2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kizlar koltukaltimi taniyamiyorum sanki bir zencinin koltukalti gibi, kiz cocuklarina hamilelikte pigmentasyon artar diye duymustum goguslerim de karardi baya... kizim kuzumdan bana hatira kalcak galiba
benim de öyle canım malesef. ama geçer diyorlar geçer inşallah. zaten çatlaklarım var kuzumdan hatıra bi de o olmasın istiyorum ama kalırsa da başımın üstünde yeri var her bir hatırasının

ay yavrum

Allah razi olsun insaallah oyledir sali gunu gidicem yine de dr.a icim rahat etsin bebisimi goriyim de.sana da hayrli dogumlar insaallah Rabbm bebegini bagslasn sana.
sağol canım allah senden de razı olsun doğumum yarın olcak inşallah. inan o kadar hızlı geçiyor ki. hamileliği ne kadar stressiz ne kadar güzel geçirirsen yanına kar kalıyo. dün hcg baktırıyodum bugün doğuma gidiyorum. dolu dolu geçiremedim hamileliği. çalışma endişe stres doktor derken bak bitti gitti geriye bakıyorum birkaç ay daha olsa diyorum. sen de rahat geçirmeye çalış. dost tavsiyesi olsun benden sana.
o ağrıları da sor tabi ki ihmal etme ama gerçekten ciddi bişey olsa insan hissediyo.

ayyyy kuzum yarınmı alınıyor bebeğin hayırlısı olsun benim salı randevum var belki alır bilmiyorum habersiz bırakma bizi

allah razı olsun canım dua edildiğini bilmek bile ferahlatıyor beni sağolasın.
yarın bu saatlerde inşallah yazarım size. doğumda da dua edicem hepinize.
tombiğim anne oluyor demekkkkkk...ne güzel darısı başımıza salı günü randevum var ne olacak belli değil hala

ayyyy kuzum yarınmı alınıyor bebeğin hayırlısı olsun benim salı randevum var belki alır bilmiyorum habersiz bırakma bizi

Hayırlısıyla yarın inşallah seninde hayırlısı olsun inşallah hiç bir sorun yaşamadan kuzunu hastaneden alır gelirsiniz canım.belki hemen haber veremeyebilirim genel anestezi olacak çünkü kendime gelince mutlaka yazarım hepinize dua edicem

Selam güzel anneler.herkes bir bir doğuma gidiyor geriye biz kalıyoruz.beimde astımim tetikledi ölüyorum.ne uyku ne bişey yiyebiliyorum.köydeyimya sizi takip ediyorum ama fazla yazamıyorum.tayin dönemi malum.eşim ev taşıyacak kendi başına aklım onda.

tombiğim anne oluyor demekkkkkk...ne güzel darısı başımıza salı günü randevum var ne olacak belli değil hala
inşallah canım anne olmak doğurmakla bitmiyor inşallah iyi bir anne olabilirim. salı günü inşallah güzel geçer kontrolun ve sonrası. hep dua edicem doğumda size. ♥

Kizlar koltukaltimi taniyamiyorum sanki bir zencinin koltukalti gibi, kiz cocuklarina hamilelikte pigmentasyon artar diye duymustum goguslerim de karardi baya... kizim kuzumdan bana hatira kalcak galiba
Benim oğlum olacak ama bende de durum aynı canım

Kızlar slm bnde temmuz annesiyim çalıştığım ve 2 yaşında da bi kızım olduğu için pek aktif olamasam da ara ara girip okuyorum sayfayi ama bikaç sf anca masallah ne çok yazmissiniz :) öncelikle. Ben bi hamileligimi öğrendiğinde yazmıştım 1-2 bişi artk uyku tutmayan geceler başladığı için bikaç gecedir okuyorum bgn bi yazayım ddm. Bebeğini kucağına alan annelerimiz var Allah uzun sağlıklı ömürler versin ins kalanları da bi avazda kurtarsin bnle beraber :) bgn 37+0 im bnde 38.haftaya girdim yani beklenen tarih 17 temmuz ama bana erken doğacak gb geliyor ilk kızım 38+2 de normal dogum oldu bu da ablası gb olursa tam bayram günü oluyor çifte bayram yaşarız artık :) gerçi ben bayramdan bikaç gun önce doğsun istiyrm çok sıcak çünkü artk dayanılmaz oluyor. Hurma yiyin mutlaka biliyosunuzdur konusulmustur ama doğumu kolaylaştırıyor aklınızda bulunsun kızlar :)

Al benden de o kadar ya beyaz tenliyim ama koltukaltlarım kolsuz giyince utanacak kadar kapkara oldu şaka gibi.. İnşallah doğumdan sonra eski hallerine dönerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…