2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
hocam sabah sabah naptın koşuya mı çıktın nası bu kadar şişti ya? tuzlu suya yatır hatta sen direk tuza yatır ayacıkları çok kötü olmuş allah yardımcın olsun
cnnm 4 gündür böylee neler yapmadım ki....tuzlu su yaptım leğene tüm gün tuttum olmadı.bbuz kalıplarınn arasına koydum.yukarı diktim tüümmm dün yattım yok.süürekli duşa giriyorum yokk..hastanedeki hemşre ancak doğumdan sonra iner yaz hamilelliği böyle demişti.oğlumda hiç olmadm çünkü mayıs 8 de doğum yapmıştım sıcaklar basmadan...dr umu aradım geçen akşam tansiyon yükselmiyorsa gayet nrmal şişmesi dedi.tansiyon takibi yap dedi. çok şükür 11/7 dir hep ...ama hareket edemiyoru. az ayakta kalaym acıyor fecii

canım tahmin ediyorum işe giderken son günlerde öyle oldum ben de.basamıyodum çok rahatsızdım bi hafta falan sürdü ama çok şükür izne çıkınca toparlandım bol bol dinlen canım tuzu kesmişsindir zaten de suyu artırman lazım çünkü çok terliyoruz geçen aya göre en az bir litre fazladan su içmen lazım.

Offf evimde pire buldum böyle böcek mocek olunca direk bana musallat oluyorlar heryerim kabardı @jindam sen nasıl kurtuldun birkaç gün önce sende de vardı

mutlu pazarlar

benim sol taraf nefes alip verirken aciyor.kafasi orda baski yapiyor sanirim.insallah azcik pozisyon degistirir.cok rahatsiz ediyor beni

oyyy, ne denir ki bilemedim. inşallah dinlenmek işe yarar. tahmin edebiliyorum ne kadar zorlandığını. çok şükür ki tansiyonun iyi.

az kaldı, sabır :)))

inşallah canım anne olmak doğurmakla bitmiyor inşallah iyi bir anne olabilirim. salı günü inşallah güzel geçer kontrolun ve sonrası. hep dua edicem doğumda size. ♥

tabiki iyi bir anne olacaksın, senin bebeğinin sadece sana ihtiyacı var ve senden daha iyi kimse bakamaz ona :)
kabul ediyorum, senden daha tecrübeli insanlar mutlaka var ve fikirlerinden faydalanacaksın ama tek söyleyebileceğim şey 5 çocuğun olsa da hepsi birbirinden farklı oluyor ve sen yine yeni maceralara yelken açıyorsun :))

kolay gelsin, inşallah bir an önce iyi olursun :)

aman ya, geçmişler olsun. haklısın böyle hissetmekte. ama iyi düşün lütfen takipte kal. hayırlısı olsun herşeyin inşallah :)

vallahi bildiğim birşey yok bu konuda :)) sadece diyebilirim ki yediğin içtiğinde hiç alakası yok. en azından benim böyle.
kızımda herşeyi yedim ve gaz tuz hiçbir problemim olmadı. ama oğlan gazlı diye dikkat ettim, hiç fayda etmedi :))

ya bir bebek 16 saat 10 dk ağlar mı ?? ölüyorum sandım o gün. perişan oldum üzüntüden. o ağlamaya çare bulamamak kahretti beni. ben kolik denen şeyin gaz sancısı olduğuna inanmıyorum. başka bir şey o. gelişim evresinde yaşanan bir takım değişikliklere bebeğin adapte olamaması bence. herşeyi denedik, muskat bile verdim çocuğa (kontrollü dozda) banamısın demedi. gaz olsaydı geçerdi diye düşünüyorum. artık inanmıyorum onun gaz olduğuna :)))

insanbuL
bir de süte geçme konusundaki tecrübem şudur ki, geçmiyor :)) deniz de sütüm geri gelecek diye yemediğim şey kalmadı ve inanılmaz gaz yaptı bende. ama sağıp verdiğim sütlerin hiçbiri de gaz yapmadı kızıma :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…