2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamaz matsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam akans D Daisymom primavera77 @Aryadeniz38 M melda983 Senam72015 @Aylnalpr Littlestar @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.

Bizde seni seviyoruz canım, dualarımız seninle. Güzel bir doğum hikayesiyle sabırsızlıkla bekliyoruz seni burda

canım hayırlısıyla git gel inşallah sen de benim dualarımda olacaksın mutlu mutlu haberlerini bekliyorum öpüyorum ikinizide kocaman

Ne çabuk geçti zaman ya teker teker geliyo bebekler çok şaşıryrm bazen. Bu günler hiç gelmeyecek gibiydi.Allah yardımcın olsun.darda bırakmasın sizi.çok duygulandım

Dualarımız seninle miniğinle canım :) Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz ❤ Meleğinin mis kokusunu içine bol bol çek bizim içinde

Çok seker olmuş yaaa eline sağlık annesi doğu daha şeker ama bende eteğide hazır olunca foto atıyim çok heves ettim

Ben esime aldiramiyorum bazen kesiyorum kendimi ama isimi goruyo

Yaaa bende son zamanlarımızda katıldım ama öyle hoş sohbetler oluyor ki doyamadım sizlere ❤ Keşke başından beri sizinle olsaymışım Helede bu doğum mesajlarını görünce oyle mutlu oluyorum ki :) Tabi son mesajlarla beni ağlattınız oda ayrı konu Hepiniz yavrularınızla eşlerinizle bir ömür mutlu huzurlu olsun inşallah ❤

Canım ben sana hayırl, kolay doğumlar diliyorum. Sağlıkla mutlulukla alacaksın bebeğini kucağına. İnan bu dünyada herşeye bedel o ilk an ay ağlıcam şimdi lohusa kafası resmen

Canım benim bizde iyiki seni tanıdık. Ben de gerçekten birçok şeyi burada öğrendim. Bu süreçte yalnız olmadığımızı bilmek daha da güçlendirdi bizi....

Canım benim bizde iyiki seni tanıdık. Ben de gerçekten birçok şeyi burada öğrendim. Bu süreçte yalnız olmadığımızı bilmek daha da güçlendirdi bizi....
Kesinlikle,hemde çok güçlendirdiii canım benim ❤ Hamişi en yine hamiş olan anlar ne de olsa dimii

canım benim sen de hep aklımda ve duamda olacaksın. inşallah peşpeşe güzel haberlerimizi yazacağız buraya da. çok fazla duugusalım bugün. inşallah bundan sonra hep mutluluk gözyaşları dökeriz.

Son düzenleme:
Herseye vercek cevaplari var iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…