- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.821
Teşekkürler canım benim :) daha güzellerisenin olsun :)Çok begendim kiz cicileri her zaman başka valla ellerine sağlık canım senin yaptığında çok güzel olmuş :)
sen ucuncuyu de yaparsin masallahin var. Pembis pembis yapmak kismet olur insallahÇok begendim kiz cicileri her zaman başka valla ellerine sağlık canım senin yaptığında çok güzel olmuş :)
Kocalara bakma kendileri büyütüyor sanki bende düşünmüyorum be kuzum sağlıkla gelsinler de birini çıkarmadan diğerini düşünemem vallasen ucuncuyu de yaparsin masallahin var. Pembis pembis yapmak kismet olur insallahEsimde dun deneyelim belki ucuncude kiz olur diyor. uc erkek cocuklu evleri biliyorum ben riske giremem dedim
Yok ben ucuncuyu zaten hic sanmiyorum... İkinci bile zor gecti benim icin . artik buyutup kendi hayatimi duzene koymak istiyorum insallah. Rabbim bekleyenlere olmayanlara nasip etsin.Kocalara bakma kendileri büyütüyor sanki bende düşünmüyorum be kuzum sağlıkla gelsinler de birini çıkarmadan diğerini düşünemem valla
eline sağlık canım çok güzel olmuş, keçe ile yaptın değilmi? Yetiştirebilirsem bende kızıma yapmak istiyorumAnneler teşekkür ettik sizin güzelliğinin sizin citirliginiz :) bu aradaidilduam senin ki kadar olmasa da oyle şipşak bir tshirt yaptım tosunuma o çok beğendi ben pek begenemedim ama sıcak ugrasilmiyor bu kadar oldu Eki Görüntüle 1852440 Eki Görüntüle 1852441 bunuda yatak başı duvara takacagim kismetse :)
veririm canım merak etme.Ay ben uyuyamam ki beklerim öyle müsait olunca hemen haber ver topik annemiz doğuruyo
En a ziki yasini doldursun bence oyle hamile kal istiorsan canim. Benim oglum ikinci dogdugunda tam iki yasini doldurmus oluyor ama. Uzuluyorum daha kucuk diye. Zor yani o da ilgiye muhtacAy valla benim esimde öyle diyor bizim ilk zatende ALLAH nasip ederse bende isterim ama eşim bi yaşını doldursun tekrar hamile kal istiyorum tabi nasipte varsa bende dedim çok kolaysa Sen kal oda diyor benim görevim olsa ben kalırım ama ALLAH sana nasip etmiş
Çok şükür Can'ım küvöze falan hiçbir şeye gerek kalmadı. 36+2 de doğdu herşey normal sadece minik doğdu 3160 gram doğdu minyatür bir AdamPuhahahgider zamanla takılma sezaryen doğumda zaman alıyor bol su ic pasamida sutsuZ bırakma allah kolaylık versin canım insallah birşey sorucam senin obur paşa büyüktü ama sorun yaşadınız mi ben çok korkuyorum doğudan dolayı suanli k sorun yok 4 gözle bekliyor ama acaba yaşar miyiz sizin süreç nasıl geçiyor
denizbatiekin canim kolik bebek bence de gazli bebek demek degil tipta bi aciklik var bi konuda :) madem gazli ne yaparsak yapalim o gaz damlalari felan neden ise yaramiyor. Biz ona huylu bebek diyelim :)
Valla bende yediklerimle baglanti kuramadim gazı. Yedim yine oldu yemedim yine oldu. İnsalalh bu defa yasamayiz
inşallah gelir canım kocaman olmuş artık vakti gelmiş
Kızlar çok çok affedersiniz özel bölgenizin neyle alıyorsunuz ve nasıl alabiliyorsunuz jilet çok kötü oluyor hem kaşıntı yapıyor hem diken diken oluyor tüy dukucu de tam temizlemiyor siz nasıl yapiyorsunuz ayy çok zor yaaa
Oglumu ogle uykusuna yatirmak icin yanina uzanmistim. Oncesinde de biraz pirinc haslamam gerekiyordu. Ocakta unutup uyuyakalmisim. Catir catir yanmiş tenceresiyle. Esimde oruç yazik kokuyu almis ona sevdigi bi tatliyi kavuruyorum zannetmis
Guldüm ama kötüydü
amin canım sağolasın haber edicem mutlaka.matsiyahoje ve HejaR12 bilmedigim arkaslarim varsa yarin icin allah yardimciniz olsun bir aksilik olmadan alin yavrularinizi kucaginiZa egerki kendinizi iyi hissederseniz mutlaka habersiz birakmayin dualrim sizlerle
amin canım benimYarin dogum yapacak annelerimizin Rabbim yardimcisi olsun kolaylikla ve saglikla bebislerine kavusmayi nasip etsin.
sağol canım dualarınızla güç alıyorum herşey güzel olacak inşallah :)matsiyahoje canımm heyecanla senden gelecek guzel haberleri bekliyorum insallah hersey yolunda gider guzel haberlerini aliriz dualarimdasiniz her zaman
HejaR12 kolay sorunsuz agrısız sızısız guzel bi dogum olur ikinizinde guzel haberlerini aliriz insallah
Hamileligin son gunu hatta son saatleri tadini cikarin kizlar
amin canım sağolasın. bir yandan heyecanlıyım bir yandan içim buruk çok değişik duygular içindeyim inşallah sonu çok güzel olur hepimiz içinAyy canım INŞALLAH RABBİM Hayirli sağlıklı bi sekilde kucagina versin INŞALLAH güzel ve kolay bir doğum olur 1 gün kalması nasıl bir duygu çok merak ediyorum şimdiden düşününce heycandan nefes alamıyorum
tavsiyeler için teşekkürler güzel annecik zaten istesem de kafamı kaldıramıyorum bugün iyice ağırlaştım kaldımYarin doguma girecek arkadaslar bugun bol bol uyuyup dinlenin, bir sure deliksiz uyuyamayacaksiniz :)
uyuyabilirsem süper geçer de uyuyamazsam yandık kurarım da kurarım abowwwwAy cok heycanliymis. Bu gece senin icin nasil geccek cok merak ediyorum :)
bu nişan ne ya topikte herkese gelen gelene bi ben kaldım nişanı gelmeyenGene nişanım geldi ortada sancı yok
amin canım sağolasın herşeye hazırım yarın gelsin artıkkk :)matsiyahoje
canım benim, yarın için bol şanslar :) allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. pamucuk yavrunla beraber sağlıkla gidin evinize. dualarım tüm doğum yapacak olan arkadaşlarımla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?