2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bebegine kilo aldirmak isteyenlere soyle bi tavsiyem olacak.
Hamileligimin 24. Haftasinda doktor rahme giden damarlarimda sorun oldugunu ve bebegin ilerde kilo alamayacagini ve erken alinmasi gerekebilecegini soylemisti.
O kadar uzulmustum ki o hafta doktorumu degistirdim.
Sonra internetten arastirdim ki kan sulandiran yiyecekler bebege kilo aldiriyormus. Bu yiyecekleri arastirdim. Limonlu su, elma, semizotu gibi yiyecekler yemege basladim. Hep sola yattim.
Doktor da bana imom omega diye bi vitamin verdi. Omega da kan sulandiran biseymis.
Magnezyum ve kalsiyum icmemi onerdi.
Bunlara dikkat edince o ay bebegim fazla kilo almisti. Doktor da sasirdi :)
Sonraki aylar tabi fazla dikkat edemedim. Simdi kilosu normal cok sukur.

Kızlar sigortası olup ta özel hastanede doğum yapanlar ne kadar ücret ödediler.
İki hastane ile anlaşmalı benim doktorum.Birinde normal doğum 2300 -sezeryan 3300 . Diğerinde normal doğum 1500 sezeryan 2000 . Arada bayağı fark var düşünme aşamasındayım.Hastaneleri kalite ve olanak açısından kıyaslamam mümkün değil ama doktor aynı doktor ve kalacağım max 2 gün.Düşünüyorum hala

Doğum fiyatlariniz ne kadar ucuk kızlar. Kendi cabamla dogurdugum bir çocuğa hastanenin 2000 3000 istemesi çok acayip. Bende özelde dogum edicem 700 dediler 1 gecesine doğumla beraber. Sezaryen 1000 tl olması durumunda. Oglumda 400 odemistim 3 sene önce sarılık dahi olmadi memnun çıktık iyi araştırın

Çok iyiymiş seninkinin fiyati ya. Ankaradayim ben fiyatlar aşırı uçuk senin söylediğin fiyatlar hangi hastanenin fiyatları ?

N Nazo keşke senin bi 6 kg alsam 2500 doğursamda yeter ben 15 aldım kızım 3500 doğdu kendime aldım yani fazlasını gerçi ben almayın ca çocuk almio maalesef benden hiç beslenemio ben yemeden

Bende bu kontrolde soracağım ücreti. Gerçekten uçuk fiyatlar var ya. Bakalım bize ne diyecekler. Gerçi ben kürtaj olmuştum ona bile 1000 lira vermiştim ama başka bir şehirdeydi. O kadar verip hastaneden o şekilde ayrılmak çok ağırıma gitmişti.

N Nazo keşke senin bi 6 kg alsam 2500 doğursamda yeter ben 15 aldım kızım 3500 doğdu kendime aldım yani fazlasını gerçi ben almayın ca çocuk almio maalesef benden hiç beslenemio ben yemeden
Bana doktorum da gereksiz alma zaten çocuk senden alacağını alır diyordu hep çok fazla da almamış küçük kerata bu ay etli tatlı da yedim halbuki

Bana doktorum da gereksiz alma zaten çocuk senden alacağını alır diyordu hep çok fazla da almamış küçük kerata bu ay etli tatlı da yedim halbuki
Ya ben ne nekadar dikkat etsemde vücut alıo bu ara kilo alimim az alicak diye korkuorum bende ilk 7 ay gereksiz almışım aslında şimdilerde bebek beslenio amann neyse artık vercem 2 çocukla kosturmaca kolay veririm sanırım inşallah

HejaR12 canim ilk kan verdigimde tsh 4,80 cikmisti.ertesi gun endekrinoliji bolumune gittim tekrar kan istedi bu defa da 2,60 cikto ben anlamadim. Dr da haftaya bir daha kan ver ona gore bakariz dedi. Neden boyle bi gunde degisirmi tsh dedim oda evet dedi. Size ilac verirken bi defa mi kanda baktilar canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…