- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.281
Canım ben reflü yastigi aldım canım e bebkten 65 tl olan model babyjemdi sanırım eğimli hemde yan destekliEki Görüntüle 1851480 çok beğendim bunu reflu ve yan yatma için kullanan var mı deneyimli anneler napayım alayım mi?
Ayy masallah hayirli olsun normal mi oldun kac kilo kizin?Kızlar merhaba 36. Haftamı tamamladığımda kızımı kucağıma aldım temmuz annesi olacaktım ama kızım sabırsız çıktı dilerim ki hepiniz mis kokulu yavrularınızı sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız
eğer yerinden alma imkanın varsa git, eline de emzirir gibi çantanı al :) koy yastığın üstüne. zaten çok öne eğilmeni gerektirecek bir durum varsa alma :)Ben çok uzun değilim 1.63 boyum bilemedim ki sert mi alsam nasıl alsam :/
Onlar için herşeye değer :) bende bir sorayım canım çok teşekkür ederimAynen öyle canim ben tamamen doğal içerikli d drops almaya karar verdim eczaneye sordum arayip ertesi güne temin ederiz 190 tl demiş onu alcam 3 ay gfiomus 1 kutusunapalim kanserojen ilaç icecegine paraya kiycaz
Bunun yanında onlardan da vardı da bu çok tatlı değil mj ama :) bu iş görmez mj peki?Canım ben reflü yastigi aldım canım e bebkten 65 tl olan model babyjemdi sanırım eğimli hemde yan destekli
Eki Görüntüle 1851480 çok beğendim bunu reflu ve yan yatma için kullanan var mı deneyimli anneler napayım alayım mi?
Doktoro birak o dogru karari verecektir diyorsun normal dogum istiyoduk haftaya kadar hersey belli olurInsallah bu hafta baslar dogumun. Doktoruna guvenmelisin bnce. Gunu gecince bebek tehlikeye girebiliyomus.
Ama sirf bayrama denk geliyo diye sezeryan yapilmasi mantikli degil.
Kızlar merhaba 36. Haftamı tamamladığımda kızımı kucağıma aldım temmuz annesi olacaktım ama kızım sabırsız çıktı dilerim ki hepiniz mis kokulu yavrularınızı sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız
Hayirli olsun. Allah saglikli hayirli bi omur nasip etsin:)Kızlar merhaba 36. Haftamı tamamladığımda kızımı kucağıma aldım temmuz annesi olacaktım ama kızım sabırsız çıktı dilerim ki hepiniz mis kokulu yavrularınızı sağ salim sağlıkla kucağınıza alırsınız
Gezdim yarım saat.paspas yaptım yerlerde süründüm ama tık yok daha zamanı var sanırım ben seni etiketlerim merak etmeSenam72015 Kiz sana bakmaya girdim napiyon dogurmadin mi :)
Normal doğumla başladık canım ama 7 saatin sonunda hala başı kanala girmeyince mecburi sezeryana alındım iki doğum gibiydi yaniAyy masallah hayirli olsun normal mi oldun kac kilo kizin?
Canım belirtilerimiz aynı, merakla bekliyorum seni :) beraber doğuracağız inşallahGezdim yarım saat.paspas yaptım yerlerde süründüm ama tık yok daha zamanı var sanırım ben seni etiketlerim merak etme
Ay evet ya dmi herşey aynı nişan var bebek yok.seninn bebek te büyük benim ki küçük ama olsın risk olmadığı sürece doğum olabilir hem kendi istiyo gelmeyi müdahalede yok. Gelsinler inş hayırlısıylaCanım belirtilerimiz aynı, merakla bekliyorum seni :) beraber doğuracağız inşallah
Tecrübe önemli bende olmayan şeyeğer yerinden alma imkanın varsa git, eline de emzirir gibi çantanı al :) koy yastığın üstüne. zaten çok öne eğilmeni gerektirecek bir durum varsa alma :)
eğer internetten alacaksan da biraz dolgunca birşey tercih et, çok sert ya da dolgun olursa çözümü kolay ama inceleri hep ilave birkaç yastıkla kullanmak gerekiyor. gördüğün zaman anlarsın zaten.
en azından benim tecrübem bu yönde :)))
Bunu çok beğendim ben bunun altına eğim yapsam olmaz mı :)bu sadece yan yatma için canımcım, reflü için de bebeğinin yatağının altına eğim oluşturabilecek kadar kalın havlu vs. koyabilirsin. ben hep öyle yaptım. işe yarıyor :)
ya da reflü yastığı olarak bak sadece.
Bu şirin ama sadece yan yatrma için kullanmak için canım ya sen bilirsinBunun yanında onlardan da vardı da bu çok tatlı değil mj ama :) bu iş görmez mj peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?