- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.581
Oyy masallah denize milyonlarca kez masallahTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
İnşallah canım teşekkür ederim yazarım allah hepimize hayırlı doğumlar versinKuzum hafi kolaylıklar olsun inşaallah
Haftan günün gelmiş maşaallah sağlıkla gelsin kuzu
Yazarsın bize de
Ayyy ne heyecanlı günü de gelmiş hayırla gelsin bebeğin inşKızlar bu arada benim kız 3ü görmez derken 3050 dedi bugün doktorumuz. Hatta cihaz 3150 ölçüyor da bizim dr ödemi de düşüp söylüyor kilomuzu. Biraz aşağı inmiş karnım elle baktı üstler boş. Nst de bi kere sancı çıktı ama tekrarlamadı. Alttan muayene etmek istemedi, haftaya kadar gelmemiş olursa edecek. Tahminen 4-5 güne gelirsin doğuma dedi
Sonn kontrolde dr a tekrar teyit ettirdim. Kanaman olursa hic bekleme. Gelen su sari,yesil veya saf renkte olursa gel. Nişan gelirse zamanin var bu dogumun bi kac gun icinde olacagi anlamina gelir telas yapma dedi. Bebegin hareketleri azalirsa, belden vuran agrilarin 10dk da bire düşerse beklememen gereken durumlar dedi.merhaba kızlar. bir sorum olcak size. evde olduğumuzda tam olarak hangi belirti olursa acilen hastaneye gitmeliyiz? yani nişan veya su gelince hemen gitmeli miyiz
Bebegin cok tatli masallah. Felak nas da okudum. Allah nazarlardan korusun :)Teyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Saglikla hayirlisiyla ve kolaylikla kucagina al insallah bebegini canim dualarimizdasin :)Kızlar bnmde bugün Son kontrolüm vardı gittim 1.5 Cm açılmam varmış normal dedi doktor ağrım var ufak ufak dua edin benim için bende sizler için edeceğim heran gelebilirmiş evdeyim Son kez bi bakıcam ne var ne yok eksiklere allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Bu haftalarda ciğer geliştiriciye ihtiyaç var mı ki ya ben gittim de aramızda çok fark ta yok seninle yapmadılar. Geçmiş olsun bu arada dikkatli ol hemen git zorda olsa dayan cnm ya madem gelecek bebeğinKizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızıokuyamadım kusura bakmayın.Herkesten Allah razı olsun.
Allah yardımcın olsun inşallah vaktiyle hayırlısıyla kucagına alırsın yavrunu.36 hafta çok erken degil kilosu da iyiydi diye hatırlıyorum ilk çocugum 35 haftalık dogdu ve küveze girmedi inşallah seninkide öyle olurKizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızıokuyamadım kusura bakmayın.Herkesten Allah razı olsun.
çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim:) ben hala sormadım doktora.mermiye kafa atıyorum resmen:)Sonn kontrolde dr a tekrar teyit ettirdim. Kanaman olursa hic bekleme. Gelen su sari,yesil veya saf renkte olursa gel. Nişan gelirse zamanin var bu dogumun bi kac gun icinde olacagi anlamina gelir telas yapma dedi. Bebegin hareketleri azalirsa, belden vuran agrilarin 10dk da bire düşerse beklememen gereken durumlar dedi.
ilginçtir öyle çok fazla heycan stres yok içimde. tabi ki düşünüyorum nasıl olcak falan diye ama oluruna bıraktım biraz.
anlattıkların çok rahatlattı beni.onlar kesip biçerken uyanık olmak biraz geriyor çünkü beni.
peki doğumdan sonra bebeği göğsüne kpydular mı dikişleri dikerken? onu yaparlarsa herşeye bedel
anladım süpersin. teşekkürler. valla içimde hep bi sıkıntı var anlamıcam geldiğini falan diye.Yok nişanın acile yok dr da öyle dedi bana. Su,artan kanama, sıklaşsn ve evde duramadığın sancı,bebel hareketlerinde azalma olursa hemen gitcksin
Oy oy teyzesi yesin onu :) maşallah barekallah. Sen demesende ben okuyorum canim. En korktugum sey bebege nazar değmesi. Esnedim okurken nazar degmis derler bizde :)Teyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Belki de ordan aklımda kaldıysa demek :)İlk zamanlar sezaryan istiyordum korkudan, belki o zamanlardan aklında kalmıştır28. Haftamız gibi konuştuk doktorumuzla, normale ikna oldum sonra. Zaten zaman yaklaştıkça da ben de normal istemeye başladım, şimdi sezaryana alsa üzülürüm yani. Doktor kafasının önde olmasını bi risk olarak görmüyor, çatıya bile bakmadı. 40 dolunca hala çıkamamış olursa o zaman durumunu değerlendiririz diyor ama bu hafta doğumda görüşürüz büyük ihtimalle dedi
Çok teşekkür ederim vakit ayırıp yazdığın için Allah razı olsun canım benim :) bebeğini de öp kokla yerimeepidural spinal arasında fark nedir peki spinal dedi benim doktorum bana ben de normalden korkup sezaryen istedim şimdi de igneden sondan falan korkuyorum bebegin doğunca sana verdiler kesin anne bebek dostu doğum istiyordun bebek hemen doğmuş ya sen ameliyathane de kaldın bebek odaya mi geçti peki?
Kan nokta gibi ve acik kan rengiyse nisan oldunu sanmiyorum canim. Belki dedigin gibi jiletle kesmis olabilirsin benim gibi :)Evet azcik sabrediyirum dedigin gibi extra belirti olursa dr u arayip hastaneye gideceğim
Hayirlisiyla azcik daha zaman gecsin Allah im yardim etsin
Hay masaallah hazirliklar tamam yani
Utunu de yap kuzum
Sağlıkla gelsinler
Biraz korkum var hafif kirmizi Nokta geldi peceteye
RABB IM yardim etsin hepimize
hayırlı olsun canımmm sağlıkla mutlulukla büyüt bebeğini :)
merhaba kızlar. bir sorum olcak size. evde olduğumuzda tam olarak hangi belirti olursa acilen hastaneye gitmeliyiz? yani nişan veya su gelince hemen gitmeli miyiz
Oyyy okumam mi kiiii :) maşallah suphanallah pamugum benim teyze ağzı burnu yesin ay allah bağışlasın kuzum ya op yerimeTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?