2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

Ben sıramı savdım ama Nasıl heyecanlanıyorum şimdi böyle haberleri alınca Canım Allah sağlık sıhhatle almak nasip etsin kucağına

Canım çok geçmiş olsun, iyi takip et bebişin hareketlerini, tansiyonun da çok düşmüş en ufak bi terslik hissettiğinde git mutlaka hastaneye geri.

Canim tansiyon sıkıntiya girmesin sen yine de dr un kal diyoraa kal hastanede. İnsallah cok sıkıntı yasamadan gelir bebegin. Dualarimizdasin..

Ben sıramı savdım ama Nasıl heyecanlanıyorum şimdi böyle haberleri alınca Canım Allah sağlık sıhhatle almak nasip etsin kucağına
Amin inşallah canım, temmuzu bitirelim de topikçe hepimiz alalım kuzuları kucağımıza. Kaç aydır beraber gün sayıyoruz heyecan yapmadan duramıyor insan

Guzel anneler malum dogumlar başladi. Dusuncelerinizi ve bilgilerinizi merak ettigim bi konu var.
Bebekte gaz problemi... oglumda cok cektik biz. Cevremdeki her kafadan bi ses cikti. Domates,salatalik,kavun,karpuz,limon,mercimek,sogan,sarimsak vs gibi yeme gaz yapar diye.... Nerdeyse yazin ortasinda yiyecek bisey bulamiyordum. Canimda cok istiyordu hepsini.
Ama gaz oyle bisey ki yeterki bebegime sikınti vermesin diye hic birini yemedim. Fayda etti mi derseniz hic bi fikrim yok dengesizlikler oldu cogu zaman bazen yedigimde gaz cogaldi gibi oldu falan filan... bitkisel seyler,gaz damlalari,rezene kimyon caylari hic biri fayda etmedi.
Bu bebegimde rahat davranmak istiyorum. Bazi uzmanlara gore; annenin yedigi annenin bagirsaklarinda gaz yapar
Sute gecmesi mumkun degil...
Yani nedir deneyim ve bilgileriniz paylasirsaniz coook sevinirim

Çok teşekkür ederim canim cok sağ ol :) inşAllah ben de çıkınca senin gibi memnun olurum korktuğum gibi olmaz inşAllah

27 sini bekliyorum canım sezeryan olcam kısmetse. sende durumlar ne?
Cnm bende 39bitiyor paRtesı kontrole gtcm sanrm gun faln verir bana sancılrm cok ahrılrm cok aryrm doktoru bekle sabret bnlr son gunlern oldgu ıcın normal dıyor bgnde sancm coktu aynen ole dedı magnezyum ıc dedı bende dıyorm mahnezyum norml dogumuda engellermı acabaaa dr engellemez kas agrısı kaslma falansa gecırr dedı ama

Aynen yaa
Ben bir haftaya kadar umutluyum gelecek gibi, zaten çarşamba kanamam oldu çarşamba da randevum var. 1 hafta zaman verdim ona
Benim o zmana olmazsa bi dr una sorsana böyle beklemek sakıncalı mı acaba mikrop falan kapma olur mu bi hafta olursa falan zaten söyler gerçi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…