2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ayyy ne heyecanlı günü de gelmiş hayırla gelsin bebeğin inş

Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızıokuyamadım kusura bakmayın.Herkesten Allah razı olsun.

merhaba kızlar. bir sorum olcak size. evde olduğumuzda tam olarak hangi belirti olursa acilen hastaneye gitmeliyiz? yani nişan veya su gelince hemen gitmeli miyiz
Sonn kontrolde dr a tekrar teyit ettirdim. Kanaman olursa hic bekleme. Gelen su sari,yesil veya saf renkte olursa gel. Nişan gelirse zamanin var bu dogumun bi kac gun icinde olacagi anlamina gelir telas yapma dedi. Bebegin hareketleri azalirsa, belden vuran agrilarin 10dk da bire düşerse beklememen gereken durumlar dedi.

Saglikla hayirlisiyla ve kolaylikla kucagina al insallah bebegini canim dualarimizdasin :)

Bu haftalarda ciğer geliştiriciye ihtiyaç var mı ki ya ben gittim de aramızda çok fark ta yok seninle yapmadılar. Geçmiş olsun bu arada dikkatli ol hemen git zorda olsa dayan cnm ya madem gelecek bebeğin

Allah yardımcın olsun inşallah vaktiyle hayırlısıyla kucagına alırsın yavrunu.36 hafta çok erken degil kilosu da iyiydi diye hatırlıyorum ilk çocugum 35 haftalık dogdu ve küveze girmedi inşallah seninkide öyle olur

çok açıklayıcı olmuş teşekkür ederim:) ben hala sormadım doktora.mermiye kafa atıyorum resmen:)

Aynen Can'ım onu özellikle istemiştim koydular ama aldılar tabi muayene için giydirip tekrar getirdiler. Dikişlerim vs uzun sürünce soğukta durmasın diye eşimle birlikte çıkardılar

Belki de ordan aklımda kaldıysa demek :)
Sağlıklı şekilde kucağına gelsin inşallah canim benimm inşallah normal olur olmasada canıniz sağ olsun seninde boncuğunda :)

Can'ım çok emin değilim ama spinali bir kere yapıyorlar etkisi uzun sürüyor ama epiduralde beline katater takılıyor ve uyuşturucuyu devamlı veriyorlAr belinden. Sonuç olarak birşey hissetmiyorsun ikisinde de hiç endişe etme. Evet bebeği hemen koydular göğsüme hemen sustu kokladı kokladı sonra aldılar giydiler yine getirdiler babası tuttu. Ameliyathane soğuktu kıyamadım da babası ile odaya gönderdim onlardan 20-25 dakika sonrada ben çıktım

Kan nokta gibi ve acik kan rengiyse nisan oldunu sanmiyorum canim. Belki dedigin gibi jiletle kesmis olabilirsin benim gibi :)

merhaba kızlar. bir sorum olcak size. evde olduğumuzda tam olarak hangi belirti olursa acilen hastaneye gitmeliyiz? yani nişan veya su gelince hemen gitmeli miyiz

Canım benim doktorum doğumu beklediğimiz hafta su, nişan gelirse, bir de sancıların 10 dakikada 1 in altına düşerse hemen gel demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…