2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
bende haftaya son kontrole gidicem dr son görüşmemiz olucak burada dedi sezeryan günü vericek kısmetse 12-13 temmuz gibi olabilir dedi kesinleştiricez bakalım hayırlısı kızlar doğumlar başladı bende çok heyecanlanıyorum iple çekiyorum kızıma kavuşacağım günü rabbim onları esirgesin bizlere nasip etsin inşallah..

Ya bu sıcakta bebeisler nasıl emicek çok sıcak süratlari sicaktan isilik olucak ben bu ara klima taktircam yoksa mafolcaz bende bebişte
benim de kaygım o, yavrucaklar serin havada bile emerken ter atıyorlar
klima bazen beni çarpıyor eşim de bebeğe yaramazsa diye korkuyor yanaşmıyor ama oluş oluş değil daha hazirandayız ben sırılsıklam ıslanıyorum bunun bir de nem oranının coştuğu zamanları var,bende oluşturduğu çağrışımdaki gibi odadan odaya taşınabiliyorsa portatif klimalar göz kırpıyor bir yandan ama kullanışlı mıdır bilmiyorum.

Canim sezaryen sonrasi yuruyus cok onemli gaz sorunu yuruyemwdiginden olmustur muhtemelen canin aciyor biliyorum ama destek alarak kesinlikle yurumeliydin allah sifa versin toparlanirsin ins tez zamanda

Kızlar klimasız olmaz diye düşünüyorum ben de sırf çocuk için taktırdık bir tane daha isilik döker ağlar bide sürekli ben de artık klimalı odadan çıkmayacakmışım bu bir hafta terleme dedi doktor terledikçe ve yerine yeterince su koyamadıkça bebeğin suyu azalıyormuş ilgili arkadaşlara duyurulur

bende ayni dertten muzdaribim ve aklimda deli sorular yanlis mi besleniyorum vs. 33+5 de 2514 du bense nerden baksan 2 aydir ayni kilodayim almiyorum sevinemiyorum delimiyim manyak miyim cozemedim ama galiba benim bebis de minyon olcak en azindn bi 3500 dogaydi iyiydi

Ben de kilo almasam iyi diye düşündüm hep ki bazen dikkat ettim toplamda 6 kg almama rağmen dudağını ısıranlar var çok almışım gibi ima edenler filan arkadaşların dediği gibi halihazırda yesek de et süt yumurta muz badem fındık cevize devam

Benim bebeiş nie zayıf kızlar ya 1 haftam var Doğuma 2660 gr küveze felan girmez dimi 1 temmuz da doğumum
Canim topikde nerden baksan ortalama bebisler 3 kg doguyor nedir bu isin asli bilemedim bu 4 kg ve uzeri doguranlar nasil becermis bu isi anlamadim gitti canini sikma bosver saglikli olsun yeter napalim :) benim kizim 2800 dogmustu 34 haftalikken simdi 4 yasina giricek masallahi var boyle dusununce onemsemiyorum bi yandan

Kızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı

Aman millete bakma herkes bi cins zaten

Kızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı
Portbebe bana daha rahat olur gibi geliyor bebek icin. Ana kucagini 3.aydan so ra falan kullanirim diy dusunuyorum cunku dedigin gibi tam yatmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…