- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.341
Kadın kadına bile ağda yaptırmak haram dedi
Ay bide kadir gecesi geliyormuş bebişinn be de tatlış olurr kızKızlar bu arada biz hala isim bulamamistik ama bugün eşim Kadir olsun mu dedi benimde içime sini aslında bakalım en azından bir seçenek oluştu bize
Benimde eller hep kasıklarımda sankiiiBu cocuk hala kaburgamdan cikmaya zorluyo dogmaya niyeti yok sanirim
Of of offDenedim canım zorla da olsa yapabiliyorum şimdilik :)
Canım zor gerçektenOf of offben niye yapamıyorum şu hareketi yahuuu
bence de çok zoorCanım zor gerçekten
Ay bide kadir gecesi geliyormuş bebişinn be de tatlış olurr kız
Teşekkür ederim :)Bence gerekli olursa al ben almistim hic kullanmamistim
Kusura bakmada Saçmalık ya.Kadın kadına bile ağda yaptırmak haram dedi
aaaaay öyleydi dimi yaa benim hatlar karışıyor bazen kusura bakma canımNasipse pazartesi doğum canım
çok güzel olmuşşşşEki Görüntüle 1851553 teyzeleri oğluşumun kapı süsü nasıl olmuş :) tamamen el emeği göz nuruuu :)
teşekkür ederim canıımm zor değil sadece uğraştırıcı ama eğlenceli :)çok güzel olmuşşşşbayıılldım ...Ellerinde sağlık canım bende çok gördüm bu modeli ama cesaret edemedim yapmaya
Bebeğin gelişimi ile ilgili bir sıkıntı yoktu ve zaten bebek gelişimini tamamlamış oluyo 36.haftadan sonra daha önce Dr gittiğimde de şimdi de bir sıkıntı çıkmadı suyu filan kilosu gayet iyi sadece aç olduğum için hareketleri zayıf çıktıHamileyken neden oruç tutuyorsun bebeğe yazık değil mi yiyip içtiğimiz halde bebekler bazen eksik kalabiliyor bazı şeylerden neden yani merak ettim gerçekten ?
Ankara Medikalpark da farklı fiyatlar o yüzden sordum. Bende Ankara Medicalpark da yapsam da...Kocaelide yapicam
ayy bende ni demesem acabaa heveslendirdin kız beniiteşekkür ederim canıımm zor değil sadece uğraştırıcı ama eğlenceli :)
Dinen doğru değilse saçma demek yanlış olur canım benim sen buna uymaz yaptirsin orası sana kalmış ama dine uygun değilse saçmalık demesek daha dogru olur :) naçizane fikrimKusura bakmada Saçmalık ya.
Evet sehirlere gore fiyatlari farkli oluyo. Doguda bi akrabamiz medical park ta dogum yapti. Orda fiyatlar baya uygundu.Ankara Medikalpark da farklı fiyatlar o yüzden sordum. Bende Ankara Medicalpark da yapsam da...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?