- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.781
Biz de sizi öpüyoruz Can'ım. Benim göbüş yeni inmeye başladı ödemim çok. Hastanede kadının biri hala hamile gibisin dediKız daisy bir göbekte sen at bakalımbenim ki seninkinden daha büyük hihh amin bebegim öpüyorum yakışıklı pasami
O kafa mevzusuna aklım ermedi benim yavruya da koca kafalı demişti dr. Ama kuzumun kafa küçücükKız bebeğin bir kafa büyüyor kendisi iri değil galiba suyum fazlalasti benim 1 haftada fırladı ne hikmetse bende anlamadım inşallah büyümüştür tabi sağol bacim
kaçta giriceksin doğuma ??ben hazırıııım :) sağlıkla gelsin bakalım minnoş kızım. çok umutluyum herşey güzel olacak allahın izniyle
PuhahahBiz de sizi öpüyoruz Can'ım. Benim göbüş yeni inmeye başladı ödemim çok. Hastanede kadının biri hala hamile gibisin dediayaklarım şişti Recep İvedik 'in balıktan zehirlenen eli gibi oldu Atmasam daha iyi yani
Inşallah bizimkinin kafasida ufak dogar yaO kafa mevzusuna aklım ermedi benim yavruya da koca kafalı demişti dr. Ama kuzumun kafa küçücük
aaaamin canım sağolasın ♥matsiyahoje HejaR12 Canlarım büyük gün yarın Allahım ağrısız kolay bir şekilde sağlıkla almayı nasip etsin yavrularınızı
saat bilmiyorum ama 7de orda olcaz acil bi hasta gelmezse ilk beni alacaklar tahminimce 9gibi girerim diye düşünüyorumkaçta giriceksin doğuma ??
Anaaaa ben nie bu kadar benzettim ki.hala da benzetyrmBen sokkimse benzetmez herkes babaya benzetti kiz bende dahil :)sagol güzel cici teyzemiz
Ay ben uyuyamam ki beklerim öyle müsait olunca hemen haber ver topik annemiz doğuruyosaat bilmiyorum ama 7de orda olcaz acil bi hasta gelmezse ilk beni alacaklar tahminimce 9gibi girerim diye düşünüyorum
Masallah kocaman olmusEki Görüntüle 1852397 35 haftalık oldum teyzelerim annem beni taşıyamıyor artık :)
Sen nobetcisinnAy ben uyuyamam ki beklerim öyle müsait olunca hemen haber ver topik annemiz doğuruyo
Yaa umitlendim simdi :) zaten buyuk olsa olsa ne kadar olabilirki el kadar bebik bunlar ya yazik bide koca kafali diyor drInşallah bizimkinin kafasida ufak dogar yainsanbuL kiz bak kafası ufak doğmuş hala normal doğurma şansımız var :) yerim kafasını onun minnak kuzu
Benim kızıma kafası büyük diodu olcumlerde minnak bişi ya inanmiorum ben milimetrik ölçüm bunlar. Hala küçük benim kızımın kafasıYaa umitlendim simdi :) zaten buyuk olsa olsa ne kadar olabilirki el kadar bebik bunlar ya yazik bide koca kafali diyor dr
Heh al benden de o kadar. Oglum dogdu herkes hani buyuktü kafasi felan dedi. Keske hic soylemeseler bu olcumleri gereksiz stresBenim kızıma kafası büyük diodu olcumlerde minnak bişi ya inanmiorum ben milimetrik ölçüm bunlar. Hala küçük benim kızımın kafası
INŞALLAH ondandir suyum sınırda olduğu için korkmuştumArtik yer daraldigi icin daha az hareket ediyorlar sanirim. Benimki de cok hareket etmiyor. Ama eskisine gore daha belirgin hareketleri de oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?