- 2 Aralık 2015
- 2.490
- 2.215
- 83
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.101
Zaten belli değil nişan geldi beklyrm belki de sen önce doğurursun. Kısmet işi bu işler.günümüz de aynı nerdeysehayır olamaz sen doğuramazsın benden sonra doğuracaktın :):) sağlıklıca kucağına alırsı inş
23:) kaç kilo almıştın ki
evet ondan dedim zaten benim 16 senin 17 ya :) yok canım benim doktor bekliycez dedi dün muayen eolduk hiç bir belirti yok keyfi yerindeymiş çıkmak istemiyormuş oğlum :)Zaten belli değil nişan geldi beklyrm belki de sen önce doğurursun. Kısmet işi bu işler.günümüz de aynı nerdeyse
Canim sanci esnasinda ve dogumda esin maalesrf yaninda olamiyo.dogum ekibi harika.cok motive ettiler.hele ebem inanilmaz pozitif biriydi.benim dogumum gunduz oldugu icin doktorum girdi zaten doguma.kesiyi falan kesinlikle hissetmiyosun.yirtilacak gibiyle doktor kesi atiyo mutlaka.duzensiz yirtilmasi daha kotu cunku.doktorumda derya yasardi.kendisinden cok cok memnun kaldimCnm dogumun kolay olmasına rağmen kestiler mi yinede. Birde seninle aynı hastaneye gidiyoruz ya . Nasıl memnun kaldinmi hastaneden normal doğum ortamı nasıl. Ebeler mi dogutturuyor yoksa nobetci doktormu. Kendi doktorunla irtibatlimiydin. Senin dotorun kimdi cnm.
Doğumhaneyé eşleri alırlar mı istesek.
o yanımdayken çok huzurlu ve rahat olurdum
Ayy cnm yaa kusura bakma ne çok soru sordum. Hakkını helal et.
benimkide o civarda :) doğumla 15 falan veriolar ya keşke öle bişe olsa :) ödemdir ödem :)
Yok yok hiç ısrar etmeyin doğurmıcam
İdil kumral yani ama ıdilde saçlı doğdu sarışın deildi bebekken gttikce açıldı cocugumun rengiAhahah kiz beyazsiniz siz neden olmasın yani :) hem idil esmer değil zaten
Siki siki tuut bırakma sakinYok yok hiç ısrar etmeyin doğurmıcamtutcam kendimi
Ben açıp dier odaya gecicem kapıdan gelio ztn serinlik canım yoksa bizede eziyet idil 9 aylık ti emio du yazın mafolmustuk ikimizde valla terden klima direkt vurmasin sadeceNe yapıcaz peki bu sıcakta klima açsak usur mu dersin? :/
Ya konuşuyo bu herifler sadexe sanki cok dogurmuslar gbi@Nurmuratkf kocam diyoki 3200 bebek gerisi nerde :) sucu cocuğuma atma :)
Ödem çok bende de ama ne zaman gider bilmiyorum :/ dogumda 15 hayalim yok 8 10 gitse şükür derimbenimkide o civarda :) doğumla 15 falan veriolar ya keşke öle bişe olsa :) ödemdir ödem :)
@Nurmuratkf kocam diyoki 3200 bebek gerisi nerde :) sucu cocuğuma atma :)
Günaydın hamisler
Bebeğine kavuşmuş anneler gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsun kuzulari
Aksam hafif hafif adet sancılarını benzer ağrım vardı minnosla konuştum sürekli pazartesiyi bekle diye inşallah dinler sozumuçok az zamanimiz kaldı kavuşmaya herkese sağlıklı hayırlı dogumlar
Yan odada da olur di mi biz salona taktırdık orada kullanıyoruz kapıyı kapatıp umarım dediğin gibi olur da bebeklerimiz pismez hasta olmazBen açıp dier odaya gecicem kapıdan gelio ztn serinlik canım yoksa bizede eziyet idil 9 aylık ti emio du yazın mafolmustuk ikimizde valla terden klima direkt vurmasin sadece
Ben de sarışın olsa diyorum inşAllahİdil kumral yani ama ıdilde saçlı doğdu sarışın deildi bebekken gttikce açıldı cocugumun rengibizde kumraliz karı koca bizden kumral oluo sanırım ne biliyim çok beğeniyorum sarışın yeşil gözlü bebişleri ondan yoksa sağlıklı olsunda bebisler farketmez
Senden çok takip ediyorsa görür herkesin kilo aldığını ve bunun normal olduğunu bi ben değilim de sen de çekil kenaraidilduam inş gider :) benden çok takip ediyor kadınlar klubunu :)
@Nurmuratkf benimkiside hayal işte :)
Bizim Klima 24 luk canım salondan kapı açık birakioduk yatak odasına kadar serinletiovalla şimdi onu taktircam duruodu yan odaya gelir kapı açık ohhh miss serin serin emziririzYan odada da olur di mi biz salona taktırdık orada kullanıyoruz kapıyı kapatıp umarım dediğin gibi olur da bebeklerimiz pismez hasta olmaz
B bebek4856 in eşine slmlaridilduam inş gider :) benden çok takip ediyor kadınlar klubunu :)
@Nurmuratkf benimkiside hayal işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?