- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.241
gönlü geniş ablam benimm :) amin amin inşallah ablacıımbenim bir talebim yok :) öncekilerde de istemedim. tek isteğim sağlık kuzum. allah hepimizin ve bebeklerimizin şansını, yolunu ve bahtını açık etsin :)
@Nurmuratkf canjm Günaydın emzirme yastigini 2 aydan önce kullanamiomussun arkadaşım almıştı 5 aylık kızı var şimdi hiç ise yaramıyor fln sayiodu 2.5 aydan sonra aaa çok rahatmis demeye başladı ilk zaman duramiomus onunla
ben dedim dedim de öylesine dedim hedefi yüksek tutalım diye dedim yoksa almıcağını biliyoruz bal gibi :)ama benden size tavsiye isteyin anacım, kıymete bindirin kendinizi :))
hatta araba isteyin :) bebeğimi otobüse bindiremem diyin :)))
Bi hafta daha bekleniyor sanirim.normal doğum yapacak olanlar, 40+0 da hala doğum yapmamışsa. Doktor müdahalesiyle alınacak herhalde. Daha fazla bekleyemiyorlar değilmi? Ben öyle biliyorum.
Evetttt pıtı pıtı minnoşumun kalp sesini duydmmmmmmnst tecrübesi yaşamışsın :)
sıra ben de kısmetse salı günü randevum var..
oğluşla buluşma ve nst de kalp dinleme :)
pek heyecanlı tabi
Ben iki aydır kullanıyorum gerçi sıcaklardan dolayı ihmal ediyor gibiyim inşallah sorun çıkmaz doğum sonrasıKızlar bugün Lansonih lanolin göğüs ucu kremi aldım doğumdan 1 ay önce kullanılmaya başlanması gerekiyormuş inşallah doğumdan sonra göğüs ucumda yara felan olmaz da rahat emziririm miniğimi
canım ne zamandı doğum?Dogum yapan arkadaslar gozunuz aydin darisibize artik gun sayiyoruz...
Kizlar kilo alimlarinda son durumlar nr brn tam istedigim gibi bitiriyorum kismetse hedefim 10-11 en fazla 12 kilo almakti doguma 5 gun var veee toplam 11 kg aldim suan 64 kg mim insallah dogum sonrasi 6-7 kg bi anda gider gerisi kolayoglumuda bu kiloyla dogurdum sadec 3 kg gitmisti ilerleyen gunlerde 3 daha verip hemen gri almistim 60 li kilolarda 9 ay kalmistim bunda daha dikkatli olacagin okadar tatli baklava yemeyecegim
Maşallah kuzuya3370 dogdu ama kilo verdi odem
Atiyorlarmis suan 3060
Benimde bayrama geliyor canım, erken doğurma yöntemlerine başvuralım hemen; yürüyüş, hurma, ilişkiBi hafta daha bekleniyor sanirim.
Insallah o zamana kalmaz benimki ya. Tam bayrama denk geliyo.
Bi dahaki cocugumu tarihi ayarlayip yapcam.
İndirim yapiliyo mu hiç konuşmadık doktora mi dicem onuBizimki de anlaşmalı güya gerçi sanırım indirim olacak biraz ama yine de pahalı eski doktorum ve güveniyorum diye bırakmak istemedim hayırlısı
Canım hangi şehirdeki Medikalpark da doğum yapacaksın?Medical park'ta normal dogum 1600, sezeryan 2100 dediler.
Esimin isyeri bu hastaneyle anlasmali oldugu icin normal dogum icin 200-300 lira bisey oducez insallah.
Ben çok uzun değilim 1.63 boyum bilemedim ki sert mi alsam nasıl alsam :/@Nurmuratkf
kızlar ben de çok rahat ettim ilk günden itibaren. eğer fırsatınız var ise deneyip alın. benim beden boyun biraz uzun olduğu için mutlaka kalın olması gerekiyor yoksa sırtım ve boynum çok ağrıyor. kalın ve sert olanlar benim tercihimdir :))
27 28 uygun olur dendi bana servis tarafından bebeği estiği yöne getirmiceksin bi deKızlar ya bebeğimiz bu sicaklarda doğacak Allah izin verirse özellikle ben adana sıcağında ne yapacağımı bilmiyorum isilik olmaması için pisik olmaması için ne yapmam gerekir klima çalıştırılabilinir mi calistirilirsa kaç derece uygun olur çok tedirginim
Benim de gobegim sol alt tarafı bi yere takılmış da yirtiliyo gibi :/ biyere takılıyo ama yirtildigi doğru seninki de Yirtiliyo olabilir :/Arkadaslar yardım edin lütfen karnimin sağ tarafında bi acı var sanki asılıyorlar hareket ettikçe. Korkulacak bişey mi
Normal ultrason mi peki bu doppler mi? Benim doktor göremiyorum yüzünü sırtı dönük diyo hep bana :/Bugün kontrolüm vardı bebeğim 49 cm olmuş, kilosu ise 2525 gram.. Biraz az gibi geldi kilosu. İlk defa bulunduğu haftadan geri çıktı uyumluluğu da. İnsanın canı sıkılıyor ister istemez ama onu bugün ultrasonda ilk kez gülümserken gördüm dünyalar benim oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?