2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Evet canım çok aceleci hemde 36+2 de geldi. Çok şükür şimdi iyiyim, ameliyattan sonra çok ağrım oldu ama şimdi geçti. Oğlumda iyi şükür: ) hepiniz dualarımdaydınız.

Kuzum benim
Oğlusun erkeci oldugu halde maşallah kilosu gayet iyi
Kuveze felan girmesine gerek kalmafi di mi canim
Ayruca cidden melek gibi maşallah
Nas felak okudum kuzum Rabb im esirgesin insaallah

olabilir canım belki ince bi çizik olmuştur jiletten.
bir daha olursa ararsın doktoru canım. endişelendirdiysem kusura bakma

Kuzum benim
Oğlusun erkeci oldugu halde maşallah kilosu gayet iyi
Kuveze felan girmesine gerek kalmafi di mi canim
Ayruca cidden melek gibi maşallah
Nas felak okudum kuzum Rabb im esirgesin insaallah

Biraz ödem var ama yine iyi teyzesi 3160 gram doğdu. Çok şükür küvöze falan gerek kalmadı, Allah razı olsun Can'ım. Resmi koysammı koymasammı kararsız kaldım ama sizler her anımızda yanımızdaydınız o yüzden koydum gitti

Oyyy kurbban olsun ona teyzesi ❤ Maşallah suphanallah

Can'ım teşekkür ederiz, onlar bizim meleklerimiz

Oyyy masallah kuzuya cok tatli Allah bagislasin

Maşallah size

Rabb im nazardan saklasin inşaallah

Oy maşallah suphanallah okudum canım benim Allâh bağışlasın pamuk oğlanı :)

maşallah kuzuna

D Daisymom oyy ne dadluuu maşallah suphanallah rabbim mazarlardan korusun kuzu yu

Bende okudum canım allah hayırlı ömür nasip etsin

Çok teşekkür ederiz teyzeleri :) calliope teyzesine de :) @Pisipisi05 ay hadi hayırlı kolay doğum olsun inşallah...

Sezaryan olmayacağım canım, normal bekliyoruz. Doktorumuz da 4-5 güne gelir, kafayı kurtarırsa gerisi kolay çıkacak belli ki diyor.
Ayy canım bugün benim beynim sıcaktan yanmış karıştırdım bi an hadi hayırlısıyla
En rahatından normal doğum yaparsın banada kısmet olur inşallah

olabilir canım belki ince bi çizik olmuştur jiletten.
bir daha olursa ararsın doktoru canım. endişelendirdiysem kusura bakma
Kuzum olur mu endişelendirmek
Birbirimize fikri danışıyoruz veriyoruz
Sizlerle paylaşmak beni rahatlatıyor bilakis

Ay maşaallah sağlıklı ömürler olsun inşaallah yarim

Çok şükür küvöze de gerek kalmamış

Oh bin şükür

Ayy canım bugün benim beynim sıcaktan yanmış karıştırdım bi an hadi hayırlısıyla
En rahatından normal doğum yaparsın banada kısmet olur inşallah
İlk zamanlar sezaryan istiyordum korkudan, belki o zamanlardan aklında kalmıştır 28. Haftamız gibi konuştuk doktorumuzla, normale ikna oldum sonra. Zaten zaman yaklaştıkça da ben de normal istemeye başladım, şimdi sezaryana alsa üzülürüm yani. Doktor kafasının önde olmasını bi risk olarak görmüyor, çatıya bile bakmadı. 40 dolunca hala çıkamamış olursa o zaman durumunu değerlendiririz diyor ama bu hafta doğumda görüşürüz büyük ihtimalle dedi

Kızlar bu arada benim kız 3ü görmez derken 3050 dedi bugün doktorumuz. Hatta cihaz 3150 ölçüyor da bizim dr ödemi de düşüp söylüyor kilomuzu. Biraz aşağı inmiş karnım elle baktı üstler boş. Nst de bi kere sancı çıktı ama tekrarlamadı. Alttan muayene etmek istemedi, haftaya kadar gelmemiş olursa edecek. Tahminen 4-5 güne gelirsin doğuma dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…