2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Normal doğumla başladık canım ama 7 saatin sonunda hala başı kanala girmeyince mecburi sezeryana alındım iki doğum gibiydi yani ama sağlıkla gelsinler de hepsi unutuluyor 2700 doğdu kızım da
Oyy masallahhh darisi bize

Senin metabolizmayi ben hic anlamiyor zaten :))

Benim kıllarımda kanayan yatam kimseyede göstermedim bir seferlik ağdaya gideyim kararı verdim fetvayı aradım kesinlikle haram dedi bilmiyorum ne yapacağımı sezeryanda olsa doktor erkek sonda takacaklar ameliyattan sonra hemşireler gelip gidip altına bakıyor
Şimdiden uyanıyorum

Pardon fetva neye haram dedi ?

senle günlerimiz aynı cnm ve durumlarımızda tam bayrama denk geliyo bende de ne sancı var ne acılma izinliyimde patlıcam beklemekten:)

senle günlerimiz aynı cnm ve durumlarımızda tam bayrama denk geliyo bende de ne sancı var ne acılma izinliyimde patlıcam beklemekten:)
İnşallah bi gece ansızın suyumuz gelir kos kos hastanalere gider buraya bizde yazarız ister istemez süreç düşündürmeye başladı çünkü

Senin işin zor bunları düşünecek duruma geldiysen, herşey günah, gerçekten buraya kadar herşeyi dört dörtlük yerine getirebiliyormusun?

Jiletle de yapamadim gecen. Yaptim sandim bi baktim bostan tarlasi gibi
Benim suyum gelse jiletleyip gitsem dogurana kadar cikar o kadar hızlı cikiyor namızsızlar
Doğru çok çabuk ta çıkıyo ama o anda o kadarını düşünme ya napalım yani ben hergün duş alıp temizlyrm daha napm anca idare etsinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…