2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Kızlar bnmde bugün Son kontrolüm vardı gittim 1.5 Cm açılmam varmış normal dedi doktor ağrım var ufak ufak dua edin benim için bende sizler için edeceğim heran gelebilirmiş evdeyim Son kez bi bakıcam ne var ne yok eksiklere allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

2yi zor içiyorum bu aralar ya içince çok terliyorum çünkü. ayy son günler susuz bırakmıyım minnoşumu içeyim canım o zaman haklısın su çok önemli
Benim doktorum hamileliğin ilk başlarında idrarda mikrop çıkmıştı ilaçtan önce şu iç gecmezse ilaç veririm demişti sürekli de sorar şu içiyorsun di mi diye en az 3 litre der hep şükür ben içiyorum gece bile tuvalete gitme için kalkınca susuyorum sen de iç canım benim terliyorsan zaten yerine şu koyman lazım vücuduna o nedenle daha çok içmen lazım :)

Hayirli olur insallah canim. Benimde tum hazirliklar bitti biraz utu var sicakta elim varmiyo utuyu yapip hazir beklicem esimle dogum hediyemi bile begenip aldik Allahim hayirla yavrumuzu kucagimiza almayi nasip etsin

Aynen kuzum hevesim kursağımda kaldı. Banyo yapmayı bekliyorum süslenmek için şuan rezil durumdayım.

Allah sifasini versin iyi olur insallah bol dua et .yakin zamanda iyi olur evinize goturursunuz Allahin izniyle.

Benim hastane dogum sonrasi banyo fon vs hizmetleri var ama o anki durumuma bagli bakalim neler bekliyo bizi

Canım nişana benziyor ama tek başına bir anlamı olmaz şimdi daha dikkatli ol sancın başlarsa yada suyun gelirse o zaman doktora gidersin

Evet azcik sabrediyirum dedigin gibi extra belirti olursa dr u arayip hastaneye gideceğim

Hayirlisiyla azcik daha zaman gecsin Allah im yardim etsin

Hayirli olur insallah canim. Benimde tum hazirliklar bitti biraz utu var sicakta elim varmiyo utuyu yapip hazir beklicem esimle dogum hediyemi bile begenip aldik Allahim hayirla yavrumuzu kucagimiza almayi nasip etsin

Hay masaallah hazirliklar tamam yani
Utunu de yap kuzum
Sağlıkla gelsinler
Biraz korkum var hafif kirmizi Nokta geldi peceteye
RABB IM yardim etsin hepimize

Yok eşimin hastaneyle alakası yok tamamen kendi okulum die istedim ama daha uzak

Çapada oturuyorum. İnşallah bir aksilik olmazsa hatta salı günü sınavım var demiştin sabah 10 gibi hamile birini gördüm acaba Sen misin dedim kendi kendime . Sonra sınavdan geç çıktığını yazınca değildir o zaman dedim [/QUOTE]
Anladım ay şimdi merak ettim kız söylesen daha önce karşılaşırdık ya

Nişan da olabilir ama benden de gördüğünüz üzere sancı yada su yoksa pek bi Anlamı yok sanırım o nişanın devamı gelirse ya da sancın olursa git derim ben korkma hiç.bebek hareket ediyomuş.çok şükür

merhaba kızlar. bir sorum olcak size. evde olduğumuzda tam olarak hangi belirti olursa acilen hastaneye gitmeliyiz? yani nişan veya su gelince hemen gitmeli miyiz
Yok nişanın acile yok dr da öyle dedi bana. Su,artan kanama, sıklaşsn ve evde duramadığın sancı,bebel hareketlerinde azalma olursa hemen gitcksin

Cok sukur canim o yuzden simdilik rahatim
Ama bi baska belirti de kayacans hastaneye kosar insaallah

Rabb im yardin etsin her seyin hayırlısı tabi ama gönlümdeki biraz daha yavrumun büyümesi 'sağlıkla gelsinler insaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…