaallah...
randevunuzda da çok güzel haberler alın inşaallah canım
Usg de ters olsa yada yan olsa söylerdi normal olmaz diye bebeğin normal pozisyondadir1cicek3bocek ben sormayı unuttum dün bebeğin pozisyonunu ama tan ya da tersi olsa sezeryan dermiydi acaba.sancını ya da suyunu bekle demesi normal doğum olacağını mı gösterir ki
Ahahah kiz beyazsiniz siz neden olmasın yani :) hem idil esmer değil zaten1cicek3bocek Günaydın zenci bebek haaa rüyanın tersi çıkarmış canım pammuk gbi bib oğlus daha gelio insallah
Bende rüyamda sarışın sbebis gördüm hep doktor demesinmi saçlı bebis diye sarışın bebis saçlı olmazki dedim yaa ben esmer bebk bekliorum artık ztn sarisin bebis bizden çıkmaz tiplerden
bu kilo konusunda yalnız değilsiniz kızlar eşimde benimle dalga geçip duruyo kendi koca göbeğine bakmdan bide diyorumki milletin yanında kilomu söyleme söz veriyor sonra başkalarının yanında dalga geçiyoSeninki şaka yapmış benimki doğumdan sonra spor ve rejime başlarsin di mi sevgilim diyerek Sondakika sevgi sozcuguyle iyi bi şey söyledim zannediyoki sen benden az almissin ben 22 kilo aldım
ayyy allah analı babalı büyütsün. ne güzel kavuşmuşsunuz:) bende olursa eğer epidural normal doğum istiyorum. müsait olduğunuzda bilgilendirir misiniz beni:)Herkese iyi gecelerr
Oğluşumu 00.04 te kucağıma aldım Allaha şükür. Epidüral notmal doğum yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz çok iyiyiz oğluşum da hemen emdi sütm de geldi uyudu şimdi.
Doğumla ilgili ayrıntılı yazacağım şimdi ancak fırsat bulabildim:) sorularınızı da cevaplarım. Bu arada medipolü soran olmuştu kim hatırlamıyorum ben medipolde yaptım doğumumu ve çok memnunum.
gözün aydın maaşallahHerkese iyi gecelerr
Oğluşumu 00.04 te kucağıma aldım Allaha şükür. Epidüral notmal doğum yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz çok iyiyiz oğluşum da hemen emdi sütm de geldi uyudu şimdi.
Doğumla ilgili ayrıntılı yazacağım şimdi ancak fırsat bulabildim:) sorularınızı da cevaplarım. Bu arada medipolü soran olmuştu kim hatırlamıyorum ben medipolde yaptım doğumumu ve çok memnunum.
Ne yapıcaz peki bu sıcakta klima açsak usur mu dersin? :/@Nurmuratkf canjm Günaydın emzirme yastigini 2 aydan önce kullanamiomussun arkadaşım almıştı 5 aylık kızı var şimdi hiç ise yaramıyor fln sayiodu 2.5 aydan sonra aaa çok rahatmis demeye başladı ilk zaman duramiomus onunla
Allah tan başkalarının yanında demiyo benimki de zaten başkaları da beni gördüğünde bi göbeğin var aa hiç kilo almamissin diyo -aldım tabi yüzüm Tosun gibi -bu kilo konusunda yalnız değilsiniz kızlar eşimde benimle dalga geçip duruyo kendi koca göbeğine bakmdan bide diyorumki milletin yanında kilomu söyleme söz veriyor sonra başkalarının yanında dalga geçiyo
:) kaç kilo almıştın kiAllah tan başkalarının yanında demiyo benimki de zaten başkaları da beni gördüğünde bi göbeğin var aa hiç kilo almamissin diyo -aldım tabi yüzüm Tosun gibi -
hayır olamaz sen doğuramazsın benden sonra doğuracaktın :):) sağlıklıca kucağına alırsı inş1cicek3bocek ben sormayı unuttum dün bebeğin pozisyonunu ama tan ya da tersi olsa sezeryan dermiydi acaba.sancını ya da suyunu bekle demesi normal doğum olacağını mı gösterir ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?