2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayy masallah hayirli olsun normal mi oldun kac kilo kizin?

Ben çok uzun değilim 1.63 boyum bilemedim ki sert mi alsam nasıl alsam :/
eğer yerinden alma imkanın varsa git, eline de emzirir gibi çantanı al :) koy yastığın üstüne. zaten çok öne eğilmeni gerektirecek bir durum varsa alma :)

eğer internetten alacaksan da biraz dolgunca birşey tercih et, çok sert ya da dolgun olursa çözümü kolay ama inceleri hep ilave birkaç yastıkla kullanmak gerekiyor. gördüğün zaman anlarsın zaten.

en azından benim tecrübem bu yönde :)))

Aynen öyle canim ben tamamen doğal içerikli d drops almaya karar verdim eczaneye sordum arayip ertesi güne temin ederiz 190 tl demiş onu alcam 3 ay gfiomus 1 kutusunapalim kanserojen ilaç icecegine paraya kiycaz
Onlar için herşeye değer :) bende bir sorayım canım çok teşekkür ederim

Eki Görüntüle 1851480 çok beğendim bunu reflu ve yan yatma için kullanan var mı deneyimli anneler napayım alayım mi?

bu sadece yan yatma için canımcım, reflü için de bebeğinin yatağının altına eğim oluşturabilecek kadar kalın havlu vs. koyabilirsin. ben hep öyle yaptım. işe yarıyor :)

ya da reflü yastığı olarak bak sadece.

Hayirli olsun. Allah saglikli hayirli bi omur nasip etsin:)

Canım belirtilerimiz aynı, merakla bekliyorum seni :) beraber doğuracağız inşallah
Ay evet ya dmi herşey aynı nişan var bebek yok.seninn bebek te büyük benim ki küçük ama olsın risk olmadığı sürece doğum olabilir hem kendi istiyo gelmeyi müdahalede yok. Gelsinler inş hayırlısıyla

Benden durumlar pek iç açıcı değil nst ye girdim gram sancim yok doktorundan beni rahatlatmak için sürecin normal olduğunu söylüyor ama bilmiyorum ben 40. Haftalara girmekten beklemekten ve müdahaleden çok korkuyorum resmi iznime de ayrıldım bugün gel artık minisim

Tecrübe önemli bende olmayan şey çok teşekkürler canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…