- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.601
Uzulme canim niye stres mi yaptin sen?Kızlar nişanımda geldi
Kızlar bu arada benim kız 3ü görmez derken 3050 dedi bugün doktorumuz. Hatta cihaz 3150 ölçüyor da bizim dr ödemi de düşüp söylüyor kilomuzu. Biraz aşağı inmiş karnım elle baktı üstler boş. Nst de bi kere sancı çıktı ama tekrarlamadı. Alttan muayene etmek istemedi, haftaya kadar gelmemiş olursa edecek. Tahminen 4-5 güne gelirsin doğuma dedi
Kafayi kurtarirsa demekSezaryan olmayacağım canım, normal bekliyoruz. Doktorumuz da 4-5 güne gelir, kafayı kurtarırsa gerisi kolay çıkacak belli ki diyor.
Ayyy ekmegi kesti topigimizin bebiklerini yiyecek bu kızOyy masallah denize milyonlarca kez masallah
Bi ısırık alırım o yanaklardan hemencecik duamıda ediyorum
Canım çok geçmiş olsun, iyi takip et bebişin hareketlerini, tansiyonun da çok düşmüş en ufak bi terslik hissettiğinde git mutlaka hastaneye geri.Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızıokuyamadım kusura bakmayın.Herkesten Allah razı olsun.
Canim tansiyon sıkıntiya girmesin sen yine de dr un kal diyoraa kal hastanede. İnsallah cok sıkıntı yasamadan gelir bebegin. Dualarimizdasin..Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızıokuyamadım kusura bakmayın.Herkesten Allah razı olsun.
Topitop gibi bişi bekliyorum doktorun ölçümlerinden sonra zaten, göbek bacak sıska kafa kocamanKafayi kurtarirsa demekay kurtarir insallah bizimkilerde :)
Amin inşallah canım, temmuzu bitirelim de topikçe hepimiz alalım kuzuları kucağımıza. Kaç aydır beraber gün sayıyoruz heyecan yapmadan duramıyor insanBen sıramı savdım ama Nasıl heyecanlanıyorum şimdi böyle haberleri alıncaCanım Allah sağlık sıhhatle almak nasip etsin kucağına
Ayyy ekmegi kesti topigimizin bebiklerini yiyecek bu kız
Kan nokta gibi ve acik kan rengiyse nisan oldunu sanmiyorum canim. Belki dedigin gibi jiletle kesmis olabilirsin benim gibi :)
Ben de biraz ümitlendim doğum yaklaşıyor diye :)Evet ondan olabilir ben doğrym sandım kız öyle sancı yapmıştı bende.ama geçti sonra
Her ne kadar kocaman dese de dr minnak kafa onlar :)Topitop gibi bişi bekliyorum doktorun ölçümlerinden sonra zaten, göbek bacak sıska kafa kocaman
Aynen yaaBu konuda fena tecrübeliyiz biz dmi kız
tamam tamam gel beraber yiyelim lokum gibi topik bebekleri zatencok ayıp cookk
Maşallah sübhanAllah barekAllah tontiseTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Çok teşekkür ederim canim cok sağ ol :) inşAllah ben de çıkınca senin gibi memnun olurum korktuğum gibi olmaz inşAllahCan'ım çok emin değilim ama spinali bir kere yapıyorlar etkisi uzun sürüyor ama epiduralde beline katater takılıyor ve uyuşturucuyu devamlı veriyorlAr belinden. Sonuç olarak birşey hissetmiyorsun ikisinde de hiç endişe etme. Evet bebeği hemen koydular göğsüme hemen sustu kokladı kokladı sonra aldılar giydiler yine getirdiler babası tuttu. Ameliyathane soğuktu kıyamadım da babası ile odaya gönderdim onlardan 20-25 dakika sonrada ben çıktım
Cnm bende 39bitiyor paRtesı kontrole gtcm sanrm gun faln verir bana sancılrm cok ahrılrm cok aryrm doktoru bekle sabret bnlr son gunlern oldgu ıcın normal dıyor bgnde sancm coktu aynen ole dedı magnezyum ıc dedı bende dıyorm mahnezyum norml dogumuda engellermı acabaaa dr engellemez kas agrısı kaslma falansa gecırr dedı ama27 sini bekliyorum canım sezeryan olcam kısmetse. sende durumlar ne?
Benim o zmana olmazsa bi dr una sorsana böyle beklemek sakıncalı mı acaba mikrop falan kapma olur mu bi hafta olursa falan zaten söyler gerçi deAynen yaa
Ben bir haftaya kadar umutluyum gelecek gibi, zaten çarşamba kanamam oldu çarşamba da randevum var. 1 hafta zaman verdim ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?