- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.161
3370 dogdu ama kilo verdi odemALTINIM kaç kilo doğdu kızçen.
benim de kaygım o, yavrucaklar serin havada bile emerken ter atıyorlarYa bu sıcakta bebeisler nasıl emicek çok sıcak süratlari sicaktan isilik olucak ben bu ara klima taktircam yoksa mafolcaz bende bebişte
benim de kaygım o, yavrucaklar serin havada bile emerken ter atıyorlar
klima bazen beni çarpıyor eşim de bebeğe yaramazsa diye korkuyor almaya yanaşmıyor ama oluş oluş değil daha hazirandayız ben sırılsıklam ıslanıyorum bunun bir de nem oranının coştuğu zamanları var,bende oluşturduğu çağrışımdaki gibi odadan odaya taşınabiliyorsa portatif klimalar göz kırpıyor bir yandan ama kullanışlı mıdır bilmiyorum.
Canim sezaryen sonrasi yuruyus cok onemli gaz sorunu yuruyemwdiginden olmustur muhtemelen canin aciyor biliyorum ama destek alarak kesinlikle yurumeliydin allah sifa versin toparlanirsin ins tez zamandaPek sorunsuz diyemicem benim bide en sevmegigim huyum canimin tatli olmasi hala gaz sancilari cekiyorum ayaga zor kaliyorum cok zor zamanlar geciriyorum ve hala sanki 8 aylik hamile gibi gobegum yuruyemedigim ve vc cikamadigim icin inmedi annelik nw kutsalmis meger nelee cwkiliyormus allah tum kadinlarimizin yardimcisi olsun direncli kadinlarada bir kez daha takdir ettim kendime uyuz olurkwn
Kızlar klimasız olmaz diye düşünüyorum ben de sırf çocuk için taktırdık bir tane daha isilik döker ağlar bide sürekli ben de artık klimalı odadan çıkmayacakmışımbenim de kaygım o, yavrucaklar serin havada bile emerken ter atıyorlar
klima bazen beni çarpıyor eşim de bebeğe yaramazsa diye korkuyor yanaşmıyor ama oluş oluş değil daha hazirandayız ben sırılsıklam ıslanıyorum bunun bir de nem oranının coştuğu zamanları var,bende oluşturduğu çağrışımdaki gibi odadan odaya taşınabiliyorsa portatif klimalar göz kırpıyor bir yandan ama kullanışlı mıdır bilmiyorum.
bende ayni dertten muzdaribim ve aklimda deli sorular yanlis mi besleniyorum vs. 33+5 de 2514 du bense nerden baksan 2 aydir ayni kilodayim almiyorum sevinemiyorum delimiyim manyak miyim cozemedim ama galiba benim bebis de minyon olcak en azindn bi 3500 dogaydi iyiydiGünaydınlar..Kontrolden geldim kızlar bebeğin suyu azalmış doktorun morali bozuldu ve bizim de tabihareketlerini sordu ve acil nst ye alın dedi kalp atışı iyi sancı da yok fakat sürekli takip et hareketleri bol su iç terleme dedi haftaya bile alabiliriz dedi kilosuna takıldım ben doktor iyi dedi fakat 2.750 kg bir ayda 650 g almış bense hiç almamışım doğru mu beslenemiyorum acaba
Ben yapmadım ama yapacağım 970 liraKızlar sigortası olup ta özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ücret ödediler.
Ne iğnesi kullanıyorsun canım?maşallah tatlım ya size ömür boyu mutluluklar diliyorum malesef ben spinal alamıyormuşum dün konuştum dr la iğne kullandığım için acil şifalar sana.
Ben de kilo almasam iyi diye düşündüm hep ki bazen dikkat ettim toplamda 6 kg almama rağmen dudağını ısıranlar var çok almışım gibi ima edenler filanbende ayni dertten muzdaribim ve aklimda deli sorular yanlis mi besleniyorum vs. 33+5 de 2514 du bense nerden baksan 2 aydir ayni kilodayim almiyorum sevinemiyorum delimiyim manyak miyim cozemedim ama galiba benim bebis de minyon olcak en azindn bi 3500 dogaydi iyiydi
Canim topikde nerden baksan ortalama bebisler 3 kg doguyor nedir bu isin asli bilemedim bu 4 kg ve uzeri doguranlar nasil becermis bu isi anlamadim gitti canini sikma bosver saglikli olsun yeter napalim :) benim kizim 2800 dogmustu 34 haftalikken simdi 4 yasina giricek masallahi var boyle dusununce onemsemiyorum bi yandanBenim bebeiş nie zayıf kızlar ya1 haftam var Doğuma 2660 gr küveze felan girmez dimi 1 temmuz da doğumum
Ben yapmadım ama yapacağım 970 lira
Aman millete bakma herkes bi cins zatenBen de kilo almasam iyi diye düşündüm hep ki bazen dikkat ettim toplamda 6 kg almama rağmen dudağını ısıranlar var çok almışım gibi ima edenler filanarkadaşların dediği gibi halihazırda yesek de et süt yumurta muz badem fındık cevize devam
Portbebe bana daha rahat olur gibi geliyor bebek icin. Ana kucagini 3.aydan so ra falan kullanirim diy dusunuyorum cunku dedigin gibi tam yatmiyorKızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı
Portbebe daha iyi olur sanirim. Anakucagi daha agir oldugu icin fazladan yuk gibi geliyo bana.Kızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?