2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Zaten belli değil nişan geldi beklyrm belki de sen önce doğurursun. Kısmet işi bu işler.günümüz de aynı nerdeyse
evet ondan dedim zaten benim 16 senin 17 ya :) yok canım benim doktor bekliycez dedi dün muayen eolduk hiç bir belirti yok keyfi yerindeymiş çıkmak istemiyormuş oğlum :)

Canim sanci esnasinda ve dogumda esin maalesrf yaninda olamiyo.dogum ekibi harika.cok motive ettiler.hele ebem inanilmaz pozitif biriydi.benim dogumum gunduz oldugu icin doktorum girdi zaten doguma.kesiyi falan kesinlikle hissetmiyosun.yirtilacak gibiyle doktor kesi atiyo mutlaka.duzensiz yirtilmasi daha kotu cunku.doktorumda derya yasardi.kendisinden cok cok memnun kaldim

Ahahah kiz beyazsiniz siz neden olmasın yani :) hem idil esmer değil zaten
İdil kumral yani ama ıdilde saçlı doğdu sarışın deildi bebekken gttikce açıldı cocugumun rengi bizde kumraliz karı koca bizden kumral oluo sanırım ne biliyim çok beğeniyorum sarışın yeşil gözlü bebişleri ondan yoksa sağlıklı olsunda bebisler farketmez

annesi dinler kuzun seni :)

sabretsin azcık daha...

bakalım bizleri nasıl süreçler bekliyor..

hem merak hem heyecan hem telaş..

RAbb im yardım etsin inşaallah

Ben açıp dier odaya gecicem kapıdan gelio ztn serinlik canım yoksa bizede eziyet idil 9 aylık ti emio du yazın mafolmustuk ikimizde valla terden klima direkt vurmasin sadece
Yan odada da olur di mi biz salona taktırdık orada kullanıyoruz kapıyı kapatıp umarım dediğin gibi olur da bebeklerimiz pismez hasta olmaz

Ben de sarışın olsa diyorum inşAllah eşim çok olmasa da esmer ben şu an açık kumralim ama küçükken sarıydim bana benzesin diyorum sarışın mavi gözlü olsa işte eşim esmer en önemlisi sağlıklı olması tabi

Yan odada da olur di mi biz salona taktırdık orada kullanıyoruz kapıyı kapatıp umarım dediğin gibi olur da bebeklerimiz pismez hasta olmaz
Bizim Klima 24 luk canım salondan kapı açık birakioduk yatak odasına kadar serinletiovalla şimdi onu taktircam duruodu yan odaya gelir kapı açık ohhh miss serin serin emziririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…