- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.321
Oyy masallahhhNormal doğumla başladık canım ama 7 saatin sonunda hala başı kanala girmeyince mecburi sezeryana alındım iki doğum gibiydi yaniama sağlıkla gelsinler de hepsi unutuluyor 2700 doğdu kızım da
Tamam güzelim haber et mutlakaGezdim yarım saat.paspas yaptım yerlerde süründüm ama tık yok daha zamanı var sanırım ben seni etiketlerim merak etme
Oh iyi olmus :))aynen öyle oluyor :) benim eşimde 7 kilo almıştı denize hamileyken ben :))
Senin metabolizmayi ben hic anlamiyor zaten :))kuzum takılma kiloya, ben verdim aldığımdan fazla :) zargana gibiydim, kontrol edemedim kilomu. her gün 100-200 gr derken 40 kilo gitti. zaten 35 kilonun biraz üstünde almıştım. hastalıklı gibiydim valla. ben emzirme dönemim bittikten sonra kilo veriyorum. emzirirken gram gitmiyor :))
Benim kıllarımda kanayan yatam kimseyede göstermedim bir seferlik ağdaya gideyim kararı verdim fetvayı aradım kesinlikle haram dedi bilmiyorum ne yapacağımı sezeryanda olsa doktor erkek sonda takacaklar ameliyattan sonra hemşireler gelip gidip altına bakıyor
Şimdiden uyanıyorum
Hala yapabiliyorumAyy evet cok sevinirim
Bu arada benim esim de bugun bana ikinci bebekten sonra kilo kaliyormus boyle kalirsan ne olacak dedi
Fazla da yorma kendini doguma enerjin kalsin :)Yok kız inan etti çıkmıyo.beklyz bakalım zamanı var dmeek ki bugün baya yordum kendimi ama olmadı belki gece falan olur ben size haber vercm merak etmeyin
Kadın kadına bile ağda yaptırmak haram dediPardon fetva neye haram dedi ?
İnşAllah canim cok tesekkur ederim :)Eğimli reflü yastigi kusma olmuo diye canjm ilk bebek öyle oluo 2. De herseyi daha iyi oturtuosun
senle günlerimiz aynı cnm ve durumlarımızda tam bayrama denk geliyo bende de ne sancı var ne acılma izinliyimde patlıcam beklemekten:)Benden durumlar pek iç açıcı değil nst ye girdim gram sancim yok doktorundan beni rahatlatmak için sürecin normal olduğunu söylüyor ama bilmiyorum ben 40. Haftalara girmekten beklemekten ve müdahaleden çok korkuyorum resmi iznime de ayrıldım bugün gel artık minisim
İnşallah bi gece ansızın suyumuz gelir kos kos hastanalere gider buraya bizde yazarız ister istemez süreç düşündürmeye başladı çünküsenle günlerimiz aynı cnm ve durumlarımızda tam bayrama denk geliyo bende de ne sancı var ne acılma izinliyimde patlıcam beklemekten:)
Bence gerekli olursa al ben almistim hic kullanmamistimEki Görüntüle 1851480 çok beğendim bunu reflu ve yan yatma için kullanan var mı deneyimli anneler napayım alayım mi?
Denedim canım zorla da olsa yapabiliyorum şimdilik :)Senam72015 meleq47 @bebegim seni bekliyorum
Kızlar sizin dogum belirtileri cok fazla. Misamin dedigi duvara yaslanma hareketi bi dener misiniz benim icin? Merak ediyorum :)
Senin işin zor bunları düşünecek duruma geldiysen, herşey günah, gerçekten buraya kadar herşeyi dört dörtlük yerine getirebiliyormusun?Benim kıllarımda kanayan yatam kimseyede göstermedim bir seferlik ağdaya gideyim kararı verdim fetvayı aradım kesinlikle haram dedi bilmiyorum ne yapacağımı sezeryanda olsa doktor erkek sonda takacaklar ameliyattan sonra hemşireler gelip gidip altına bakıyor
Şimdiden uyanıyorum
Doğru çok çabuk ta çıkıyo ama o anda o kadarını düşünme ya napalım yani ben hergün duş alıp temizlyrm daha napm anca idare etsinlerJiletle de yapamadim gecen. Yaptim sandim bi baktim bostan tarlasi gibi
Benim suyum gelse jiletleyip gitsem dogurana kadar cikar o kadar hızlı cikiyor namızsızlar
ayy insallahh yaa tez zamandaİnşallah bi gece ansızın suyumuz gelir kos kos hastanalere gider buraya bizde yazarız ister istemez süreç düşündürmeye başladı çünkü
Ya dursana çocuk rahat orda sanki günü geçmiş gbi konuşuooosun dursun gününü beklesin akıllı çocukBu cocuk hala kaburgamdan cikmaya zorluyo dogmaya niyeti yok sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?