2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Çok begendim kiz cicileri her zaman başka valla ellerine sağlık canım senin yaptığında çok güzel olmuş :)
sen ucuncuyu de yaparsin masallahin var. Pembis pembis yapmak kismet olur insallah Esimde dun deneyelim belki ucuncude kiz olur diyor. uc erkek cocuklu evleri biliyorum ben riske giremem dedim

sen ucuncuyu de yaparsin masallahin var. Pembis pembis yapmak kismet olur insallah Esimde dun deneyelim belki ucuncude kiz olur diyor. uc erkek cocuklu evleri biliyorum ben riske giremem dedim
Kocalara bakma kendileri büyütüyor sanki bende düşünmüyorum be kuzum sağlıkla gelsinler de birini çıkarmadan diğerini düşünemem valla

Ay valla benim esimde öyle diyor bizim ilk zatende ALLAH nasip ederse bende isterim ama eşim bi yaşını doldursun tekrar hamile kal istiyorum tabi nasipte varsa bende dedim çok kolaysa Sen kal oda diyor benim görevim olsa ben kalırım ama ALLAH sana nasip etmiş

Kocalara bakma kendileri büyütüyor sanki bende düşünmüyorum be kuzum sağlıkla gelsinler de birini çıkarmadan diğerini düşünemem valla
Yok ben ucuncuyu zaten hic sanmiyorum... İkinci bile zor gecti benim icin . artik buyutup kendi hayatimi duzene koymak istiyorum insallah. Rabbim bekleyenlere olmayanlara nasip etsin.

En a ziki yasini doldursun bence oyle hamile kal istiorsan canim. Benim oglum ikinci dogdugunda tam iki yasini doldurmus oluyor ama. Uzuluyorum daha kucuk diye. Zor yani o da ilgiye muhtac

Çok şükür Can'ım küvöze falan hiçbir şeye gerek kalmadı. 36+2 de doğdu herşey normal sadece minik doğdu 3160 gram doğdu minyatür bir Adam sütüm daha dün gelmeye başladı. Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

inşallah yaşamayalım. ya da olacaksa da az biraz olsun nolur. çok üzüloüyorum ben

tüy dökücü kremi heryere sürüp bekledikten sonra keseyle ovala. pamuk gibi oluyor ve jilet gibi kaşındırmıyor.

ay ben neler yaktım neler :)) yumurta haşlayacağım diye cezvede suya koydum yumurtayı ve nasıl becerdiysem yaktım :) denize sebze çorbası yaparken unutup evden çıktım, akşam yemeğini dışarda yiyip eve geldim ki sebzeler kömür olmuş. allah korusun, tehlikeli bu unutma işi.
hamile kaldığımdan beri krep yapamıyorum. ne zaman denediysem hep yaktım :)))

matsiyahoje ve HejaR12 bilmedigim arkaslarim varsa yarin icin allah yardimciniz olsun bir aksilik olmadan alin yavrularinizi kucaginiZa egerki kendinizi iyi hissederseniz mutlaka habersiz birakmayin dualrim sizlerle
amin canım sağolasın haber edicem mutlaka.

Yarin dogum yapacak annelerimizin Rabbim yardimcisi olsun kolaylikla ve saglikla bebislerine kavusmayi nasip etsin.
amin canım benim

sağol canım dualarınızla güç alıyorum herşey güzel olacak inşallah :)

amin canım sağolasın. bir yandan heyecanlıyım bir yandan içim buruk çok değişik duygular içindeyim inşallah sonu çok güzel olur hepimiz için

Yarin doguma girecek arkadaslar bugun bol bol uyuyup dinlenin, bir sure deliksiz uyuyamayacaksiniz :)
tavsiyeler için teşekkürler güzel annecik zaten istesem de kafamı kaldıramıyorum bugün iyice ağırlaştım kaldım

Ay cok heycanliymis. Bu gece senin icin nasil geccek cok merak ediyorum :)
uyuyabilirsem süper geçer de uyuyamazsam yandık kurarım da kurarım abowwww

matsiyahoje

canım benim, yarın için bol şanslar :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. pamucuk yavrunla beraber sağlıkla gidin evinize. dualarım tüm doğum yapacak olan arkadaşlarımla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…