- 25 Mayıs 2013
- 14.034
- 20.748
- 598
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.561
Evet canım çok aceleci hemde 36+2 de geldi. Çok şükür şimdi iyiyim, ameliyattan sonra çok ağrım oldu ama şimdi geçti. Oğlumda iyi şükür: ) hepiniz dualarımdaydınız.
olabilir canım belki ince bi çizik olmuştur jiletten.Tommikim kanama gibi değil de wc sonrası peçeteye silince azıcık Bi nokta gibiydi...
Bugün de temizlik yapmıştım özel bölge ye ; maalesef jiletle .. Hiç kanama kesilme olmadı ama onla alakalı olabilir mi bilemedim
Bebek de hareketli olunca Bi sakin ol dedim kendime
Ama bilemiyorum tabi
Oyyy kurbban olsun ona teyzesi ❤ Maşallah suphanallah ❤Teyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Alah razı olsun teyzesi :) öyleler insan bakmaya doyamıyor, derdi tasayı unutuyor vallahi :)Okudum valla maşallah ya ne kadar güzel.melek gibiler.öp öp bitmez
Sen başından dolayı mı sezeryan olacaktın yoksa başka bi sebeple mi canımBenimki 2 hafta önde canım, 38+2yiz bugün, kafa 40+1 göbek 36+4 bizim kızın.
Oy maşallah suphanallah okudum canım benim Allâh bağışlasın pamuk oğlanı :)Teyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
maşallah kuzunaTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Kuzum benim
Oğlusun erkeci oldugu halde maşallah kilosu gayet iyi
Kuveze felan girmesine gerek kalmafi di mi canim
Ayruca cidden melek gibi maşallah
Nas felak okudum kuzum Rabb im esirgesin insaallah
Oyyy kurbban olsun ona teyzesi ❤ Maşallah suphanallah
❤
Teyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Oyyyy kuzu bu kuzu maşallahTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Oyyy masallah kuzuya cok tatli Allah bagislasin
Maşallah size
Rabb im nazardan saklasin inşaallah
Oy maşallah suphanallah okudum canım benim Allâh bağışlasın pamuk oğlanı :)
maşallah kuzuna
Bende okudum canım allah hayırlı ömür nasip etsin
Sezaryan olmayacağım canım, normal bekliyoruz. Doktorumuz da 4-5 güne gelir, kafayı kurtarırsa gerisi kolay çıkacak belli ki diyor.Sen başından dolayı mı sezeryan olacaktın yoksa başka bi sebeple mi canım
Ayy canım bugün benim beynim sıcaktan yanmış karıştırdım bi an hadi hayırlısıylaSezaryan olmayacağım canım, normal bekliyoruz. Doktorumuz da 4-5 güne gelir, kafayı kurtarırsa gerisi kolay çıkacak belli ki diyor.
Maasallah suphanallah cok tatliiii tombis yanaklimTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Kuzum olur mu endişelendirmekolabilir canım belki ince bi çizik olmuştur jiletten.
bir daha olursa ararsın doktoru canım. endişelendirdiysem kusura bakma
Biraz ödem var ama yine iyi teyzesi 3160 gram doğdu. Çok şükür küvöze falan gerek kalmadı, Allah razı olsun Can'ım. Resmi koysammı koymasammı kararsız kaldım ama sizler her anımızda yanımızdaydınız o yüzden koydum gitti
Can'ım teşekkür ederiz, onlar bizim meleklerimiz
Kuzum hafi kolaylıklar olsun inşaallahKızlar nişanımda geldi
İlk zamanlar sezaryan istiyordum korkudan, belki o zamanlardan aklında kalmıştırAyy canım bugün benim beynim sıcaktan yanmış karıştırdım bi an hadi hayırlısıyla
En rahatından normal doğum yaparsın banada kısmet olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?