- 7 Aralık 2015
- 3.364
- 9.569
- 158
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.661
Ben yaptim ustune hamurumu yiyip yattim ayni temsildeyim suanSuan baygin vaziyette temsili su aygiri gibi dinlenmedeyim hic kalkamam
Maşallah sübhanallahTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Canım çok teşekkür ederim : ) Amin inşallah herkese nasip etsin: )
Aynen Can'ım onu özellikle istemiştim koydular ama aldılar tabi muayene için giydirip tekrar getirdiler. Dikişlerim vs uzun sürünce soğukta durmasın diye eşimle birlikte çıkardılar
Cok kotu bir deneyim yasamissin ama sartlar degisti yinede en iyisini sen bilirsin kontrol altinda olmanda yinede fayda varCnm ben 12.5 sene önce kızımda ölümden döndüm. Yani gerçekten öyle. Tanımadığım hasta bakıci benim için abdest alıp kuran okumuş. Doğumdan çıkınca yanıma geldi özellikle kendi söyledi. Doğumum iki gün suni sancı çekilerek veee üstüne son 4 saati bi iğne yapılarak sürdü. Ve inanın ki zaten artık o iğne yasak suni sancı onun yanında vız kaldı. Hastaneye hiçbir şeyim yokken doktorum ve ilgisizliği yüzünden yatmıştım ve doğuma kadar doktor hiç yoktu ortalıktadoktor mağduruyum 1.5 günü geçkin suni sanciya rağmen açıklığım 3 cm di. Ortada doktor yokki sezeryan olayım. ebeler de o igneyi vurdu. Bi anda gözlerimin görmesini kaybettim. 4 ssatte 7 cm açıklığa ulaşabildiği Bastıra bastıra kaburgalirimdan ses gele gele doğurdum kızımı. Şimdi yine aynı şeyleri yaşamamak için hep dedimki bi daha evde agrilarim ritmik olupta artmadan gitmiycem hastanede geçirmiycem o süreyi dedim. O yüzden çıktım hastaneden. Suyu yerinde ve kalp atışı iyi. Sorun bende kanamam var tansiyonum düşük. Suyum da gelmedi. Doktor bu şekilde cikmamalisin demesine rağmen çıktım artık hiç bir doktora güvenmiyorum
Canım geride kaldı o günler inşallah, Allah yardımcın olsun bundan sonrasındaCnm ben 12.5 sene önce kızımda ölümden döndüm. Yani gerçekten öyle. Tanımadığım hasta bakıci benim için abdest alıp kuran okumuş. Doğumdan çıkınca yanıma geldi özellikle kendi söyledi. Doğumum iki gün suni sancı çekilerek veee üstüne son 4 saati bi iğne yapılarak sürdü. Ve inanın ki zaten artık o iğne yasak suni sancı onun yanında vız kaldı. Hastaneye hiçbir şeyim yokken doktorum ve ilgisizliği yüzünden yatmıştım ve doğuma kadar doktor hiç yoktu ortalıktadoktor mağduruyum 1.5 günü geçkin suni sanciya rağmen açıklığım 3 cm di. Ortada doktor yokki sezeryan olayım. ebeler de o igneyi vurdu. Bi anda gözlerimin görmesini kaybettim. 4 ssatte 7 cm açıklığa ulaşabildiği Bastıra bastıra kaburgalirimdan ses gele gele doğurdum kızımı. Şimdi yine aynı şeyleri yaşamamak için hep dedimki bi daha evde agrilarim ritmik olupta artmadan gitmiycem hastanede geçirmiycem o süreyi dedim. O yüzden çıktım hastaneden. Suyu yerinde ve kalp atışı iyi. Sorun bende kanamam var tansiyonum düşük. Suyum da gelmedi. Doktor bu şekilde cikmamalisin demesine rağmen çıktım artık hiç bir doktora güvenmiyorum
Maşallah yavruna canım, sağlıkla büyüsün inşallahTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Gerçekten öyle canım benim ❤ Gün sayıyorum o heyecanları yaşamak içinKizlar ne guzel bi heyecaniniz var suydu nisandi sanciydi derken bnmki sezaryen olcak arada tirsdigimdan en guzeli vs desemd3 aslinda her kadinin yasamasi gereken tatli heyecanlr
Yok teyzesi nöbetteyizSenam72015 kuzum inanır mısın az önce girdim sana baktım nöbet tutmuyor mu bu kız yoksa bebişi yola mı çıktı dedim
Bizim prenses işini biliyor vallahiYok teyzesi nöbetteyizkızım resmen Senmisin beni zorla çıkaran dedi inatlaştı.hayırlısı olsun daha erken sayılır yani kızım la her türlü karnındaki son günlerim beklyrm bakalım.aslında çok istiyodum ama şimdi düşünyrm acelemiz yok.biraz daha kilo da alır hem 3000 dü 2 gün önce
Bizde de durumlar aynıSu saat oldu uyuyamiyorum.Bir damla uyku yok
Su saat oldu uyuyamiyorum.Bir damla uyku yok
Bizde de durumlar aynı
canım ben olsam kalırdım. allah yardımcınız olsun konuş bebişinle biraz uslu dursun yerim ben onu yaKizlar şimdi eve döndük doktorun kalmalisin ısrarına rağmen. Kanama devam ediyor. Sancı var bayagi devam ediyor . tansiyon 6-5 e düştü çıkarmaya çalıştılar. 2 şişe tansiyon yükseltici serum takılar ama küçüğü 4 é düştü büyüğü 8 oldu. 6 kez serum taktılar ciğer geliştirici iğne vurdular iki doz ama benim cigerler de sorun olduğu için beni zorladı öksürük krizine girdim. Doktor bazı kişilerde olabiliyo maalesef dedi . Suyu ve kalp atışı iyi diye ısrar ettim. Dedimki ilk doğumumda hicbirsey yokken hastaneye yattım ömrümü yediler yine aynısı olmasın dedim. En sonunda uyarılarla birlikte saldılar. En fazla 2 gün ile bir hafta arası dayanabilir bebis gelir dedi. Pazartesi günü tekrar gidecegiz kontrole. nefes alışverişim bozuldu. Ve ayakta bebek sürekli rahmi itiyor yürütmüyor. Benden haberler böyle. Yazdıklarınızıokuyamadım kusura bakmayın.Herkesten Allah razı olsun.
aynısı benim de başıma geldi neyse ki ev tipi anakucağı hediye gelecek onu kullanırız odadan odayaAldigimiz oyun parki buyuk kapidan gecmiyo oysa ben odadan odaya gecsin istemistim esim goturup degistirecek bunuda begenmistim saglamda oyun parki alacaklar olcusune dikkat etsin ben daha dar olsun dedim esim genis olsun diye israr ettive sonuc
merhaba canım allah vakitlice sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.bazen sağ ve genelde sol kasıkta böyle ip çekilir gibi baya ciddi ağrılarım oldu benim de 18 haftalarda yada biraz daha önceydi diye hatırlıyorum. o ağrılar rahim genişlemesine bağlı ağrılarmış canım. doktora sorarsın tabi ama bilsiğim bu. hateket edince artar hatta. bi hafta falan sürer malesef. dinlenirsin bi süre. geçmiş olsun. sonra ileri haftalarfa bi kere daha geliyo o ağrıKizlar mrb. 12 haftalk hamileyim ben.ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.yardiminiza ihtiyacm var siz atlattnz bu donmleri bilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?