- 4 Kasım 2015
- 734
- 1.088
- 43
- 46
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.741
Ama ben erkek bekliyorum ve koltuk altım, göğüs uçlarım karardı. Cinsiyetle alakalı değil bence... Sizce???Gecmis olsun cnm..Cok enterasan kiz bebeklerin boyle kararma yapmasi Rabbimin bi hikmeti vardir
Ayy yarın büyük günmatsiyahoje HejaR12 Sezen91 kızlar hayırlı haberlerle gelin inş. Bi günde 3 bebeğimiz gelecek uğurlarıyla gelsinler inş merakla beklyrz sizi
Ama ben erkek bekliyorum ve koltuk altım, göğüs uçlarım karardı. Cinsiyetle alakalı değil bence... Sizce???
Eki Görüntüle 1852397 35 haftalık oldum teyzelerim annem beni taşıyamıyor artık :)
İyi pazarlar kızlarrrr nasılsınızzz
Benim oglum olcak ama bnde de varis ve catlak olduKızlar adama evrim gecirtiyor gercekten kaybettiğim kiz bebegimden varislerim hatıra kaldi ne yazık ki
Bana da ayakkabilarim zor oluyo artik. Eskiden genis gelirdi. Dogumdan sonra normale doner insallahfena şişmiş olarak uyandım ayaklarım deniz botu gibi...herkese günaydınlar
Allah yardimcin olsun. Sag salim kavusun insallah :) Normal dogum mu yapcaksin?Biz de yarın doğuma gircez inşallah bize dua edin :)
sağolasın tecrübeli bi anneden bunları duymak hoşuma gitti.tabiki iyi bir anne olacaksın, senin bebeğinin sadece sana ihtiyacı var ve senden daha iyi kimse bakamaz ona :)
kabul ediyorum, senden daha tecrübeli insanlar mutlaka var ve fikirlerinden faydalanacaksın ama tek söyleyebileceğim şey 5 çocuğun olsa da hepsi birbirinden farklı oluyor ve sen yine yeni maceralara yelken açıyorsun :))
Amin çok teşekkür ederm :) Yok spinal sezeryan olcak bebeğim dönmedi çünkü :)Allah yardimcin olsun. Sag salim kavusun insallah :) Normal dogum mu yapcaksin?
Artik yer daraldigi icin daha az hareket ediyorlar sanirim. Benimki de cok hareket etmiyor. Ama eskisine gore daha belirgin hareketleri de oluyorKızlar bu günlerde bebegim fazla oynamıyor normalmi sizdede oluyormu
Cok buyumus bebegin masallahEki Görüntüle 1852397 35 haftalık oldum teyzelerim annem beni taşıyamıyor artık :)
Katılıyorum kesinlikle benimde erkek ve bütün özel bölgelerim karardıAma ben erkek bekliyorum ve koltuk altım, göğüs uçlarım karardı. Cinsiyetle alakalı değil bence... Sizce???
idolümsüno kadar özleniyor ki ... :)) müptelası oldum ben :) baksana doyamadım doğurmaya :) hamilelik ve emzirmenin verdiği hazzın üstüne yok :))
maşallah üçünüze de allah nazarlardan saklasınEki Görüntüle 1852397 35 haftalık oldum teyzelerim annem beni taşıyamıyor artık :)
benim de doğum yarın ve spinal sezeryan.Amin çok teşekkür ederm :) Yok spinal sezeryan olcak bebeğim dönmedi çünkü :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?