2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bn de kumral olsun istiyorum. Kizim olsa sarisin isterdim. Erkekte sarisin pek sevmiyorum :)

Kızlar geldik doktordan kilosu boyu geçen haftayla aynı artık kilı fazla almazmış zaten :) nstde sancılarım çıktı :) eğer artarsa doğum başlarsa gel dedi başlamazsa haftaya cuma günü gideceğim tekrar. Haftaya cuma 39+6 olucaz. Bakalım nst de böyle ufak sancıları olupta doğum yapan var mı

Günaydınlar..Kontrolden geldim kızlar bebeğin suyu azalmış doktorun morali bozuldu ve bizim de tabi hareketlerini sordu ve acil nst ye alın dedi kalp atışı iyi sancı da yok fakat sürekli takip et hareketleri bol su iç terleme dedi haftaya bile alabiliriz dedi kilosuna takıldım ben doktor iyi dedi fakat 2.750 kg bir ayda 650 g almış bense hiç almamışım doğru mu beslenemiyorum acaba

canım kiloya takma arkadaşada 2700 diodu 3030 doğmuştu ..
beslenmende sıkıntı görüyorsan et süt ve yumurtanı her gün ye ben 2 haftadır çok özendim 800 gram almış bence etkili diye düşündüm

hadi bakalım güzel haberlerle gel :) ekin sözünde duracak bence ablacım :)

bakalım kuzum, hayırlısı olsun. 36. haftaya geldim bile :) çok şükür, artık doğsa da üzülmem :))

bir de 3 hafta önce, bu haberleri aldığımda kendimi ne kadar hazır ve iyi hissetsem bile değilmişim heralde zona oldum
rahatlayınca çıktı acısı :)))

kııızlaaaaaaaar size yeni bi gündem maddesi getiriyoruuuum :) kocişleriniz size doğum hediyesi ne alacak???

benim bir talebim yok :) öncekilerde de istemedim. tek isteğim sağlık kuzum. allah hepimizin ve bebeklerimizin şansını, yolunu ve bahtını açık etsin :)

Ne güzel yazmışsın yaa masaAllah tüylerim diken diken oldu xok duygulandim okurken Rabbim bizede nasip etsin ins sanada oğluna da sağlık sıhhat nasip etsin :))

Hmm 2 haftada 800 g maşallah güzel almış dikkat edeyim bide muz diye yazıyorlardı kızlar muz da yiyeyim bari yoksa bana mı çekmiş bebişim ben de 2.700 doğmuşum

Hmm 2 haftada 800 g maşallah güzel almış dikkat edeyim bide muz diye yazıyorlardı kızlar muz da yiyeyim bari yoksa bana mı çekmiş bebişim ben de 2.700 doğmuşum
ben hiç muz yemedim hamileliğimde sevmiyorum ama her zabah 1 yumurta bir bardak süt (çok az tarcın attım normal içemiyorum ) akşam yemeğindede kırmızı et mutlaka yedim kanım demirim ve b12 düşük diye ve ne zaman yumurta ve sütü kessem bebiş az alıyor bu çok dikkatimi çekti yumurtadan çok tiksindim ama mecburen yiyorum

Benim bebeiş nie zayıf kızlar ya 1 haftam var Doğuma 2660 gr küveze felan girmez dimi 1 temmuz da doğumum
Yok canım girmez inşallah, sen yine doğuma kadar sabahları yumurta ve yoğurt ile beslen ve sürekli soluna yat kan akışı için. 1haftada bile biraz toparlayabilirsin

Hadi gözün aydın cnm sağlıkla buyut bebisini inşallah . Ağız tadıyla. Evet medipol ile ilgili bi dolu soru sormuştum

Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri

maşallah tatlım ya size ömür boyu mutluluklar diliyorum malesef ben spinal alamıyormuşum dün konuştum dr la iğne kullandığım için acil şifalar sana.

36+1 diyeceksin canım usg de farklı çıkabiliyor ama reğlini dikkate alacaksın.gözün aydın bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…