- 10 Haziran 2008
- 13.549
- 373
- 413
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.621
Hayrlısı olsn cnm 1parmak acıklık nekdr oluyor merk ettmHerkesi tek tek etiketleyemedim tek elimle yazıyorum zor oldu. Herkese tesekkurler. Hastaneye geldim nstde sancı çıkmadı çok çatı muayenesi yaptı seninki geliyor dedi doktor. Biraz bekleyelim tekrar nstye gir yine kontrol etcem dedi 2 saat sonra tekrar bakti sancilar artmis acilmam 1 parmakmis. Simdi seni gondersem aksam geri geleceksin bu aksam ya da sabaha gelecek dedi. Dualarinizi eksik etmeyin lutfen. Su an kendimi birakip kacmak istiyorum.
Nisan da ilk regl gunu daha koyu bir akinti olur ya onun gibi. Benim az gelmedi ama devam etti birsure.
Magnezyum konusunu ben de sordum geçen hafta doktoruma, engellemez, zaten engelleyebilecek bişey olsa erken doğum riski olanlara yüklü yüklü verirdik dedi. Osteocare kullanıyorum ben de hala, ağrın varsa kullan canım.Cnm bende 39bitiyor paRtesı kontrole gtcm sanrm gun faln verir bana sancılrm cok ahrılrm cok aryrm doktoru bekle sabret bnlr son gunlern oldgu ıcın normal dıyor bgnde sancm coktu aynen ole dedı magnezyum ıc dedı bende dıyorm mahnezyum norml dogumuda engellermı acabaaa dr engellemez kas agrısı kaslma falansa gecırr dedı ama
Ne guzel canim imrendim insallah bu oglunda da aynisi olur. Ben de dua ediyorum simdiden. Gaz olunca gece gunduz uyku da yok oluyor. Belki de bebegim kolikti dr a goturdum ama bebek bu tabi aglayacak deyip gonderdi. 24 saat uykusuz bebek mi olur demek aklima gelmemis :) cahillik:)insanbuL cum bu konuyla alakali çokta bilgili değilim aslında şükürler olsun bebeğimde hiç gaz sorunu çekmedik umarım bunda da öyle olur.benim çocuk Dru bu konuda çok rahat ti diyordu ki sende normalde gaz yapan birsey varsa o bebekte gaz yapar.benimde çok şükür öyle gaz yapacak bir bünye yok.mercimek çorbası da içtim bulgur pilavı da yedim hiç gaz yapmadı bende de oglumda da.inşallah gazsiz günler geçiririz canim
Maasallah suphanallah cok tatliiii tombis yanaklim
Oyy masallah denize milyonlarca kez masallah
Bi ısırık alırım o yanaklardan hemencecik duamıda ediyorum
Bebegin cok tatli masallah. Felak nas da okudum. Allah nazarlardan korusun :)
Oy oy teyzesi yesin onu :) maşallah barekallah. Sen demesende ben okuyorum canim. En korktugum sey bebege nazar değmesi. Esnedim okurken nazar degmis derler bizde :)
Oyyy okumam mi kiiii :) maşallah suphanallah pamugum benim teyze ağzı burnu yesin ay allah bağışlasın kuzum ya op yerime
Maşallah sübhanAllah barekAllah tontiseRabbim sağlıklı hayırlı uzun omurlu bir evlat olmayı nasip eyleye
insanbuL canım benim kızım çok gazlıydi hiç bisi yemiodum nerdeyse artık denedik herseyi dedik belki alerjik tir keçi peyniri keçi yoğurt u yiodum ama yok yok yok ekstra olarakta Nurse harveys ve bio Gaia kullanioduk ama geciomuydi Hayır.yemeden içmeden deildi gaz bebek iştahlı ydi çevremde vbebegi iştahlı tombis olanlar hep gaz derdi cekio zayıf az beslenme olanlar gaz siz oluo benim tezim bu valla artık
Ben de yürümüyorum, normal doğurabilirsem bu sorunun cevabını almış olucazHanımlar ben hiç düzenli yürüyüş yapamıyorumDoğumum normal olacak inşallah peki çok etkisi olur mu yürüyüş yapmamamın
Ya gercekten bende simdi bi dusundum de benim oglumda meme delisiydi. Memeye yapisikti resmen cok emiyordu. 2 saatte bir emzirme diye bisey yoktu bizde surekli emiyordu. Ablaminve gorumcemin bebekleri emmiyordu surekli uyuyordu hatta zorla uyandirip emzirirlerdi ne aglama ne gaz ne hic sorun yasamadilar gercekten. Baglantili olabilir. İsimiz şansa kaldi o zamaninsanbuL canım benim kızım çok gazlıydi hiç bisi yemiodum nerdeyse artık denedik herseyi dedik belki alerjik tir keçi peyniri keçi yoğurt u yiodum ama yok yok yok ekstra olarakta Nurse harveys ve bio Gaia kullanioduk ama geciomuydi Hayır.yemeden içmeden deildi gaz bebek iştahlı ydi çevremde vbebegi iştahlı tombis olanlar hep gaz derdi cekio zayıf az beslenme olanlar gaz siz oluo benim tezim bu valla artık
Tabi cnm ben son ay günde 2 kere 2 ser saat yürüdüm eşimle. Bundada zaten oğlan var peşindeyim gün boyu. He tabi yürüyüş yapmadan normal dogum yapamazsın diye birsey yok sadece faydası çok oluyor acilmalar hızlı oluyor geç kalmadin ufak ufak yuru dışarısı sıcak ya akşamları kocanla gez yada avm git insan anlamıyor ne kdr gezdiğini ordaHanımlar ben hiç düzenli yürüyüş yapamıyorumDoğumum normal olacak inşallah peki çok etkisi olur mu yürüyüş yapmamamın
Ben dualarım i iştahlı gaz siz olsun allahım diye ediorum mumkunseYa gercekten bende simdi bi dusundum de benim oglumda meme delisiydi. Memeye yapisikti resmen cok emiyordu. 2 saatte bir emzirme diye bisey yoktu bizde surekli emiyordu. Ablaminve gorumcemin bebekleri emmiyordu surekli uyuyordu hatta zorla uyandirip emzirirlerdi ne aglama ne gaz ne hic sorun yasamadilar gercekten. Baglantili olabilir. İsimiz şansa kaldi o zaman
Haydi inşallah o zaman:Tecrübelerini bekliyorum canımBen de yürümüyorum, normal doğurabilirsem bu sorunun cevabını almış olucaz
Teşekkür ederim canım benim ❤ akşamlarıda kıyamıyorum kocişe yürüyüş hayal oluyor sonraTabi cnm ben son ay günde 2 kere 2 ser saat yürüdüm eşimle. Bundada zaten oğlan var peşindeyim gün boyu. He tabi yürüyüş yapmadan normal dogum yapamazsın diye birsey yok sadece faydası çok oluyor acilmalar hızlı oluyor geç kalmadin ufak ufak yuru dışarısı sıcak ya akşamları kocanla gez yada avm git insan anlamıyor ne kdr gezdiğini orda
Yok be yavrum ya bu iş tamamen sans işi gerçekten. Doğu çok tombisti ilk ay sırf anne sutu 1900 almıştı 3 480 doğmuştu. Cokta iştahlı idi. He meme delisi değildi ama ne gaz ne kabızlık ne sancı kiz ben çok rahat buyuttum bu oğlanı allah herkese nasip etsin inşallah sizin pasalara da :) teyze yesin onları allah yardım eder inaallah. Birde ilk bebek sıkıntılı ise 2. Ler rahat oluyor ilki uslu ise 2.Ler sıkıntılı oluyor inşallah bende bundan cekmem:) bekleyip göreceğiz inşallah gazsiz güzel emen uyuyan bebislerimiz olur :)insanbuL canım benim kızım çok gazlıydi hiç bisi yemiodum nerdeyse artık denedik herseyi dedik belki alerjik tir keçi peyniri keçi yoğurt u yiodum ama yok yok yok ekstra olarakta Nurse harveys ve bio Gaia kullanioduk ama geciomuydi Hayır.yemeden içmeden deildi gaz bebek iştahlı ydi çevremde vbebegi iştahlı tombis olanlar hep gaz derdi cekio zayıf az beslenme olanlar gaz siz oluo benim tezim bu valla artık
Çok iyi olur inşallah hepimizin öyle olur ama en çokYok be yavrum ya bu iş tamamen sans işi gerçekten. Doğu çok tombisti ilk ay sırf anne sutu 1900 almıştı 3 480 doğmuştu. Cokta iştahlı idi. He meme delisi değildi ama ne gaz ne kabızlık ne sancı kiz ben çok rahat buyuttum bu oğlanı allah herkese nasip etsin inşallah sizin pasalara da :) teyze yesin onları allah yardım eder inaallah. Birde ilk bebek sıkıntılı ise 2. Ler rahat oluyor ilki uslu ise 2.Ler sıkıntılı oluyor inşallah bende bundan cekmem:) bekleyip göreceğiz inşallah gazsiz güzel emen uyuyan bebislerimiz olur :)
Çok cekmissiniz galibaÇok iyi olur inşallah hepimizin öyle olur ama en çokinsanbuL ve bana dua edin gaz siz uykucu sakin olsunlar bizim çok ihtiyacımız var öyle olmalarina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?