- 18 Ağustos 2015
- 252
- 325
- 33
- 34
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.761
Amin çok teşekkürler :))matsiyahoje HejaR12 Sezen91
Canlarim dogum vakti gelmiş çatmiş bile.... Allah saglikla bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah.... Hic bekelmediginiz kadar coook saglikli kuzucuklar karşilasin...
Ayy canım çok geçmiş olsunOfff evimde pire buldumböyle böcek mocek olunca direk bana musallat oluyorlar heryerim kabardı interiorarchitect sen nasıl kurtuldun birkaç gün önce sende de vardı
Doğu sana çok benziyo kızzz. Maşallah valla iki kardeş yanyanaEki Görüntüle 1852397 35 haftalık oldum teyzelerim annem beni taşıyamıyor artık :)
Yok canım bebişler haftasonu ara verdi :)Bugün doğuran var mı ben annemlerè geldim dün takip edemiyorum
Doktoru aradım söyledim perşembe ye kadar kendi gelmezse suni sancı vercekbir gelir tam gelir merak etme
sonra buraya yazarsın inşallah kolay bi doğum oldu diye
inşallah gelir canım kocaman olmuş artık vakti gelmişD
Doktoru aradım söyledim perşembe ye kadar kendi gelmezse suni sancı vercekinşallah kndi gelir
Aferin onlara yarına kadar beklesinler beniYok canım bebişler haftasonu ara verdi :)
ben hazırıııım :) sağlıkla gelsin bakalım minnoş kızım. çok umutluyum herşey güzel olacak allahın izniyle
Ayyy Can'larım benim severim siziEki Görüntüle 1852397 35 haftalık oldum teyzelerim annem beni taşıyamıyor artık :)
Citirlik bu hafta nasılsa birden gitti kiz karnım yuvarlak olmaya başladı bende anlamadım1cicek3bocek masallah ya halen cıtır bir hamis gibisin. Bebis yukarda yerini sevmis :)
Kız daisy bir göbekte sen at bakalımAyyy Can'larım benim severim siziAllahım esirgesin acılarını göstermesin kuzularının 41 kere maaşallah oğlanlara da anacığa da
Ben sokDoğu sana çok benziyo kızzz. Maşallah valla iki kardeş yanyana
Kız bebeğin bir kafa büyüyor kendisi iri değil galiba suyum fazlalasti benim 1 haftada fırladı ne hikmetse bende anlamadım inşallah büyümüştür tabi sağol bacimCok buyumus bebegin masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?