- 10 Temmuz 2014
- 2.766
- 2.974
- 158
- 31
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.801
Ayy canım INŞALLAH RABBİM Hayirli sağlıklı bi sekilde kucagina versin INŞALLAH güzel ve kolay bir doğum olur 1 gün kalması nasıl bir duygu çok merak ediyorum şimdiden düşününce heycandan nefes alamıyorumben hazırıııım :) sağlıkla gelsin bakalım minnoş kızım. çok umutluyum herşey güzel olacak allahın izniyle
Yaaaa çok tatlılar çok beğendimEki Görüntüle 1852429 Eki Görüntüle 1852430 Eki Görüntüle 1852431 Eki Görüntüle 1852432 hanimlar minnosumun hediyelikleri nasıl? Patik ler de beyaz di sadece dantelle kurdelayi kendim yaptim
Kasilmalar mi basladi acaba. Bu bahsettgin nst de sanci olarak cikiyorKizlar benimde beklenen doğum tarihime 13 gun var ama artik hareketlerini bir yerde toplanma olarak hissediyorum normal mi sizce?
Daha güzelleri senin olsun canım benimYaaaa çok tatlılar çok beğendim
Ben epilatorle aldım en son ama bebek indi aşağıya benim şu an elimi zor uzatıyorumKızlar çok çok affedersiniz özel bölgenizin neyle alıyorsunuz ve nasıl alabiliyorsunuz jilet çok kötü oluyor hem kaşıntı yapıyor hem diken diken oluyor tüy dukucu de tam temizlemiyor siz nasıl yapiyorsunuz ayy çok zor yaaa
Ama oda çok kasindiriyor uff keşke hiç kıl tüy olmasaBen epilatorle aldım en son ama bebek indi aşağıya benim şu an elimi zor uzatıyorumama genelde gruptakiler Yıldız Tilbe(jilet) takılıyor
Kızlar çok çok affedersiniz özel bölgenizin neyle alıyorsunuz ve nasıl alabiliyorsunuz jilet çok kötü oluyor hem kaşıntı yapıyor hem diken diken oluyor tüy dukucu de tam temizlemiyor siz nasıl yapiyorsunuz ayy çok zor yaaa
Cok güzeller :) hepinizden birer tane istiyorum hatira olsun ya o kadar sey paylastik burdaEki Görüntüle 1852429 Eki Görüntüle 1852430 Eki Görüntüle 1852431 Eki Görüntüle 1852432 hanimlar minnosumun hediyelikleri nasıl? Patik ler de beyaz di sadece dantelle kurdelayi kendim yaptim
Ay cok heycanliymis. Bu gece senin icin nasil geccek cok merak ediyorum :)saat bilmiyorum ama 7de orda olcaz acil bi hasta gelmezse ilk beni alacaklar tahminimce 9gibi girerim diye düşünüyorum
Yok cnm nts ye 5 gunde bir giriyorum sanci yok ama hareketlerini oek hissetmiyorum ancak boyle toplanma yer değistirme gibi oluyoKasilmalar mi basladi acaba. Bu bahsettgin nst de sanci olarak cikiyor
Çok tatlısınız :)Eki Görüntüle 1852397 35 haftalık oldum teyzelerim annem beni taşıyamıyor artık :)
Çok begendim kiz cicileri her zaman başka valla ellerine sağlık canım senin yaptığında çok güzel olmuş :)Eki Görüntüle 1852429 Eki Görüntüle 1852430 Eki Görüntüle 1852431 Eki Görüntüle 1852432 hanimlar minnosumun hediyelikleri nasıl? Patik ler de beyaz di sadece dantelle kurdelayi kendim yaptim
Aşağıya iniyor bebiş herhalde, bende de bugünlerde çok oluyorKızlar vajinam ağrıyor
Böyle kemik Ağrı'sı gibi
Alttan alttan ağrıyor
Anlamadım nedendir
İstediğin bunlar olsun :)Cok güzeller :) hepinizden birer tane istiyorum hatira olsun ya o kadar sey paylastik burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?