- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.121
İnşallah sarışın bi kızın olur sarı Kıvırcık saçlı Ayyyy çok sekerBen de sarışın olsa diyorum inşAllaheşim çok olmasa da esmer ben şu an açık kumralim ama küçükken sarıydim bana benzesin diyorum sarışın mavi gözlü olsa işte eşim esmer en önemlisi sağlıklı olması tabi
18 lik bizimki de ama salonum küçük benim hatta ev de küçükBizim Klima 24 luk canım salondan kapı açık birakioduk yatak odasına kadar serinletiovalla şimdi onu taktircam duruodu yan odaya gelir kapı açık ohhh miss serin serin emziririz
Canım klima açıkken uzun kollu tekkat bişi giyer ler ama insanlar terlemekten bebişleri hasta edio malesef bunu bilemiolar.18 lik bizimki de ama salonum küçük benim hatta ev de küçük80 90 m2 inşAllah canim ne usuturuz bebekleri ne de sicaklatiriz
İnşallah sarışın bi kızın olur sarı Kıvırcık saçlı Ayyyy çok seker
Ben de usuyo diye örterim kesin üstünü o insanlardan biri de ben olurumCanım klima açıkken uzun kollu tekkat bişi giyer ler ama insanlar terlemekten bebişleri hasta edio malesef bunu bilemiolar.
yok işine geleni biliyor o :)Senden çok takip ediyorsa görür herkesin kilo aldığını ve bunun normal olduğunu bi ben değilim de sen de çekil kenara
as :)
çokta sinirliymişiz foto çekinirken :)
Tüm fotoğraflarım böyle açık renk ten nedeniyle ışık görünce bu hale geliyorumçokta sinirliymişiz foto çekinirken :)
ama bebiş sarı olacaksa doğduğunda kırmızı olur sanırım :)Tüm fotoğraflarım böyle açık renk ten nedeniyle ışık görünce bu hale geliyorum
Hepsi kırmızı oluyo bebeklerin zaten olsun varsın bana benzesin sarı olsun sağlıklı olsun daama bebiş sarı olacaksa doğduğunda kırmızı olur sanırım :)
puhahaha zeGözünüz aydın. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin. Erkek bebeler de gelmeye başladı artık
Hayirli olsun guzel gunlerde buyut oglusunu.Herkese iyi gecelerr
Oğluşumu 00.04 te kucağıma aldım Allaha şükür. Epidüral notmal doğum yaptım. Allah isteyen herkese nasip etsin. Biz çok iyiyiz oğluşum da hemen emdi sütm de geldi uyudu şimdi.
Doğumla ilgili ayrıntılı yazacağım şimdi ancak fırsat bulabildim:) sorularınızı da cevaplarım. Bu arada medipolü soran olmuştu kim hatırlamıyorum ben medipolde yaptım doğumumu ve çok memnunum.
yok ya hepsi kırmızı olmuyor sarışın bebekler kızarıyor inş sana benzer :) aynaya çok bakderler bizde :)eğer babaya çok baktıysan baba olur :)Hepsi kırmızı oluyo bebeklerin zaten olsun varsın bana benzesin sarı olsun sağlıklı olsun da
Insallah oyle olurSıkma canını dediğin gibi güzel güzel dualar et onun için de inşAllah çocuk doğunca sorumluluk hissiyle daha çok yardım eder sana :)
Masallah@Altinim bebisin cok guzel Allah bagislasin.Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)yok ya hepsi kırmızı olmuyor sarışın bebekler kızarıyor inş sana benzer :) aynaya çok bakderler bizde :)eğer babaya çok baktıysan baba olur :)
benim oğlum babaya benziycek öyle düşünüyorum :):)genellikle ilk bebekler babaların genini alıyor :)
bende beyaz tenli (ikimizde beyaz tenliyiz) yeşil gözlü (eşim ve ailesi yeşil) ımm bide kıvırcık saçlı olursa hiç fena olmaz diyorum :) hahaha siparişim hazır
Ben hic plan yapmadım 23 kilo aldımDogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisibize artik gun sayiyoruz...
Kizlar kilo alimlarinda son durumlar nr brn tam istedigim gibi bitiriyorum kismetse hedefim 10-11 en fazla 12 kilo almakti doguma 5 gun var veee toplam 11 kg aldim suan 64 kg mim insallah dogum sonrasi 6-7 kg bi anda gider gerisi kolayoglumuda bu kiloyla dogurdum sadec 3 kg gitmisti ilerleyen gunlerde 3 daha verip hemen gri almistim 60 li kilolarda 9 ay kalmistim bunda daha dikkatli olacagin okadar tatli baklava yemeyecegim
İyi bakalım çok şükür. Hemencik geçer sarılık ta inşallah.
Ya ben şunu kestiremiyorum şimdi benim bugün 36+0 bundan sonra doğursam 37. haftada mı doğmuş olacak yoksa 37nin dolmuş olması mı gerekir.
Ben hamile kalmadan once de zayiftim. Su an sadece 12 kilo alabildim. Dogumdan sonra 10 kilo gidiyosa eve manken gibi doncem demekkiYa konuşuyo bu herifler sadexe sanki cok dogurmuslar gbi10 kg gidio doğumla canım rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?