2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Offf evimde pire buldum böyle böcek mocek olunca direk bana musallat oluyorlar heryerim kabardı interiorarchitect sen nasıl kurtuldun birkaç gün önce sende de vardı
Ayy canım çok geçmiş olsun kaynağını bulup yok et önce yoksa bitmez canım
Sonra ben odanın her yerini asprinli hıpolu suyla sildim duvardan mobilya ya kadar
Sonra 5 gün o odayı havalandırdım perdeleri de kapatmadm çok şükür
Geçti gitti

Kizlar benimde beklenen doğum tarihime 13 gun var ama artik hareketlerini bir yerde toplanma olarak hissediyorum normal mi sizce?

@batideniz canim kolik bebek bence de gazli bebek demek degil tipta bi aciklik var bi konuda :) madem gazli ne yaparsak yapalim o gaz damlalari felan neden ise yaramiyor. Biz ona huylu bebek diyelim :)
Valla bende yediklerimle baglanti kuramadim gazı. Yedim yine oldu yemedim yine oldu. İnsalalh bu defa yasamayiz

Şu bir gerçek ki erkek bebekler gaz problemini daha doruklarda yaşıyor, uyumuyor ağlıyor, kız bebekler çok uslu ve sakin oluyor. Gaz problemi olsa bile çok zorlamıyor. Tıp bile bunu kabul ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…