- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.541
İnan şu an ki halim öyle
Kaş bıyık almış başını gitmiş
Bacak koltuk altı desen aynı
Bi tek özel bölge temiz o da yeni aldım bugün
Yapmam Gereken hazırlıklar da var bakalım
Aman sağlıkla Zaman'iında gelsinler
Sana da yeniden hayırlı olsun kuzum[/
QUOTE]
Canım çok sağol, inşallah vaktinde sağlıkla kucağınıza alın sizlerde yavrunuzu. Dediğim gibi sona bırakmamak gerekiyormuş, aman biran önce halledin herşeyinizi.
Benim doktorum hamileliğin ilk başlarında idrarda mikrop çıkmıştı ilaçtan önce şu iç gecmezse ilaç veririm demişti sürekli de sorar şu içiyorsun di mi diye en az 3 litre der hep şükür ben içiyorum gece bile tuvalete gitme için kalkınca susuyorum sen de iç canım benim terliyorsan zaten yerine şu koyman lazım vücuduna o nedenle daha çok içmen lazım :)2yi zor içiyorum bu aralar ya içince çok terliyorum çünkü. ayy son günler susuz bırakmıyım minnoşumu içeyim canım o zaman haklısın su çok önemli
Hayirli olur insallah canim. Benimde tum hazirliklar bitti biraz utu var sicakta elim varmiyo utuyu yapip hazir beklicem esimle dogum hediyemi bile begenip aldik Allahim hayirla yavrumuzu kucagimiza almayi nasip etsinArkadaşlarım Merabalar doğum yapan arkadaşlarım sizlere hayırlı olsun
Biz artık 36. Haftaya ayak bastık
Hayırlısıyla son Bi hafta daha çalışıp kısmetse sonrasında izne çıkacağım
Hastane çıkışı tulumu ve taç terlik süslenmek için verdim siparişimi
Diğer dağıtmalık siparişler de kısmetse hazır olur yakında
Salı günü nst var kısmetse ve de bebeğimizin park yatağını alacağız evelallah ın izni ile
Son hazırlıkları yapıp artık rahat beklemek istiyorum kuzuyu
Sağlıkla huzurla hayırla nasip etsin Allah ım cümlemize
Ah hayaller hayatlar diyorsun yaniçok güldüm kiz bende mi oyle olurum acaba ne ton makyaj yaparım onu bile düşünürken fonsuz bir kafa ve uzamış killarla yakalanmam inşallah ay korktum he zaten çıkacak sanıyorum bazen bu öneriyi dikkate almalı opuyorum seni allah can sağlığı versin evinde suslen puslen güzel fotolar çek teyzeleri de unutma yakisikliyi görmek isteriz en kısa zamanda
Allah sifasini versin iyi olur insallah bol dua et .yakin zamanda iyi olur evinize goturursunuz Allahin izniyle.Ben hastaneden çıktım dün..canımı orda bıraktım eve geldim ne kadar iyi olabilirim bilmiyorum..eve eli boş dönmek çok ağır geldi allahım kimseye yaşatmasın...bugün görüş yok bugün gidip göremicem yavrumuenfeksiyon varmış biraz kanında tedaviye başlanmış..doktoru. Kötüye giden bir durum yok diyor ama gelde bana anlat 4. Gün bugün küvezde rabbim kavuştursun bizi meleklerimize inşallah..
Benim hastane dogum sonrasi banyo fon vs hizmetleri var ama o anki durumuma bagli bakalim neler bekliyo biziAh hayaller hayatlar diyorsun yaniçok güldüm kiz bende mi oyle olurum acaba ne ton makyaj yaparım onu bile düşünürken fonsuz bir kafa ve uzamış killarla yakalanmam inşallah ay korktum he zaten çıkacak sanıyorum bazen bu öneriyi dikkate almalı opuyorum seni allah can sağlığı versin evinde suslen puslen güzel fotolar çek teyzeleri de unutma yakisikliyi görmek isteriz en kısa zamanda
Oyyy masallah kuzuya cok tatli Allah bagislasinTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Evet ondan olabilir ben doğrym sandım kız öyle sancı yapmıştı bende.ama geçti sonraKızlar kasıklarım ağrıyor acaba alttan muayene olduğum için mi sizce normal mi
Canım nişana benziyor ama tek başına bir anlamı olmaz şimdi daha dikkatli ol sancın başlarsa yada suyun gelirse o zaman doktora gidersin
Hayirli olur insallah canim. Benimde tum hazirliklar bitti biraz utu var sicakta elim varmiyo utuyu yapip hazir beklicem esimle dogum hediyemi bile begenip aldik Allahim hayirla yavrumuzu kucagimiza almayi nasip etsin
Yok eşimin hastaneyle alakası yok tamamen kendi okulum die istedim ama daha uzak
Maşallah sizeTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Nişan da olabilir ama benden de gördüğünüz üzere sancı yada su yoksa pek bi Anlamı yok sanırım o nişanın devamı gelirse ya da sancın olursa git derim ben korkma hiç.bebek hareket ediyomuş.çok şükürBi daha benzeri Bi şey olursa arayacağım inşaallah
Bebeğin hareketleri bin şükür çok aktif
Doğum başlayacak falan olursa da artık koşar giderim
Ama az daha sabretsin yavrucum
Hayırlı ve sağlıklıca gelsinler duam hep bu yönde
Benimki 2 hafta önde canım, 38+2yiz bugün, kafa 40+1 göbek 36+4 bizim kızın.bebeğinin kafası büyük olan hamişler :) sizin bebeklerinizin kafası kaç hafta önde gidiyoo :)
benim oğlum almış başını gidiyoooo
Senam72015 @insanbuL katre_366
Yok nişanın acile yok dr da öyle dedi bana. Su,artan kanama, sıklaşsn ve evde duramadığın sancı,bebel hareketlerinde azalma olursa hemen gitcksinmerhaba kızlar. bir sorum olcak size. evde olduğumuzda tam olarak hangi belirti olursa acilen hastaneye gitmeliyiz? yani nişan veya su gelince hemen gitmeli miyiz
Okudum valla maşallah ya ne kadar güzel.melek gibiler.Teyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Nişan da olabilir ama benden de gördüğünüz üzere sancı yada su yoksa pek bi Anlamı yok sanırım o nişanın devamı gelirse ya da sancın olursa git derim ben korkma hiç.bebek hareket ediyomuş.çok şükür
Bu konuda fena tecrübeliyiz biz dmi kızCanım nişana benziyor ama tek başına bir anlamı olmaz şimdi daha dikkatli ol sancın başlarsa yada suyun gelirse o zaman doktora gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?