- 24 Ocak 2015
- 2.136
- 1.750
- 63
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.721
maaşalalhhhhhh 41 kereeeTeyzeleri birer felak nas okursunuz oğluşuma değil mi?
cnnm 4 gündür böylee neler yapmadım ki....tuzlu su yaptım leğene tüm gün tuttum olmadı.bbuz kalıplarınn arasına koydum.yukarı diktim tüümmm dün yattım yok.süürekli duşa giriyorum yokk..hastanedeki hemşre ancak doğumdan sonra iner yaz hamilelliği böyle demişti.oğlumda hiç olmadm çünkü mayıs 8 de doğum yapmıştım sıcaklar basmadan...dr umu aradım geçen akşam tansiyon yükselmiyorsa gayet nrmal şişmesi dedi.tansiyon takibi yap dedi. çok şükür 11/7 dir hep ...ama hareket edemiyoru. az ayakta kalaym acıyor feciihocam sabah sabah naptın koşuya mı çıktın nası bu kadar şişti ya? tuzlu suya yatır hatta sen direk tuza yatır ayacıkları çok kötü olmuş allah yardımcın olsun
Ayak ayakliktan çıkmış az gez kiz o deniz senin bu piknik benim geziyon he bu kızı yıllarda cikarcan
canım tahmin ediyorum işe giderken son günlerde öyle oldum ben de.basamıyodum çok rahatsızdım bi hafta falan sürdü ama çok şükür izne çıkınca toparlandım bol bol dinlen canım tuzu kesmişsindir zaten de suyu artırman lazım çünkü çok terliyoruz geçen aya göre en az bir litre fazladan su içmen lazım.cnnm 4 gündür böylee neler yapmadım ki....tuzlu su yaptım leğene tüm gün tuttum olmadı.bbuz kalıplarınn arasına koydum.yukarı diktim tüümmm dün yattım yok.süürekli duşa giriyorum yokk..hastanedeki hemşre ancak doğumdan sonra iner yaz hamilelliği böyle demişti.oğlumda hiç olmadm çünkü mayıs 8 de doğum yapmıştım sıcaklar basmadan...dr umu aradım geçen akşam tansiyon yükselmiyorsa gayet nrmal şişmesi dedi.tansiyon takibi yap dedi. çok şükür 11/7 dir hep ...ama hareket edemiyoru. az ayakta kalaym acıyor fecii
Uyumuşum gece nöbetindeBizim prenses işini biliyor vallahiOrda be kadar çok durursa o kadar iyi tabii ❤
Sanada cn mmmmmm ben iyim kızlar da iyi gibi sanki okuduğum kadarıyla.kim doğurck die beklyrz. Sen nasılsınİyi pazarlar kızlarrrr nasılsınızzz
cnnm 4 gündür böylee neler yapmadım ki....tuzlu su yaptım leğene tüm gün tuttum olmadı.bbuz kalıplarınn arasına koydum.yukarı diktim tüümmm dün yattım yok.süürekli duşa giriyorum yokk..hastanedeki hemşre ancak doğumdan sonra iner yaz hamilelliği böyle demişti.oğlumda hiç olmadm çünkü mayıs 8 de doğum yapmıştım sıcaklar basmadan...dr umu aradım geçen akşam tansiyon yükselmiyorsa gayet nrmal şişmesi dedi.tansiyon takibi yap dedi. çok şükür 11/7 dir hep ...ama hareket edemiyoru. az ayakta kalaym acıyor fecii
inşallah canım anne olmak doğurmakla bitmiyor inşallah iyi bir anne olabilirim. salı günü inşallah güzel geçer kontrolun ve sonrası. hep dua edicem doğumda size. ♥
Selam güzel anneler.herkes bir bir doğuma gidiyor geriye biz kalıyoruz.beimde astımim tetikledi ölüyorum.ne uyku ne bişey yiyebiliyorum.köydeyimya sizi takip ediyorum ama fazla yazamıyorum.tayin dönemi malum.eşim ev taşıyacak kendi başına aklım onda.
Cnm ben 12.5 sene önce kızımda ölümden döndüm. Yani gerçekten öyle. Tanımadığım hasta bakıci benim için abdest alıp kuran okumuş. Doğumdan çıkınca yanıma geldi özellikle kendi söyledi. Doğumum iki gün suni sancı çekilerek veee üstüne son 4 saati bi iğne yapılarak sürdü. Ve inanın ki zaten artık o iğne yasak suni sancı onun yanında vız kaldı. Hastaneye hiçbir şeyim yokken doktorum ve ilgisizliği yüzünden yatmıştım ve doğuma kadar doktor hiç yoktu ortalıktadoktor mağduruyum 1.5 günü geçkin suni sanciya rağmen açıklığım 3 cm di. Ortada doktor yokki sezeryan olayım. ebeler de o igneyi vurdu. Bi anda gözlerimin görmesini kaybettim. 4 ssatte 7 cm açıklığa ulaşabildiği Bastıra bastıra kaburgalirimdan ses gele gele doğurdum kızımı. Şimdi yine aynı şeyleri yaşamamak için hep dedimki bi daha evde agrilarim ritmik olupta artmadan gitmiycem hastanede geçirmiycem o süreyi dedim. O yüzden çıktım hastaneden. Suyu yerinde ve kalp atışı iyi. Sorun bende kanamam var tansiyonum düşük. Suyum da gelmedi. Doktor bu şekilde cikmamalisin demesine rağmen çıktım artık hiç bir doktora güvenmiyorum
Guzel anneler malum dogumlar başladi. Dusuncelerinizi ve bilgilerinizi merak ettigim bi konu var.
Bebekte gaz problemi... oglumda cok cektik biz. Cevremdeki her kafadan bi ses cikti. Domates,salatalik,kavun,karpuz,limon,mercimek,sogan,sarimsak vs gibi yeme gaz yapar diye.... Nerdeyse yazin ortasinda yiyecek bisey bulamiyordum. Canimda cok istiyordu hepsini.
Ama gaz oyle bisey ki yeterki bebegime sikınti vermesin diye hic birini yemedim. Fayda etti mi derseniz hic bi fikrim yok dengesizlikler oldu cogu zamanbazen yedigimde gaz cogaldi gibi oldu falan filan... bitkisel seyler,gaz damlalari,rezene kimyon caylari hic biri fayda etmedi.
Bu bebegimde rahat davranmak istiyorum. Bazi uzmanlara gore; annenin yedigi annenin bagirsaklarinda gaz yapar
Sute gecmesi mumkun degil...
Yani nedir deneyim ve bilgileriniz paylasirsaniz coook sevinirim
şimdiden düşündükçe özlüyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?