2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ben kullanmıyorum çünkü doktor vermedi
Canım benim bebeğim zayıf ve hiçbir vitamin kullanmıyorum
Canlar benim bebegim iki hafta onden gidiyor.dr hemen vitamini birak dedi bana. Vitamin etki eder mi dedigimde evet tabiki dedi. Ustelik her gun aksatmadan iciyordum. Bebegi daha fazla sisirmenin bi manasi yok dedi dr biraktirdi o yuzden sordum. Bunu bir ay once de yazmistim aslinda sizlere faydasi olur diye...
Yine de bence sıkıntı yalmayin. Minyon bebek her daim iyidir. Ustelik dogduktan sonra cok cabuk kilo aliyorlar.

Masallah diyelim. Ama ben anladim ki bu isin bi kıstası yok. Anne karninda bebegi saglikli beslemenin faydasini ilerde gorecegiz diyorum artik.. Hucreleri,genleri ileriye yonelik yapilandiriyoruz.

kuzum takılma kiloya, ben verdim aldığımdan fazla :) zargana gibiydim, kontrol edemedim kilomu. her gün 100-200 gr derken 40 kilo gitti. zaten 35 kilonun biraz üstünde almıştım. hastalıklı gibiydim valla. ben emzirme dönemim bittikten sonra kilo veriyorum. emzirirken gram gitmiyor :))

pazartesiden beri sancı devam ama hiç geliyor belirtisi yok açılma yok nişan yok :)

Ya is yaptım biraz yere oturdum kalktım çok sanırım o etkiledi mafoldum valla bugün bişi yok cok şükür eşim yürüyüş yapalım dedi ona bile Hayır dedim düşün durum vahamiyetini
Sen normal dogum hazirligi yapiyorsun bacim birak biz yapalim onlari :)
Ha bu arada yavastan agda isine giriseyim dedim ter doktum terleyince de agda yapismiyor napicam ben ya :)
Zaten bi seferde de bitirecek gucum yokmus tamamlayamadim.

Pinos3821 bebeğin sağlığı yerinde olduktan sonra kilosu o kadar da problem değilmiş öğrendiklerime göre. eşimin yeğenler 2,5 civarı doğup sonradan çok iyi toparlanmışlar, maaşallah şimdi de gayet sağlıklılar çok şükür, stres yapma kendine canım.

Bide erkek bebek anneleri az alır hatta verir derler bilemedim bebeğim iyi olsun da..
benim kız ama niye böyle oldu bilemedim normalde kilo almaya meyilliyimdir bu kez farklı oldu sezonu +6-7 kilo ile kapatacağım gibi duruyor, hayırlısı...

Yok canım demirçelik süper lisesi.. atandım evlendim malesef uzaktayım artık ama annnemlerin evi orada hala
ha bak orayı bilmiyorum ben de liseyi Dörtyol'da sandım bir an. annenler oradaysa gelip gidebilirsin en azından bağ tamamen kopmamış :)

Son düzenleme:
normal doğum yapacak olanlar, 40+0 da hala doğum yapmamışsa. Doktor müdahalesiyle alınacak herhalde. Daha fazla bekleyemiyorlar değilmi? Ben öyle biliyorum.

Senin normal dogum muydu canim?
Ben oglumda bir ay evvel sanci cikiyordu nst de. Dr her an dogum olur dedi 40+1 de dogum oldu. Sancim hep vardi
normal olacak ama böyle giderse alırlar diye düşünüyorum 3500 kilo zaten şekerden dolayı...salı randevum var bakalım belkide alacak

Sen normal dogum hazirligi yapiyorsun bacim birak biz yapalim onlari :)
Ha bu arada yavastan agda isine giriseyim dedim ter doktum terleyince de agda yapismiyor napicam ben ya :)
Zaten bi seferde de bitirecek gucum yokmus tamamlayamadim.
Şekilli olmuştur

oyy canım beniiimm çok şükür az kaldı ablacımm dediğin gibi 36 ya geldiniz bundan sonra gelsin istiyorsa ama beklerse ne ala :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…