- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.181
Ne iğnesi kullanıyorsun canım?
iyiymiş ücret bizimki 1.500
Hastaneden hastaneye değişir tabi, bizim hastanede özel hiçbir durum yok sadece doktor doğuma doğru geliyor. Normal:300tl sezeryan:750tlKızlar sigortası olup ta özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ücret ödediler.
3370 dogdu ama kilo verdi odem
Atiyorlarmis suan 3060
Bende kan sulandirici clexane kullanıyorum ama doktorum bana herhangi bişey söylemedi bu konudakan sulandırıcı hibor kullanıyorum canım.
Puset le cikaricam puset tam yatık benim çok rahat hafif bişiKızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı
Sgk anlaşmalı benimki muayene 30 lira uygun bi hastaneiyiymiş ücret bizimki 1.500
İki hastane ile anlaşmalı benim doktorum.Birinde normal doğum 2300 -sezeryan 3300 . Diğerinde normal doğum 1500 sezeryan 2000 . Arada bayağı fark var düşünme aşamasındayım.Hastaneleri kalite ve olanak açısından kıyaslamam mümkün değil ama doktor aynı doktor ve kalacağım max 2 gün.Düşünüyorum halaKızlar sigortası olup ta özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ücret ödediler.
Bizimki de anlaşmalı güya gerçi sanırım indirim olacak biraz ama yine de pahalı eski doktorum ve güveniyorum diye bırakmak istemedim hayırlısıSgk anlaşmalı benimki muayene 30 lira uygun bi hastane
Port bebe kis bebekleri için uygun. Anakucagi da eziyet zavallı çocuk iki büklüm oluyor sling ile cikicaz insallahKızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı
Doğum fiyatlariniz ne kadar ucuk kızlar. Kendi cabamla dogurdugum bir çocuğa hastanenin 2000 3000 istemesi çok acayip. Bende özelde dogum edicem 700 dediler 1 gecesine doğumla beraber. Sezaryen 1000 tl olması durumunda. Oglumda 400 odemistim 3 sene önce sarılık dahi olmadi memnun çıktık iyi araştırın
Bana doktorum da gereksiz alma zaten çocuk senden alacağını alır diyordu hep çok fazla da almamış küçük kerata bu ay etli tatlı da yedim halbuki
Ya ben ne nekadar dikkat etsemde vücut alıo bu ara kilo alimim az alicak diye korkuorum bende ilk 7 ay gereksiz almışım aslında şimdilerde bebek beslenio amann neyse artık vercem 2 çocukla kosturmaca kolay veririm sanırım inşallahBana doktorum da gereksiz alma zaten çocuk senden alacağını alır diyordu hep çok fazla da almamış küçük kerata bu ay etli tatlı da yedim halbuki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?