2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

@Nurmuratkf

kızlar ben de çok rahat ettim ilk günden itibaren. eğer fırsatınız var ise deneyip alın. benim beden boyun biraz uzun olduğu için mutlaka kalın olması gerekiyor yoksa sırtım ve boynum çok ağrıyor. kalın ve sert olanlar benim tercihimdir :))

normal doğum yapacak olanlar, 40+0 da hala doğum yapmamışsa. Doktor müdahalesiyle alınacak herhalde. Daha fazla bekleyemiyorlar değilmi? Ben öyle biliyorum.
Bi hafta daha bekleniyor sanirim.
Insallah o zamana kalmaz benimki ya. Tam bayrama denk geliyo.
Bi dahaki cocugumu tarihi ayarlayip yapcam.

Kızlar bugün Lansonih lanolin göğüs ucu kremi aldım doğumdan 1 ay önce kullanılmaya başlanması gerekiyormuş inşallah doğumdan sonra göğüs ucumda yara felan olmaz da rahat emziririm miniğimi
Ben iki aydır kullanıyorum gerçi sıcaklardan dolayı ihmal ediyor gibiyim inşallah sorun çıkmaz doğum sonrası

canım ne zamandı doğum?

Arkadaslar yardım edin lütfen karnimin sağ tarafında bi acı var sanki asılıyorlar hareket ettikçe. Korkulacak bişey mi

Bugün kontrolüm vardı bebeğim 49 cm olmuş, kilosu ise 2525 gram.. Biraz az gibi geldi kilosu. İlk defa bulunduğu haftadan geri çıktı uyumluluğu da. İnsanın canı sıkılıyor ister istemez ama onu bugün ultrasonda ilk kez gülümserken gördüm dünyalar benim oldu..

Bi hafta daha bekleniyor sanirim.
Insallah o zamana kalmaz benimki ya. Tam bayrama denk geliyo.
Bi dahaki cocugumu tarihi ayarlayip yapcam.
Benimde bayrama geliyor canım, erken doğurma yöntemlerine başvuralım hemen; yürüyüş, hurma, ilişki

Son düzenleme:
Of ne skici bir gun hava kapali nem yuksek canim bisey yapmak istemiyo.Skintidan biseyler yiyorum o da care degil.sizde durumlar nasil

Kızlar ya bebeğimiz bu sicaklarda doğacak Allah izin verirse özellikle ben adana sıcağında ne yapacağımı bilmiyorum isilik olmaması için pisik olmaması için ne yapmam gerekir klima çalıştırılabilinir mi calistirilirsa kaç derece uygun olur çok tedirginim

Ben çok uzun değilim 1.63 boyum bilemedim ki sert mi alsam nasıl alsam :/

27 28 uygun olur dendi bana servis tarafından bebeği estiği yöne getirmiceksin bi de

Arkadaslar yardım edin lütfen karnimin sağ tarafında bi acı var sanki asılıyorlar hareket ettikçe. Korkulacak bişey mi
Benim de gobegim sol alt tarafı bi yere takılmış da yirtiliyo gibi :/ biyere takılıyo ama yirtildigi doğru seninki de Yirtiliyo olabilir :/

Normal ultrason mi peki bu doppler mi? Benim doktor göremiyorum yüzünü sırtı dönük diyo hep bana :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…