- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.301
Hmm ben yan yatınca reflu de oluyo zannediyordum şu an cahilliğin burada gözü çıkıyoBu şirin ama sadece yan yatrma için kullanmak için canım ya sen bilirsin
Yapyrm ama eskisi gibi rahat deil zorluyo ve belim ağrıyo yaparken bi de diğer kızlar baksın bakalımSenam72015 meleq47 B bebegim seni bekliyorum
Kızlar sizin dogum belirtileri cok fazla. Misamin dedigi duvara yaslanma hareketi bi dener misiniz benim icin? Merak ediyorum :)
Yapyrm ama eskisi gibi rahat deil zorluyo ve belim ağrıyo yaparken bi de diğer kızlar baksın bakalımSenam72015 meleq47 B bebegim seni bekliyorum
Kızlar sizin dogum belirtileri cok fazla. Misamin dedigi duvara yaslanma hareketi bi dener misiniz benim icin? Merak ediyorum :)
Bende deneyebilirmiyiiimmSenam72015 meleq47 B bebegim seni bekliyorum
Ayy dogurmadinmi hala senYapyrm ama eskisi gibi rahat deil zorluyo ve belim ağrıyo yaparken bi de diğer kızlar baksın bakalım
Gözün aydın canım, allah analı babalı büyütsünNormal doğumla başladık canım ama 7 saatin sonunda hala başı kanala girmeyince mecburi sezeryana alındım iki doğum gibiydi yaniama sağlıkla gelsinler de hepsi unutuluyor 2700 doğdu kızım da
O zaman bi kac gunun daha var senin :) sagol kuzum. Agda felan yapabildin mi. Ya kusura bakma soruyorum ama ben bu halde doguma giricem diye korkuyorumYapyrm ama eskisi gibi rahat deil zorluyo ve belim ağrıyo yaparken bi de diğer kızlar baksın bakalım
Ayy evet cok sevinirimBende deneyebilirmiyiiimm
Yok kız inan etti çıkmıyo.beklyz bakalım zamanı var dmeek ki bugün baya yordum kendimi ama olmadı belki gece falan olur ben size haber vercm merak etmeyinAyy dogurmadinmi hala senmerakla seni bekliyorum valla :)
Ağda çok zorladı orası için jilet kullandım. Şu bimdeki korumalı jiletlerden sonuçta görmyrm keserim falan die.diğerlerini de makineyle aldım. Korkma ya baksana bi sürü belirti oluyo hemen girmiyosun ki tabi önceden yapmakta fayda var.bence bi seferlik jilet olabilirO zaman bi kac gunun daha var senin :) sagol kuzum. Agda felan yapabildin mi. Ya kusura bakma soruyorum ama ben bu halde doguma giricem diye korkuyorumyapamiyorum kafama cok taktim olmuyor olmuyor fikirsizim
Al benden de o kadar ya.. Yapacak bi şey yok çok sıkılıyorum dışarı da çıkamıyorum sıcaktan nolur nolmaz diye.. Eşim işten gelince akşam yürüyüşe götür diyorum o da mırın kırın ediyor hevesim kaçıyor.. Annem de gelmedi daha kaldım böyle..Aynen su son gunler cok sikici. Eskiden bebek icin alisveris yapardim. Simdi bebegin eksigi kalmadi. Hem de hava cok sicak oldugu icin disari cikilmiyo.
Evde kadin programlari izleyip duruyorum
Cok sagol canim cevabin icin. Doguma az kaldi ama yine de haftaya tekrar kan vereyim ben.Canım benim gebeliğin başından beri yüksek çıkıyordu 3.50 den aşağıya inmiyordu dr 4 ay takip etti düşmeyince ilaca başladık yani bir defa değil yaklaşık 4 kere falan bakıldı bana :)
Canimmm ben ilk gebeligimde dön güne kadar vitamin kullandım ama bebegim hep geriden geldi 2900 doğdu ama çabuk toparladı her ay 1 kg alıyordu.şimdiki kuzuya hiç kullanmadım dr tavsiyesiyle çünkü çoğu şeyi yiyorum zaten buda 1 hafta önden gidiyor.bence biraz bebeğin bünyesiyle alakali oğlum hala kilo alamaz mesela ne kadar yesede.ama çok dirençli maşallah kolay kolay hasta olmaz.sağlıkla hayırla doğsun kuzular
Cok sagol canim cevabin icin. Doguma az kaldi ama yine de haftaya tekrar kan vereyim ben.
Dr vitamini hemen birak deyince demek her gun icmekte iyi degilmis diye dusundum canim. Ama cok haklisin bende bunyeyle alakali olduguna kanaat getirdim iyice. Saglikla gelsinlerde insallah ay bi gelselerdi
Himmett ağaa dayanamiyooom
Ben ogluma bi kac ay verdi sonra vermedim aile hekimliginin verdigini. Nasil halen bi calisma yapilmiyor anlamiyorum.15. Günden itibaren verilicek d vitamini hakkında buyrun okuyun kızlar
Eğimli reflü yastigi kusma olmuo diye canjm ilk bebek öyle oluo 2. De herseyi daha iyi oturtuosunHmm ben yan yatınca reflu de oluyo zannediyordum şu an cahilliğin burada gözü çıkıyo
Bende multitabs vermiştim alkolluymus yaBen ogluma bi kac ay verdi sonra vermedim aile hekimliginin verdigini. Nasil halen bi calisma yapilmiyor anlamiyorum.
Jiletle de yapamadim gecen. Yaptim sandim bi baktim bostan tarlasi gibiAğda çok zorladı orası için jilet kullandım. Şu bimdeki korumalı jiletlerden sonuçta görmyrm keserim falan die.diğerlerini de makineyle aldım. Korkma ya baksana bi sürü belirti oluyo hemen girmiyosun ki tabi önceden yapmakta fayda var.bence bi seferlik jilet olabilir
Ay yok ben catlıcam artik buhranlardayim
Ayy bende keşke biraz daha kalsa diyorum
Suna bak yani kendi isimizin dedektifi olmaktan baska caremiz kalmadiBende multitabs vermiştim alkolluymus ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?