- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.641
Ya ben hakkaten çok çektim ik ay muayenesinde ben daha sormadan doktor kontrol etti bu cocuk çok gazlı aksamlari ağlamaya başlar saatlerce susmaz dedi bingoooo doğru dedim vallahi gazı çok zordu bide o dönem hastanelerde dolaşmak o gazlı haliyle hiç durmuodu inan çok zordu ameliyat döneminden sonrası rahatlati 6.ay gbi yani kesildi çok şükür Rabbim kimse ye yasatmasin vallahi rahat çocuk büyütsem 3. Yü hemen yaparımÇok cekmissiniz galibaolurlar cAnim allah in izniyle sadece kucağa almayın vermeyin emzirip koyun besige gazını çıkarmasını kendisi öğrensin ben sırtını ovdugumu bilmem hiç kimseye de vermedim ilk 4 ay kendi çapında takıldı hep :)
Kesinlikle dua bekliyorum ben de :) 4.aya kadar ne uyku bildim ne yemek. Disari cikamiyordum aglayacakta susturamayacagim diye cunku agladi mi kopuyordu :) aybinsallah bu bebislerimiz uykucu gazsiz olurlar cok ihtiyacimiz var bide ikinci cocuk. Sorumlu oldugumuz bi evladimiz daha var.Çok iyi olur inşallah hepimizin öyle olur ama en çokinsanbuL ve bana dua edin gaz siz uykucu sakin olsunlar bizim çok ihtiyacımız var öyle olmalarina
Bence değerlerin iyi benim ast ve alt tam iki kat biri 69 biri 116 üstelik 2-5 birim artıyor 5 günde,idrar tansiyon normal bide dün plt 167 çıkmış biraz düşük dedi doktor kolesterol trigliserid ldl % 5 kadar yüksekBu arada senin az kalmış allahın izniyle bebişni kucağına sağlıkla alırsın inş canım
Gazini cikartmayin mi diyorsun yani kuzum. Bizim ki durmadikca bi baba aldi kucaga bi babanne odanin icinde ordan oraya turlamalar.... Hoplatip salladikca cocuk daha da streslendi.Çok cekmissiniz galibaolurlar cAnim allah in izniyle sadece kucağa almayın vermeyin emzirip koyun besige gazını çıkarmasını kendisi öğrensin ben sırtını ovdugumu bilmem hiç kimseye de vermedim ilk 4 ay kendi çapında takıldı hep :)
Hayirlisiyla al kucagina bebisini siz boyle yazdikca benim yurek pit pit ediyo .Kızlar bnmde bugün Son kontrolüm vardı gittim 1.5 Cm açılmam varmış normal dedi doktor ağrım var ufak ufak dua edin benim için bende sizler için edeceğim heran gelebilirmiş evdeyim Son kez bi bakıcam ne var ne yok eksiklere allah yar ve yardımcımız olsun inşallah
Aynen bizimki de hediye geldi ogluma. Cok genis. Bi odaya tasirken kapatiyoruz cokta zahmetli oluyor tekrar acmasi.. En onemli ozelligi boylece devre dısı kaliyor yani.Aldigimiz oyun parki buyuk kapidan gecmiyo oysa ben odadan odaya gecsin istemistim esim goturup degistirecek bunuda begenmistim saglamda oyun parki alacaklar olcusune dikkat etsin ben daha dar olsun dedim esim genis olsun diye israr ettive sonuc
Canim telas yapma nokta seklinde gelmez bildigim kadariyla yinede hazirlikli ol.Evet azcik sabrediyirum dedigin gibi extra belirti olursa dr u arayip hastaneye gideceğim
Hayirlisiyla azcik daha zaman gecsin Allah im yardim etsin
Hay masaallah hazirliklar tamam yani
Utunu de yap kuzum
Sağlıkla gelsinler
Biraz korkum var hafif kirmizi Nokta geldi peceteye
RABB IM yardim etsin hepimize
Canim Allah yardimcin olsun nekadar kuvvetli bir annesin masallah.Kizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızıokuyamadım kusura bakmayın.Herkesten Allah razı olsun.
Tamam canım zaten çarşamba kontrolüm var ya 1 hafta doluyor, doktor karar versin artık ne yapılacağına. Doktoruma güveniyorum bu konuda. Allah hayırlı doğumlar nasip etsin hepimizeBenim o zmana olmazsa bi dr una sorsana böyle beklemek sakıncalı mı acaba mikrop falan kapma olur mu bi hafta olursa falan zaten söyler gerçi de
Bizimkilerde gelsinde gercekten yiyebilecegimiz biseyler olsun elimizin altinda :)tamam tamam gel beraber yiyelim lokum gibi topik bebekleri zaten
Yerken yutariz biz bu istahlaBizimkilerde gelsinde gercekten yiyebilecegimiz biseyler olsun elimizin altinda :)
Keske abartiyosun diyebilseydimYerken yutariz biz bu istahla
Bu haftalarda ciğer geliştiriciye ihtiyaç var mı ki ya ben gittim de aramızda çok fark ta yok seninle yapmadılar. Geçmiş olsun bu arada dikkatli ol hemen git zorda olsa dayan cnm ya madem gelecek bebeğin
Suan baygin vaziyette temsili su aygiri gibi dinlenmedeyim hic kalkamamHaydi kızlar azcık hareket
Canim Allah yardimcin olsun nekadar kuvvetli bir annesin masallah.
Valla ben de tam o gün gittim ve 2-3 güne doğum olur dedi ve hiç bişey yapmadan gönderdiler neyse benim de olmadı zaten beklymCnm hem kanama hem sancı hem açıklık hem tansiyon düşüklüğü var. Ve bu günlerde dogarsa cigerleri yinede yeteri olgunluk ta olmuyormuş. Ben hastane ye yattığım 35+6 yDı. Son haftalarda tamamliyormuş tam anlamıyla. Cigerleri yüzünden kuvezde kalmasına gerek kalmıyormuş igne vurulunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?