2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
ben hazırıııım :) sağlıkla gelsin bakalım minnoş kızım. çok umutluyum herşey güzel olacak allahın izniyle
Ayy canım INŞALLAH RABBİM Hayirli sağlıklı bi sekilde kucagina versin INŞALLAH güzel ve kolay bir doğum olur 1 gün kalması nasıl bir duygu çok merak ediyorum şimdiden düşününce heycandan nefes alamıyorum

Kızlar meraba doğumu hızlandırmak veya kolaylaştırmak için önerdiğiniz egzersizler veya bir video var mı

Kızlar çok çok affedersiniz özel bölgenizin neyle alıyorsunuz ve nasıl alabiliyorsunuz jilet çok kötü oluyor hem kaşıntı yapıyor hem diken diken oluyor tüy dukucu de tam temizlemiyor siz nasıl yapiyorsunuz ayy çok zor yaaa

Ben epilatorle aldım en son ama bebek indi aşağıya benim şu an elimi zor uzatıyorum ama genelde gruptakiler Yıldız Tilbe(jilet) takılıyor

Can'ım ben açıkcası artık jilet kullanıyorum zaten kendim alamıyorum saolsun eşim hallediyor
Ayrıca çabuk çıksa da hafta da Bi almak gerek en fazla
Kuaföre gidip açamam aldırmam o yüzden bu sıkıntıya katlanıyorjm

Önceden lazer yaptıranlar rahat ya da sürekli ağlaya gidenler

Ben başkasına açamıyorum o yüzden maalesef jilet devam

benim lazerli.ama yine de ufak tefek cikiyor.jiletle temizliyorum diye dusunuyordum ama yok kalmis biraz.o yuzden ptesi agdayla temizleticem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…