- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.201
Bunlari duymak vicdanimi rahatlatti canim cok sagol paylastigin icin.insanbuL ekmek hamur isi yemekten bebisler sisseydi benimki sişerdi canım ben çok fazla tüketiyorum ayrıca şekerli şeylerde yiyorum ve bebeğim 1 hafta geride uzun zamandır, yani hiç alakası yok
Usg kontrolunde sirt ustu yatinca ben de kalkamiyorum kalcama ve kuyruk sokumuma dehset bi agrı saplaniyor kalkarken.Ben geldiim hemde dogurmadaninsanbuL @gvn1907 idilduam :)
2950gr olmus oglus. Nst de 50yi bulan bi kac sanci cikti.suyumuzda azalma varmis ama artik normal son zamanlarda azalmaya baslar dedi.
Bide baya inceledik ama bana hic benzemiyo beyfendi babasinin kopyasi1cmde aciklik varmis.
Bakalim ne zaman gelcek
bu sefer tartilmadim ya aklina gelmedi yada gerek gormedi bilmiyorum ama gecen hafta +16ydi ufak bi azar isitmistimcok sevindim bugun tartmayisina:)
Buarada tam nst bitti ebeyi biri cagirdi sirtustu kalakaldim kaplumbaga gibi dogrulamadimozlicem bu hallerimi
Masallah canim cok sevindim sinavi da gecmene. Sen cok beklemezsin gibi geliyor bana. Haftasonu en gec olabilir :) saglikla gelsin minik kizin.Çok geçmiş olsun ya bak sınavdan da geçtim ben hem de dereceyleözledik seni de ben burda yokken sabah bi kalsın bakın doğuran var mı. Benim bu kız yarın gelir fena sancım var ama gayet iyim doğurcm pat die inş normal olur sonrada kızımla sizi göndercz doğuma teyzesi
Soylerdi canim. Benim Cihanımında kafa hep buyuktu dr hic normal.dogum yapamazsin demedi ki yaptim da :) merak etmeBu aradainsanbuL kafa farkında katılıyorum kızımın kafanın maşallahı var ana allahtan normal doğuramaZsın falan demedi öyle bişey olsa söylerdi heralde dmi
Gecmis olsun Canim.neden o kadar cok oldu ki sancin? Ayaklarini mi usuttun acaba? Dogumla alakali degildir diye dusunuyorum
Bende kan sulandirici clexane kullanıyorum ama doktorum bana herhangi bişey söylemedi bu konuda
Ben kullanmıyorum çünkü doktor vermediBebegim kilo almiyor diyen annişler vitamin ilaci kullaniyor musunuz?
Canım benim bebeğim zayıf ve hiçbir vitamin kullanmıyorumBebegim kilo almiyor diyen annişler vitamin ilaci kullaniyor musunuz?
Bunlari duymak vicdanimi rahatlatti canim cok sagol paylastigin icin.
Kızlar ya bebişlerinizi hastaneden neyle çıkarmayı dusunuyorsunuz portbebeyle mi anakucagiyla mi? Anakucagi tam yatar pozisyonda olmuyor ya kafam karıştı
kiloyu dert etme bence doktor iyi demişse hele de. senin almaman normalmiş, son ayda annede kilo alımı durabilir hatta azalma bile olabilirmiş, ben üçtür gidiyorum kiloda değişiklik yok bebek büyüyor ama demek ki ben azar azar kilo veriyorum diyorum.Günaydınlar..Kontrolden geldim kızlar bebeğin suyu azalmış doktorun morali bozuldu ve bizim de tabihareketlerini sordu ve acil nst ye alın dedi kalp atışı iyi sancı da yok fakat sürekli takip et hareketleri bol su iç terleme dedi haftaya bile alabiliriz dedi kilosuna takıldım ben doktor iyi dedi fakat 2.750 kg bir ayda 650 g almış bense hiç almamışım doğru mu beslenemiyorum acaba
Hamileyken neden oruç tutuyorsun bebeğe yazık değil mi yiyip içtiğimiz halde bebekler bazen eksik kalabiliyor bazı şeylerden neden yani merak ettim gerçekten ?Slm canlar dün Dr gittim bende bebisim 3.500 kg mis nst çektirdim oruç olduğum için bebeğin kalp atışları ve hareketleri dusuk çıktı.Dr orucu boz birşeyler ye tekrar cektir dedi birşeyler yedim tekrar nst çektirdim hareketleri normale döndü.dr bir daha oruç tutma dedi 30 haziran da tekrar çağırdı tabi dogurmazsam o zamana kadar.Zaten temmuz 1de doğum olması lazım.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun havalar çok sıcak yazamıyorum.
Ya is yaptım biraz yere oturdum kalktım çok sanırım o etkiledi mafoldum valla bugün bişi yok cok şükür eşim yürüyüş yapalım dedi ona bile Hayır dedim düşün durum vahamiyetiniGecmis olsun Canim.neden o kadar cok oldu ki sancin? Ayaklarini mi usuttun acaba? Dogumla alakali degildir diye dusunuyorum
Bide erkek bebek anneleri az alır hatta verir derler bilemedim bebeğim iyi olsun da..kiloyu dert etme bence doktor iyi demişse hele de. senin almaman normalmiş, son ayda annede kilo alımı durabilir hatta azalma bile olabilirmiş, ben üçtür gidiyorum kiloda değişiklik yok bebek büyüyor ama demek ki ben azar azar kilo veriyorum diyorum.
Kizlarr giremiyorum agrim cok var yeni toparlaniyorum spinal belden igneyle uysturuyorlar aci hissetmedim ama sonrasi hakkinda yorum yapmak istemiyorum cunku kisiye gore degisiyor bu durum ceylinim cok iyi teyzeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?