2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Usg kontrolunde sirt ustu yatinca ben de kalkamiyorum kalcama ve kuyruk sokumuma dehset bi agrı saplaniyor kalkarken.

Masallah canim cok sevindim sinavi da gecmene. Sen cok beklemezsin gibi geliyor bana. Haftasonu en gec olabilir :) saglikla gelsin minik kizin.

Bunlari duymak vicdanimi rahatlatti canim cok sagol paylastigin icin.

evet bende şeker çıktığından beri hamurişi ve tatlıyı kestim ekmeği de tam tahıllı yiyorum meyvayı bile azalttım ama maşallah kızımın kilo alımı gayet iyi ben 11 kilo aldım o açıdan da iyi oldu.

Slm canlar dün Dr gittim bende bebisim 3.500 kg mis nst çektirdim oruç olduğum için bebeğin kalp atışları ve hareketleri dusuk çıktı.Dr orucu boz birşeyler ye tekrar cektir dedi birşeyler yedim tekrar nst çektirdim hareketleri normale döndü.dr bir daha oruç tutma dedi 30 haziran da tekrar çağırdı tabi dogurmazsam o zamana kadar.Zaten temmuz 1de doğum olması lazım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun havalar çok sıcak yazamıyorum.

kiloyu dert etme bence doktor iyi demişse hele de. senin almaman normalmiş, son ayda annede kilo alımı durabilir hatta azalma bile olabilirmiş, ben üçtür gidiyorum kiloda değişiklik yok bebek büyüyor ama demek ki ben azar azar kilo veriyorum diyorum.

Kızlar 38+4olduk bugün bebiş çok hareketli ve alt tarafa çok fazla baskı kasık Ağrı'larım oluyor doğum belirtileri mi acaba heyecanlandım

Hamileyken neden oruç tutuyorsun bebeğe yazık değil mi yiyip içtiğimiz halde bebekler bazen eksik kalabiliyor bazı şeylerden neden yani merak ettim gerçekten ?

Gecmis olsun Canim.neden o kadar cok oldu ki sancin? Ayaklarini mi usuttun acaba? Dogumla alakali degildir diye dusunuyorum
Ya is yaptım biraz yere oturdum kalktım çok sanırım o etkiledi mafoldum valla bugün bişi yok cok şükür eşim yürüyüş yapalım dedi ona bile Hayır dedim düşün durum vahamiyetini

Bide erkek bebek anneleri az alır hatta verir derler bilemedim bebeğim iyi olsun da..

Kızlar şimdi bebeğin hareketini sürekli kontrol edeceğim ya gece uyursam ne olacak benimle aynı durumda olanlar var mı ki vardır ???

Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri

ay maşallah, pamuk gibi bu bebek. allah nazarlardan saklasın. şansını bahtını açık etsin inşallah :))

tebrik ederim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…