2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Ya ben hakkaten çok çektim ik ay muayenesinde ben daha sormadan doktor kontrol etti bu cocuk çok gazlı aksamlari ağlamaya başlar saatlerce susmaz dedi bingoooo doğru dedim vallahi gazı çok zordu bide o dönem hastanelerde dolaşmak o gazlı haliyle hiç durmuodu inan çok zordu ameliyat döneminden sonrası rahatlati 6.ay gbi yani kesildi çok şükür Rabbim kimse ye yasatmasin vallahi rahat çocuk büyütsem 3. Yü hemen yaparım çok gaza geldim ben gaz muhabbeetinde

Çok iyi olur inşallah hepimizin öyle olur ama en çok insanbuL ve bana dua edin gaz siz uykucu sakin olsunlar bizim çok ihtiyacımız var öyle olmalarina
Kesinlikle dua bekliyorum ben de :) 4.aya kadar ne uyku bildim ne yemek. Disari cikamiyordum aglayacakta susturamayacagim diye cunku agladi mi kopuyordu :) aybinsallah bu bebislerimiz uykucu gazsiz olurlar cok ihtiyacimiz var bide ikinci cocuk. Sorumlu oldugumuz bi evladimiz daha var.

Bu arada senin az kalmış allahın izniyle bebişni kucağına sağlıkla alırsın inş canım
Bence değerlerin iyi benim ast ve alt tam iki kat biri 69 biri 116 üstelik 2-5 birim artıyor 5 günde,idrar tansiyon normal bide dün plt 167 çıkmış biraz düşük dedi doktor kolesterol trigliserid ldl % 5 kadar yüksek
Ama doktorun dediği labaratuar tetkikinin tedavisi olmaz hiç bir bulgu yok kaşıntı isal kusma ne bilim başka şeyler
Ama hakkaten son 2 haftam hep endişe içinde geçti şimdide gastroenteroloji doktoru anestezik karaciğerini etkilemeyen bi ilaç olsun diyor
Ben ne bilim ya doktor epidural diyor belim ağrıyor zaten düzleşme var fıtık adayıyım
Nasıl olacak bilmiyorum bide operasypn stresi...
İlkinde ne olacağını bilmiyordum tabi ama şimdi başıma gelecekleri biliyorum bide bu sorular sorular...
Hiç rahat değilim Allah (cc) hepimize yardım etsin,Amin

Gazini cikartmayin mi diyorsun yani kuzum. Bizim ki durmadikca bi baba aldi kucaga bi babanne odanin icinde ordan oraya turlamalar.... Hoplatip salladikca cocuk daha da streslendi.

Aldigimiz oyun parki buyuk kapidan gecmiyo oysa ben odadan odaya gecsin istemistim esim goturup degistirecek bunuda begenmistim saglamda oyun parki alacaklar olcusune dikkat etsin ben daha dar olsun dedim esim genis olsun diye israr ettive sonuc

Hayirlisiyla al kucagina bebisini siz boyle yazdikca benim yurek pit pit ediyo .

Aldigimiz oyun parki buyuk kapidan gecmiyo oysa ben odadan odaya gecsin istemistim esim goturup degistirecek bunuda begenmistim saglamda oyun parki alacaklar olcusune dikkat etsin ben daha dar olsun dedim esim genis olsun diye israr ettive sonuc
Aynen bizimki de hediye geldi ogluma. Cok genis. Bi odaya tasirken kapatiyoruz cokta zahmetli oluyor tekrar acmasi.. En onemli ozelligi boylece devre dısı kaliyor yani.

Canim telas yapma nokta seklinde gelmez bildigim kadariyla yinede hazirlikli ol.

Canim Allah yardimcin olsun nekadar kuvvetli bir annesin masallah.

Benim o zmana olmazsa bi dr una sorsana böyle beklemek sakıncalı mı acaba mikrop falan kapma olur mu bi hafta olursa falan zaten söyler gerçi de
Tamam canım zaten çarşamba kontrolüm var ya 1 hafta doluyor, doktor karar versin artık ne yapılacağına. Doktoruma güveniyorum bu konuda. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize

Bu haftalarda ciğer geliştiriciye ihtiyaç var mı ki ya ben gittim de aramızda çok fark ta yok seninle yapmadılar. Geçmiş olsun bu arada dikkatli ol hemen git zorda olsa dayan cnm ya madem gelecek bebeğin

Cnm hem kanama hem sancı hem açıklık hem tansiyon düşüklüğü var. Ve bu günlerde dogarsa cigerleri yinede yeteri olgunluk ta olmuyormuş. Ben hastane ye yattığım 35+6 yDı. Son haftalarda tamamliyormuş tam anlamıyla. Cigerleri yüzünden kuvezde kalmasına gerek kalmıyormuş igne vurulunca.

Kizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.yardiminiza ihtiyacm var siz atlattnz bu donmleri bilirsiniz..

Canim Allah yardimcin olsun nekadar kuvvetli bir annesin masallah.

Cnm ben 12.5 sene önce kızımda ölümden döndüm. Yani gerçekten öyle. Tanımadığım hasta bakıci benim için abdest alıp kuran okumuş. Doğumdan çıkınca yanıma geldi özellikle kendi söyledi. Doğumum iki gün suni sancı çekilerek veee üstüne son 4 saati bi iğne yapılarak sürdü. Ve inanın ki zaten artık o iğne yasak suni sancı onun yanında vız kaldı. Hastaneye hiçbir şeyim yokken doktorum ve ilgisizliği yüzünden yatmıştım ve doğuma kadar doktor hiç yoktu ortalıkta doktor mağduruyum 1.5 günü geçkin suni sanciya rağmen açıklığım 3 cm di. Ortada doktor yokki sezeryan olayım. ebeler de o igneyi vurdu. Bi anda gözlerimin görmesini kaybettim. 4 ssatte 7 cm açıklığa ulaşabildiği Bastıra bastıra kaburgalirimdan ses gele gele doğurdum kızımı. Şimdi yine aynı şeyleri yaşamamak için hep dedimki bi daha evde agrilarim ritmik olupta artmadan gitmiycem hastanede geçirmiycem o süreyi dedim. O yüzden çıktım hastaneden. Suyu yerinde ve kalp atışı iyi. Sorun bende kanamam var tansiyonum düşük. Suyum da gelmedi. Doktor bu şekilde cikmamalisin demesine rağmen çıktım artık hiç bir doktora güvenmiyorum

Valla ben de tam o gün gittim ve 2-3 güne doğum olur dedi ve hiç bişey yapmadan gönderdiler neyse benim de olmadı zaten beklym

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…