2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Normal ultrason mi peki bu doppler mi? Benim doktor göremiyorum yüzünü sırtı dönük diyo hep bana :/
4d ultrason benim girdiğim. Bazen doktor göremiyor ama o zaman da beni soluma çeviriyor o şekilde de görebiliyoruz fakat bugün hiç zorlamadı. İstersen ultrasona girmeden meyve suyu iç, faydası olmuştu bize de doktor demişti yüzünü göstermeyince.

Kizlar 39+2gunluguz yeni doktodan ciktik ntsden sanci filan cikmadi haftayada bekleyelim dedi doktor yine bir sey olmazsa sezeryana alacagim dedi 40+2gun oluyoruz ne diyorsunuz 1 hafta beklesem bayrama gelecek doktor olmayacak

Kizlar 39+2gunluguz yeni doktodan ciktik ntsden sanci filan cikmadi haftayada bekleyelim dedi doktor yine bir sey olmazsa sezeryana alacagim dedi 40+2gun oluyoruz ne diyorsunuz 1 hafta beklesem bayrama gelecek doktor olmayacak
Canım doktor bebeğin durumuna, diğer şartlara göre karar verecektir

Yırtılıyo derken arkadaşım anlayamadm benim ilk gebeliğim. 7gunum kaldı her şeyden korkuyorm
Benim de ilk :) korkma hemen hani karnı yirtiliyo ya insanın hamilelikte benim bi haftaya dek hiç yırtılmadi son bi haftadır bebeğim aşağıya indi gobegimin altı hep yırtık ve kırmızı kırmızı çizgi hareket ettikçe de sanki karnımın için bi yere takılmış gibi yirtiliyo

Tamam canım teşekkür ederim:) 4d de ben de gördüm yüzünü ama her gittiğimde ona girmiyorum doktorun odasındakine giriyorum o da göremiyo sırtı dönük diyo :/

Of ne skici bir gun hava kapali nem yuksek canim bisey yapmak istemiyo.Skintidan biseyler yiyorum o da care degil.sizde durumlar nasil
Aynen su son gunler cok sikici. Eskiden bebek icin alisveris yapardim. Simdi bebegin eksigi kalmadi. Hem de hava cok sicak oldugu icin disari cikilmiyo.
Evde kadin programlari izleyip duruyorum

Simdi anladım dediğini :) kaç haftada bebeğin

Canım benim gebeliğin başından beri yüksek çıkıyordu 3.50 den aşağıya inmiyordu dr 4 ay takip etti düşmeyince ilaca başladık yani bir defa değil yaklaşık 4 kere falan bakıldı bana :)

Canimmm ben ilk gebeligimde dön güne kadar vitamin kullandım ama bebegim hep geriden geldi 2900 doğdu ama çabuk toparladı her ay 1 kg alıyordu.şimdiki kuzuya hiç kullanmadım dr tavsiyesiyle çünkü çoğu şeyi yiyorum zaten buda 1 hafta önden gidiyor.bence biraz bebeğin bünyesiyle alakali oğlum hala kilo alamaz mesela ne kadar yesede.ama çok dirençli maşallah kolay kolay hasta olmaz.sağlıkla hayırla doğsun kuzular

Insallah bu hafta baslar dogumun. Doktoruna guvenmelisin bnce. Gunu gecince bebek tehlikeye girebiliyomus.
Ama sirf bayrama denk geliyo diye sezeryan yapilmasi mantikli degil.

Bebişlerimşz için ne yararlı br zararlı gerçekten anlayamıyorum bi tarafı iyi olsun diye uğraşırken başka yerden zarar vericez yavrulara
Aynen öyle canim ben tamamen doğal içerikli d drops almaya karar verdim eczaneye sordum arayip ertesi güne temin ederiz 190 tl demiş onu alcam 3 ay gfiomus 1 kutusunapalim kanserojen ilaç icecegine paraya kiycaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…