- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.261
Yırtılıyo derken arkadaşım anlayamadm benim ilk gebeliğim. 7gunum kaldı her şeyden korkuyormBenim de gobegim sol alt tarafı bi yere takılmış da yirtiliyo gibi :/ biyere takılıyo ama yirtildigi doğru seninki de Yirtiliyo olabilir :/
4d ultrason benim girdiğim. Bazen doktor göremiyor ama o zaman da beni soluma çeviriyor o şekilde de görebiliyoruz fakat bugün hiç zorlamadı. İstersen ultrasona girmeden meyve suyu iç, faydası olmuştu bize de doktor demişti yüzünü göstermeyince.Normal ultrason mi peki bu doppler mi? Benim doktor göremiyorum yüzünü sırtı dönük diyo hep bana :/
Bize özel indirim olacak da hastane bilir bence benim doktor para olayına girmiyorİndirim yapiliyo mu hiç konuşmadık doktora mi dicem onu
Belki yapılıyordur bize yapılacak gittim bizzat öğrendimİndirim yapiliyo mu hiç konuşmadık doktora mi dicem onu
Canım doktor bebeğin durumuna, diğer şartlara göre karar verecektirKizlar 39+2gunluguz yeni doktodan ciktik ntsden sanci filan cikmadi haftayada bekleyelim dedi doktor yine bir sey olmazsa sezeryana alacagim dedi 40+2gun oluyoruz ne diyorsunuz 1 hafta beklesem bayrama gelecek doktor olmayacak
Benim de ilk :) korkma hemen hani karnı yirtiliyo ya insanın hamilelikte benim bi haftaya dek hiç yırtılmadi son bi haftadır bebeğim aşağıya indi gobegimin altı hep yırtık ve kırmızı kırmızı çizgi hareket ettikçe de sanki karnımın için bi yere takılmış gibi yirtiliyoYırtılıyo derken arkadaşım anlayamadm benim ilk gebeliğim. 7gunum kaldı her şeyden korkuyorm
Evet artik baslamamiz gerekiyo. Internetten egzersiz videolari buldum ama yapmaya hic halim kalmiyo. Zorlamam lazim kendimi :)Benimde bayrama geliyor canım, erken doğurma yöntemlerine başvuralım hemen; yürüyüş, hurma, ilişki
Tamam canım teşekkür ederim:) 4d de ben de gördüm yüzünü ama her gittiğimde ona girmiyorum doktorun odasındakine giriyorum o da göremiyo sırtı dönük diyo :/4d ultrason benim girdiğim. Bazen doktor göremiyor ama o zaman da beni soluma çeviriyor o şekilde de görebiliyoruz fakat bugün hiç zorlamadı. İstersen ultrasona girmeden meyve suyu iç, faydası olmuştu bize de doktor demişti yüzünü göstermeyince.
Hastane peki anlaşmalı vs olduğu için mi indirimli canım anlaamdim size indirim yapisini:/Bize özel indirim olacak da hastane bilir bence benim doktor para olayına girmiyor
Belki yapılıyordur bize yapılacak gittim bizzat öğrendim
Aynen su son gunler cok sikici. Eskiden bebek icin alisveris yapardim. Simdi bebegin eksigi kalmadi. Hem de hava cok sicak oldugu icin disari cikilmiyo.Of ne skici bir gun hava kapali nem yuksek canim bisey yapmak istemiyo.Skintidan biseyler yiyorum o da care degil.sizde durumlar nasil
Simdi anladım dediğini :) kaç haftada bebeğinBenim de ilk :) korkma hemen hani karnı yirtiliyo ya insanın hamilelikte benim bi haftaya dek hiç yırtılmadi son bi haftadır bebeğim aşağıya indi gobegimin altı hep yırtık ve kırmızı kırmızı çizgi hareket ettikçe de sanki karnımın için bi yere takılmış gibi yirtiliyo
HejaR12 canim ilk kan verdigimde tsh 4,80 cikmisti.ertesi gun endekrinoliji bolumune gittim tekrar kan istedi bu defa da 2,60 cikto ben anlamadim. Dr da haftaya bir daha kan ver ona gore bakariz dedi. Neden boyle bi gunde degisirmi tsh dedim oda evet dedi. Size ilac verirken bi defa mi kanda baktilar canim?
Canlar benim bebegim iki hafta onden gidiyor.dr hemen vitamini birak dedi bana. Vitamin etki eder mi dedigimde evet tabiki dedi. Ustelik her gun aksatmadan iciyordum. Bebegi daha fazla sisirmenin bi manasi yok dedi dr biraktirdi o yuzden sordum. Bunu bir ay once de yazmistim aslinda sizlere faydasi olur diye...
Yine de bence sıkıntı yalmayin. Minyon bebek her daim iyidir. Ustelik dogduktan sonra cok cabuk kilo aliyorlar.
Kocaelide yapicamCanım hangi şehirdeki Medikalpark da doğum yapacaksın?
:) en son pts gittim 35+2 dedi doktorSimdi anladım dediğini :) kaç haftada bebeğin
Insallah bu hafta baslar dogumun. Doktoruna guvenmelisin bnce. Gunu gecince bebek tehlikeye girebiliyomus.Kizlar 39+2gunluguz yeni doktodan ciktik ntsden sanci filan cikmadi haftayada bekleyelim dedi doktor yine bir sey olmazsa sezeryana alacagim dedi 40+2gun oluyoruz ne diyorsunuz 1 hafta beklesem bayrama gelecek doktor olmayacak
Bebişlerimşz için ne yararlı br zararlı gerçekten anlayamıyorum15. Günden itibaren verilicek d vitamini hakkında buyrun okuyun kızlar
Aynen öyle canim ben tamamen doğal içerikli d drops almaya karar verdim eczaneye sordum arayip ertesi güne temin ederiz 190 tl demiş onu alcam 3 ay gfiomus 1 kutusunapalim kanserojen ilaç icecegine paraya kiycazBebişlerimşz için ne yararlı br zararlı gerçekten anlayamıyorumbi tarafı iyi olsun diye uğraşırken başka yerden zarar vericez yavrulara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?