2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hayrlısı olsn cnm 1parmak acıklık nekdr oluyor merk ettm

insanbuL cum bu konuyla alakali çokta bilgili değilim aslında şükürler olsun bebeğimde hiç gaz sorunu çekmedik umarım bunda da öyle olur.benim çocuk Dru bu konuda çok rahat ti diyordu ki sende normalde gaz yapan birsey varsa o bebekte gaz yapar.benimde çok şükür öyle gaz yapacak bir bünye yok.mercimek çorbası da içtim bulgur pilavı da yedim hiç gaz yapmadı bende de oglumda da.inşallah gazsiz günler geçiririz canim

Magnezyum konusunu ben de sordum geçen hafta doktoruma, engellemez, zaten engelleyebilecek bişey olsa erken doğum riski olanlara yüklü yüklü verirdik dedi. Osteocare kullanıyorum ben de hala, ağrın varsa kullan canım.

Ne guzel canim imrendim insallah bu oglunda da aynisi olur. Ben de dua ediyorum simdiden. Gaz olunca gece gunduz uyku da yok oluyor. Belki de bebegim kolikti dr a goturdum ama bebek bu tabi aglayacak deyip gonderdi. 24 saat uykusuz bebek mi olur demek aklima gelmemis :) cahillik:)

insanbuL canım benim kızım çok gazlıydi hiç bisi yemiodum nerdeyse artık denedik herseyi dedik belki alerjik tir keçi peyniri keçi yoğurt u yiodum ama yok yok yok ekstra olarakta Nurse harveys ve bio Gaia kullanioduk ama geciomuydi Hayır.yemeden içmeden deildi gaz bebek iştahlı ydi çevremde vbebegi iştahlı tombis olanlar hep gaz derdi cekio zayıf az beslenme olanlar gaz siz oluo benim tezim bu valla artık

Ben bugun bakirkoy cumartesi pazarini bastan asağiya turladim ama yokk yokkk hic bir doğum belirtisi yokkk

Maasallah suphanallah cok tatliiii tombis yanaklim

D Daisymom canım Allah nazar lardan saklasin yavruyu çok tatlı maşallah âyetel kursi bile okudum kuzuya :))hastane cikislarimiz aynı bir an kendi oğlumu hayal ettim

Oyy masallah denize milyonlarca kez masallah
Bi ısırık alırım o yanaklardan hemencecik duamıda ediyorum

Bebegin cok tatli masallah. Felak nas da okudum. Allah nazarlardan korusun :)

Oy oy teyzesi yesin onu :) maşallah barekallah. Sen demesende ben okuyorum canim. En korktugum sey bebege nazar değmesi. Esnedim okurken nazar degmis derler bizde :)

Oyyy okumam mi kiiii :) maşallah suphanallah pamugum benim teyze ağzı burnu yesin ay allah bağışlasın kuzum ya op yerime

Maşallah sübhanAllah barekAllah tontise Rabbim sağlıklı hayırlı uzun omurlu bir evlat olmayı nasip eyleye

Çok teşekkürler teyzeleri, Allah razı olsun hepinizden :) Bütün yavrularımızı Allah nazarlardan saklasın. HejaR12 eminim senin oğluşunda daha iyi duracaktır, benim minnoşa büyük geldi hep :) insanbuL Can'ım bizde de öyle derler, akşam annem okumuştu o da dedi. 1cicek3bocek öptüm bile teyzesinin yerine :) @Aylnalpr buyur gel ye teyzesi minnoşu :)

Belkide dogrudur canım tezin Oğluşum 2900 doğdu ilk 3 ay 1 kilo aldı ama zayıf bir bebekdi.sonraki aylar daha az aldı bizim gaz probleminiz olmadı

insanbuL cum inşallah ben ve bu topicteki arkadaşlar hiç sıkıntı çekmesin.

Hanımlar ben hiç düzenli yürüyüş yapamıyorum Doğumum normal olacak inşallah peki çok etkisi olur mu yürüyüş yapmamamın

Ya gercekten bende simdi bi dusundum de benim oglumda meme delisiydi. Memeye yapisikti resmen cok emiyordu. 2 saatte bir emzirme diye bisey yoktu bizde surekli emiyordu. Ablaminve gorumcemin bebekleri emmiyordu surekli uyuyordu hatta zorla uyandirip emzirirlerdi ne aglama ne gaz ne hic sorun yasamadilar gercekten. Baglantili olabilir. İsimiz şansa kaldi o zaman

Hanımlar ben hiç düzenli yürüyüş yapamıyorum Doğumum normal olacak inşallah peki çok etkisi olur mu yürüyüş yapmamamın
Tabi cnm ben son ay günde 2 kere 2 ser saat yürüdüm eşimle. Bundada zaten oğlan var peşindeyim gün boyu. He tabi yürüyüş yapmadan normal dogum yapamazsın diye birsey yok sadece faydası çok oluyor acilmalar hızlı oluyor geç kalmadin ufak ufak yuru dışarısı sıcak ya akşamları kocanla gez yada avm git insan anlamıyor ne kdr gezdiğini orda

Ben dualarım i iştahlı gaz siz olsun allahım diye ediorum mumkunse

HejaR12 canım ayda 1 er kilo gayet iyi almış maşallah benm ki fazla aliodu birazcık onun acisinj gaz olarak cikariodu saolsun

Teşekkür ederim canım benim ❤ akşamlarıda kıyamıyorum kocişe yürüyüş hayal oluyor sonra bundan sonra biraz işi sıkı tutayım ı zaman ben

Yok be yavrum ya bu iş tamamen sans işi gerçekten. Doğu çok tombisti ilk ay sırf anne sutu 1900 almıştı 3 480 doğmuştu. Cokta iştahlı idi. He meme delisi değildi ama ne gaz ne kabızlık ne sancı kiz ben çok rahat buyuttum bu oğlanı allah herkese nasip etsin inşallah sizin pasalara da :) teyze yesin onları allah yardım eder inaallah. Birde ilk bebek sıkıntılı ise 2. Ler rahat oluyor ilki uslu ise 2.Ler sıkıntılı oluyor inşallah bende bundan cekmem:) bekleyip göreceğiz inşallah gazsiz güzel emen uyuyan bebislerimiz olur :)

Çok iyi olur inşallah hepimizin öyle olur ama en çok insanbuL ve bana dua edin gaz siz uykucu sakin olsunlar bizim çok ihtiyacımız var öyle olmalarina

Çok iyi olur inşallah hepimizin öyle olur ama en çok insanbuL ve bana dua edin gaz siz uykucu sakin olsunlar bizim çok ihtiyacımız var öyle olmalarina
Çok cekmissiniz galiba olurlar cAnim allah in izniyle sadece kucağa almayın vermeyin emzirip koyun besige gazını çıkarmasını kendisi öğrensin ben sırtını ovdugumu bilmem hiç kimseye de vermedim ilk 4 ay kendi çapında takıldı hep :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…