2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kız daisy bir göbekte sen at bakalım benim ki seninkinden daha büyük hihh amin bebegim öpüyorum yakışıklı pasami
Biz de sizi öpüyoruz Can'ım. Benim göbüş yeni inmeye başladı ödemim çok. Hastanede kadının biri hala hamile gibisin dedi ayaklarım şişti Recep İvedik 'in balıktan zehirlenen eli gibi oldu Atmasam daha iyi yani

Kız bebeğin bir kafa büyüyor kendisi iri değil galiba suyum fazlalasti benim 1 haftada fırladı ne hikmetse bende anlamadım inşallah büyümüştür tabi sağol bacim
O kafa mevzusuna aklım ermedi benim yavruya da koca kafalı demişti dr. Ama kuzumun kafa küçücük

Puhahah gider zamanla takılma sezaryen doğumda zaman alıyor bol su ic pasamida sutsuZ bırakma allah kolaylık versin canım insallah birşey sorucam senin obur paşa büyüktü ama sorun yaşadınız mi ben çok korkuyorum doğudan dolayı suanli k sorun yok 4 gözle bekliyor ama acaba yaşar miyiz sizin süreç nasıl geçiyor

Inşallah bizimkinin kafasida ufak dogar ya insanbuL kiz bak kafası ufak doğmuş hala normal doğurma şansımız var :) yerim kafasını onun minnak kuzu
Yaa umitlendim simdi :) zaten buyuk olsa olsa ne kadar olabilirki el kadar bebik bunlar ya yazik bide koca kafali diyor dr

Yaa umitlendim simdi :) zaten buyuk olsa olsa ne kadar olabilirki el kadar bebik bunlar ya yazik bide koca kafali diyor dr
Benim kızıma kafası büyük diodu olcumlerde minnak bişi ya inanmiorum ben milimetrik ölçüm bunlar. Hala küçük benim kızımın kafası

Yarin dogum yapacak annelerimizin Rabbim yardimcisi olsun kolaylikla ve saglikla bebislerine kavusmayi nasip etsin.

matsiyahoje canımm heyecanla senden gelecek guzel haberleri bekliyorum insallah hersey yolunda gider guzel haberlerini aliriz dualarimdasiniz her zaman
HejaR12 kolay sorunsuz agrısız sızısız guzel bi dogum olur ikinizinde guzel haberlerini aliriz insallah
Hamileligin son gunu hatta son saatleri tadini cikarin kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…