- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.701
benim de öyle canım malesef. ama geçer diyorlar geçer inşallah. zaten çatlaklarım var kuzumdan hatıra bi de o olmasın istiyorum ama kalırsa da başımın üstünde yeri var her bir hatırasınınKizlar koltukaltimi taniyamiyorum sanki bir zencinin koltukalti gibi, kiz cocuklarina hamilelikte pigmentasyon artar diye duymustum goguslerim de karardi baya... kizim kuzumdan bana hatira kalcak galiba
Günaydın canim Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah saglıkla hayırla kavuşuruz evlatlarımıza dün anlattım oğluma kardeşini alicaz diye anlatırken gözyaşlarımi tutamadım oğlum diyor ki üzülme ağlama güzel annem ben senin yanındayım bazen cocuklar bizden daha olgun oluyor sanki
Ayak ayakliktan çıkmış az gez kiz o deniz senin bu piknik benim geziyon he bu kızı yıllarda cikarcan
Ay sende mi canım hadi allah kurtarsın sağlıkla kavus sende yavrucegzine :)Biz de yarın doğuma gircez inşallah bize dua edin :)
sağol canım allah senden de razı olsun doğumum yarın olcak inşallah. inan o kadar hızlı geçiyor ki. hamileliği ne kadar stressiz ne kadar güzel geçirirsen yanına kar kalıyo. dün hcg baktırıyodum bugün doğuma gidiyorum. dolu dolu geçiremedim hamileliği. çalışma endişe stres doktor derken bak bitti gitti geriye bakıyorum birkaç ay daha olsa diyorum. sen de rahat geçirmeye çalış. dost tavsiyesi olsun benden sana.Allah razi olsun insaallah oyledir sali gunu gidicem yine de dr.a icim rahat etsin bebisimi goriyim de.sana da hayrli dogumlar insaallah Rabbm bebegini bagslasn sana.
ayyyy kuzum yarınmı alınıyor bebeğin hayırlısı olsun benim salı randevum var belki alır bilmiyorum habersiz bırakma bizi
Günaydın canim Allah razı olsun darısı sizlerin başına inşallah saglıkla hayırla kavuşuruz evlatlarımıza dün anlattım oğluma kardeşini alicaz diye anlatırken gözyaşlarımi tutamadım oğlum diyor ki üzülme ağlama güzel annem ben senin yanındayım bazen cocuklar bizden daha olgun oluyor sanki
hocam sabah sabah naptın koşuya mı çıktın nası bu kadar şişti ya? tuzlu suya yatır hatta sen direk tuza yatır ayacıkları çok kötü olmuş allah yardımcın olsun
aynı benimki gibi noluyo bize böyle
tombiğim anne oluyor demekkkkkk...ne güzel darısı başımıza salı günü randevum var ne olacak belli değil halaallah razı olsun canım dua edildiğini bilmek bile ferahlatıyor beni sağolasın.
yarın bu saatlerde inşallah yazarım size. doğumda da dua edicem hepinize.
ayyyy kuzum yarınmı alınıyor bebeğin hayırlısı olsun benim salı randevum var belki alır bilmiyorum habersiz bırakma bizi
inşallah canım anne olmak doğurmakla bitmiyor inşallah iyi bir anne olabilirim. salı günü inşallah güzel geçer kontrolun ve sonrası. hep dua edicem doğumda size. ♥tombiğim anne oluyor demekkkkkk...ne güzel darısı başımıza salı günü randevum var ne olacak belli değil hala
Benim oğlum olacak ama bende de durum aynı canımKizlar koltukaltimi taniyamiyorum sanki bir zencinin koltukalti gibi, kiz cocuklarina hamilelikte pigmentasyon artar diye duymustum goguslerim de karardi baya... kizim kuzumdan bana hatira kalcak galiba
Al benden de o kadar ya beyaz tenliyim ama koltukaltlarım kolsuz giyince utanacak kadar kapkara oldu şaka gibi.. İnşallah doğumdan sonra eski hallerine dönerlerKizlar koltukaltimi taniyamiyorum sanki bir zencinin koltukalti gibi, kiz cocuklarina hamilelikte pigmentasyon artar diye duymustum goguslerim de karardi baya... kizim kuzumdan bana hatira kalcak galiba
Pambık gibi oluyor mu :) jiletten daha iyi diyorsan bende deneyeyim yoksa normandiyaa halde doguma gidicem
Teyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
Amiin çok teşekkürler :)Ay sende mi canım hadi allah kurtarsın sağlıkla kavus sende yavrucegzine :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?