- 15 Kasım 2015
- 252
- 292
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.221
Yok canım demirçelik süper lisesi.. atandım evlendim malesef uzaktayım artık ama annnemlerin evi orada halaEski süper lise dediğin Dörtyol/Deneme lisesi mi? Şimdi uzakta mısın? Karayılan'ı biliyorum gitmeyeli biraz oldu ama, orada da akrabalarımız var
Ben kullanmıyorum çünkü doktor vermedi
Canlar benim bebegim iki hafta onden gidiyor.dr hemen vitamini birak dedi bana. Vitamin etki eder mi dedigimde evet tabiki dedi. Ustelik her gun aksatmadan iciyordum. Bebegi daha fazla sisirmenin bi manasi yok dedi dr biraktirdi o yuzden sordum. Bunu bir ay once de yazmistim aslinda sizlere faydasi olur diye...Canım benim bebeğim zayıf ve hiçbir vitamin kullanmıyorum
Masallah diyelim. Ama ben anladim ki bu isin bi kıstası yok. Anne karninda bebegi saglikli beslemenin faydasini ilerde gorecegiz diyorum artik.. Hucreleri,genleri ileriye yonelik yapilandiriyoruz.evet bende şeker çıktığından beri hamurişi ve tatlıyı kestim ekmeği de tam tahıllı yiyorum meyvayı bile azalttım ama maşallah kızımın kilo alımı gayet iyi ben 11 kilo aldım o açıdan da iyi oldu.
Cidden 10kg gidermi yahic bisey demedim kocaya ama icimden dedim goruscez senle kisa dedim :)
Bugun bi kadin vardi serviste sezeryan dogum yapmis yurutuyolardi.kadini gorsen hafif bi gobegi vardi sadece kadin sadece gobekten almis kiloyu o da dogumda gitmis.
Dedim hani bunun baseni hani poposu
Bide kiyamam 7-8yaslarinda bi oglu vardi yaninda hadi anne basarabilirsin diyodu cok tatliydi ya :)
Sen normal dogum hazirligi yapiyorsun bacimYa is yaptım biraz yere oturdum kalktım çok sanırım o etkiledi mafoldum valla bugün bişi yok cok şükür eşim yürüyüş yapalım dedi ona bile Hayır dedim düşün durum vahamiyetini
benimkide dalgaya vurarak yumusattim saniyo iste.
Allahtan benimki benimle birlikte kilo aldimuhtemelen ben ondan once veririm :)
benim kız ama niye böyle oldu bilemedim normalde kilo almaya meyilliyimdir bu kez farklı oldu sezonu +6-7 kilo ile kapatacağım gibi duruyor, hayırlısı...Bide erkek bebek anneleri az alır hatta verir derler bilemedim bebeğim iyi olsun da..
ha bak orayı bilmiyorum ben de liseyi Dörtyol'da sandım bir an. annenler oradaysa gelip gidebilirsin en azından bağ tamamen kopmamış :)Yok canım demirçelik süper lisesi.. atandım evlendim malesef uzaktayım artık ama annnemlerin evi orada hala
Gece uyu zaten canim. Bebekte uyur. Hepimiz gunduz takip etmek zorundayiz artik son gunler.Kızlar şimdi bebeğin hareketini sürekli kontrol edeceğim ya gece uyursam ne olacak benimle aynı durumda olanlar var mı ki vardır ???
Senin normal dogum muydu canim?pazartesiden beri sancı devam ama hiç geliyor belirtisi yok açılma yok nişan yok :)
Biz dogdukkherşey yolunda gitti cok sukur dua eden herkese teşekkür ediyoruz sizlerde kolay doğumlar yaşayın insallah
Avicenna adı ama heryerde var mi bilmem canimÇok iyiymiş seninkinin fiyati ya. Ankaradayim ben fiyatlar aşırı uçuk senin söylediğin fiyatlar hangi hastanenin fiyatları ?
normal olacak ama böyle giderse alırlar diye düşünüyorum 3500 kilo zaten şekerden dolayı...salı randevum var bakalım belkide alacakSenin normal dogum muydu canim?
Ben oglumda bir ay evvel sanci cikiyordu nst de. Dr her an dogum olur dedi 40+1 de dogum oldu. Sancim hep vardi
Şekilli olmuşturSen normal dogum hazirligi yapiyorsun bacimbirak biz yapalim onlari :)
Ha bu arada yavastan agda isine giriseyim dedim ter doktum terleyince de agda yapismiyor napicam ben ya :)
Zaten bi seferde de bitirecek gucum yokmus tamamlayamadim.
Benimki de aksamlari cok hareketli oluyor. Hafif de sanci oluyo. Bakalim bnde bekliyorum artik :)Kızlar 38+4olduk bugün bebiş çok hareketli ve alt tarafa çok fazla baskı kasık Ağrı'larım oluyor doğum belirtileri mi acaba heyecanlandım
tuttum tuttum :)Siki siki tuut bırakma sakin
oyy canım beniiimmbakalım kuzum, hayırlısı olsun. 36. haftaya geldim bile :) çok şükür, artık doğsa da üzülmem :))
bir de 3 hafta önce, bu haberleri aldığımda kendimi ne kadar hazır ve iyi hissetsem bile değilmişim heraldezona oldum
rahatlayınca çıktı acısı :)))
Ben 40+1 de suni sanci verilerek dogum yaptim. Yani normal dogum sartlari uygunsa once suni sanci verirler. 41.haftaya kadar yolu var.normal doğum yapacak olanlar, 40+0 da hala doğum yapmamışsa. Doktor müdahalesiyle alınacak herhalde. Daha fazla bekleyemiyorlar değilmi? Ben öyle biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?