- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.681
bir gelir tam gelir merak etmeKızlar benim sancı gitti normale döndüm töbe tövbe korkudan mı nedir
bir gelir tam gelir merak etme
sonra buraya yazarsın inşallah kolay bi doğum oldu diye
Benim son günlerde psikolojim çok bozuldu.. Sürekli ağlayıp duruyorum. Doğum nasıl olacak, nasıl bir süreç anı olacak vs. Üstelik bir de sen normal doğum düşünme, sezaryen rahatlık bak bizde doğum hep zor oldu diyenler de oluyor.. Epidural mi epiduralsiz mi derken onda da kafamı karıştırıyorlar. Gece gündüz demeden ağlama krizlerim baş gösterdi. Artık hayırlısı ile yavruma kavuşmak istiyorum..
Canım insanların ağzı torba değil ki büzesin, yerli yersiz konuşuyorlar. Keşke dinlemesen kulak asmasan. Olan sana ve bebişine oluyor, stres işini zorlaştırır. Sormamak bilmemek bazen daha iyi geliyor, yalnız kalmaya çalış, bebeğinin hazırlıklarıyla ilgilen, onun geldiğini hayal et hepsini unutursun inan. Ben normal doğumu zor olarak yaşamış biri olarak 2.doğumumu da aynı heyecanla sabırsızlıkla keyifle bekliyorumBenim son günlerde psikolojim çok bozuldu.. Sürekli ağlayıp duruyorum. Doğum nasıl olacak, nasıl bir süreç anı olacak vs. Üstelik bir de sen normal doğum düşünme, sezaryen rahatlık bak bizde doğum hep zor oldu diyenler de oluyor.. Epidural mi epiduralsiz mi derken onda da kafamı karıştırıyorlar. Gece gündüz demeden ağlama krizlerim baş gösterdi. Artık hayırlısı ile yavruma kavuşmak istiyorum..
Sağol canım güzel desteğin için.. Hep kızardım insanlar neden hamilelerin morallerini bozar ki diye, gerçekten de öyleymiş. Allahım hepimize hayırlısını versin salimen bebeklerimizi kucaklarınıza alalım. Zaten oyalanmak için süs işlerine başladım onları da bitirdim. İşten de tamamen ayrıldım geçen hafta, bebeğe en az bir sene olsun kendim bakabilmek için. Hepsi sanırım üst üste geldi. Hayırlısı bakalım hepimiz için, öyle ya da böyle gerçekten az kaldı..Can'ım sen sağı solu milleti dinleme...
Her şeyin güzel olacağına inan
Süreç Nasıl olursa olsun sonunda evelallah ın izni ile meleğine kavuşacaksın
Güzel düşün güzel olsun
Ayrıca şu bekleme konusunda da Bebek için ve kendin için süsleme hazırlıklarla uğraşabilirsin
Kafan dağılır ha ne dersin?
Çok az kalmış senin için canım. Hayırlısı ile kucağına al bebişini inşallah. Ben aslında böyle şeylere hiç takılmıyordum ama inatla herkes konuşmak istemememe rağmen olumsuz deneyimlerini anlatıyorlar. Çalışırken böyle şeyleri düşünmüyordum bile yoğunluktan. Şimdi herhalde neye saracağımı şaşırdım..Canım insanların ağzı torba değil ki büzesin, yerli yersiz konuşuyorlar. Keşke dinlemesen kulak asmasan. Olan sana ve bebişine oluyor, stres işini zorlaştırır. Sormamak bilmemek bazen daha iyi geliyor, yalnız kalmaya çalış, bebeğinin hazırlıklarıyla ilgilen, onun geldiğini hayal et hepsini unutursun inan. Ben normal doğumu zor olarak yaşamış biri olarak 2.doğumumu da aynı heyecanla sabırsızlıkla keyifle bekliyorum
Sağol canım güzel desteğin için.. Hep kızardım insanlar neden hamilelerin morallerini bozar ki diye, gerçekten de öyleymiş. Allahım hepimize hayırlısını versin salimen bebeklerimizi kucaklarınıza alalım. Zaten oyalanmak için süs işlerine başladım onları da bitirdim. İşten de tamamen ayrıldım geçen hafta, bebeğe en az bir sene olsun kendim bakabilmek için. Hepsi sanırım üst üste geldi. Hayırlısı bakalım hepimiz için, öyle ya da böyle gerçekten az kaldı..
Kızlar adama evrim gecirtiyor gercekten kaybettiğim kiz bebegimden varislerim hatıra kaldi ne yazık kiKizlar koltukaltimi taniyamiyorum sanki bir zencinin koltukalti gibi, kiz cocuklarina hamilelikte pigmentasyon artar diye duymustum goguslerim de karardi baya... kizim kuzumdan bana hatira kalcak galiba
Kızlar adama evrim gecirtiyor gercekten kaybettiğim kiz bebegimden varislerim hatıra kaldi ne yazık ki
Günaydın güzel anneler :) tabi ( sis ayakları varisli bacakları selulitleri uykusuzluktan şişmiş patlak bakan gözleri ve kaplumbağa gibi ) olusumuzu saymazsakyarın doğuma girecek olan bacilarim HejaR12 matsiyahoje Allah yardimciniz olsun canlarim sağlıkla kavusun sizde yavrulara 2 göbek daha boşalacak yarın :)
benmki de çok kararmış ama, bebişim erkek.Gecmis olsun cnm..Cok enterasan kiz bebeklerin boyle kararma yapmasi Rabbimin bi hikmeti vardir
Allah razi olsun insaallah oyledir sali gunu gidicem yine de dr.a icim rahat etsin bebisimi goriyim de.sana da hayrli dogumlar insaallah Rabbm bebegini bagslasn sana.merhaba canım allah vakitlice sağlıkla kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin.bazen sağ ve genelde sol kasıkta böyle ip çekilir gibi baya ciddi ağrılarım oldu benim de 18 haftalarda yada biraz daha önceydi diye hatırlıyorum. o ağrılar rahim genişlemesine bağlı ağrılarmış canım. doktora sorarsın tabi ama bilsiğim bu. hateket edince artar hatta. bi hafta falan sürer malesef. dinlenirsin bi süre. geçmiş olsun. sonra ileri haftalarfa bi kere daha geliyo o ağrı
allah razı olsun canım dua edildiğini bilmek bile ferahlatıyor beni sağolasın.Tommikim çok a kaldı yavruna kavuşmana Allah ın izni ile
Senin için dua ediyorum
İnşaallah beklediğin her şeyden daha da güzeli olur
Sağlıkla gelir bebişin
Kolay güzel Bi Doğum olsun inşaallah
Bizleri haberdar et inşaallah Can'ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?