2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
İnşallah sarışın bi kızın olur sarı Kıvırcık saçlı Ayyyy çok seker

Bizim Klima 24 luk canım salondan kapı açık birakioduk yatak odasına kadar serinletiovalla şimdi onu taktircam duruodu yan odaya gelir kapı açık ohhh miss serin serin emziririz
18 lik bizimki de ama salonum küçük benim hatta ev de küçük 80 90 m2 inşAllah canim ne usuturuz bebekleri ne de sicaklatiriz

18 lik bizimki de ama salonum küçük benim hatta ev de küçük 80 90 m2 inşAllah canim ne usuturuz bebekleri ne de sicaklatiriz
Canım klima açıkken uzun kollu tekkat bişi giyer ler ama insanlar terlemekten bebişleri hasta edio malesef bunu bilemiolar.

Gözünüz aydın. Allah hayırlı uzun ömür nasip etsin. Erkek bebeler de gelmeye başladı artık
puhahaha ze
Hayirli olsun guzel gunlerde buyut oglusunu.

Hepsi kırmızı oluyo bebeklerin zaten olsun varsın bana benzesin sarı olsun sağlıklı olsun da
yok ya hepsi kırmızı olmuyor sarışın bebekler kızarıyor inş sana benzer :) aynaya çok bakderler bizde :)eğer babaya çok baktıysan baba olur :)
benim oğlum babaya benziycek öyle düşünüyorum :):)genellikle ilk bebekler babaların genini alıyor :)
bende beyaz tenli (ikimizde beyaz tenliyiz) yeşil gözlü (eşim ve ailesi yeşil) ımm bide kıvırcık saçlı olursa hiç fena olmaz diyorum :) hahaha siparişim hazır

Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisibize artik gun sayiyoruz...
Kizlar kilo alimlarinda son durumlar nr brn tam istedigim gibi bitiriyorum kismetse hedefim 10-11 en fazla 12 kilo almakti doguma 5 gun var veee toplam 11 kg aldim suan 64 kg mim insallah dogum sonrasi 6-7 kg bi anda gider gerisi kolay oglumuda bu kiloyla dogurdum sadec 3 kg gitmisti ilerleyen gunlerde 3 daha verip hemen gri almistim 60 li kilolarda 9 ay kalmistim bunda daha dikkatli olacagin okadar tatli baklava yemeyecegim

Rabbim herkesin gönlüne göre versin :)

Ben hic plan yapmadım 23 kilo aldım 3 gider dersen 20 kalır bana ben zaten 63 le hamile kaldim

Valla acikasi ben de bu hafta hesaplarını öğrenemeden doğum yaptım resmen ben doğumdan bi gun once kendi doktoruna muayeneye gelmistim bana bebek 36+1 demişti. ertesi gün doguma gittiğimde önce nöbetçi doktor muayene etti ve bu çocuk nerdeyse 38 haftalık dedi. işin aslı ben de bilmiyorum ikisinin ortası 37 olduğu için 37 diyorum

slm kızlar 2 gndür ayaklarım feci şiş yürürken resmen acyor.yukarı kaldırıyorum olmuyor,tuzlu su yokkk,buz koydum olmadıı..napıcam bilmiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…