2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Yapyrm ama eskisi gibi rahat deil zorluyo ve belim ağrıyo yaparken bi de diğer kızlar baksın bakalım
O zaman bi kac gunun daha var senin :) sagol kuzum. Agda felan yapabildin mi. Ya kusura bakma soruyorum ama ben bu halde doguma giricem diye korkuyorum yapamiyorum kafama cok taktim olmuyor olmuyor fikirsizim

O zaman bi kac gunun daha var senin :) sagol kuzum. Agda felan yapabildin mi. Ya kusura bakma soruyorum ama ben bu halde doguma giricem diye korkuyorum yapamiyorum kafama cok taktim olmuyor olmuyor fikirsizim
Ağda çok zorladı orası için jilet kullandım. Şu bimdeki korumalı jiletlerden sonuçta görmyrm keserim falan die.diğerlerini de makineyle aldım. Korkma ya baksana bi sürü belirti oluyo hemen girmiyosun ki tabi önceden yapmakta fayda var.bence bi seferlik jilet olabilir

Aynen su son gunler cok sikici. Eskiden bebek icin alisveris yapardim. Simdi bebegin eksigi kalmadi. Hem de hava cok sicak oldugu icin disari cikilmiyo.
Evde kadin programlari izleyip duruyorum
Al benden de o kadar ya.. Yapacak bi şey yok çok sıkılıyorum dışarı da çıkamıyorum sıcaktan nolur nolmaz diye.. Eşim işten gelince akşam yürüyüşe götür diyorum o da mırın kırın ediyor hevesim kaçıyor.. Annem de gelmedi daha kaldım böyle..

Cok sagol canim cevabin icin. Doguma az kaldi ama yine de haftaya tekrar kan vereyim ben.

Dr vitamini hemen birak deyince demek her gun icmekte iyi degilmis diye dusundum canim. Ama cok haklisin bende bunyeyle alakali olduguna kanaat getirdim iyice. Saglikla gelsinlerde insallah ay bi gelselerdi
Himmett ağaa dayanamiyooom

Ayy bende keşke biraz daha kalsa diyorum

Jiletle de yapamadim gecen. Yaptim sandim bi baktim bostan tarlasi gibi
Benim suyum gelse jiletleyip gitsem dogurana kadar cikar o kadar hızlı cikiyor namızsızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…