- 22 Ocak 2008
- 8.891
- 8.902
- 723
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.841
Bizde seni seviyoruz canım, dualarımız seninle. Güzel bir doğum hikayesiyle sabırsızlıkla bekliyoruz seni burdaHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamazmatsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam akans D Daisymom primavera77 @Aryadeniz38 M melda983 Senam72015 @Aylnalpr Littlestar @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.
döner döner mutlaka tuzlumu yedim ne yaptım çok fena evde bile yürüyemedim bugünBana da ayakkabilarim zor oluyo artik. Eskiden genis gelirdi. Dogumdan sonra normale doner insallah
canım hayırlısıyla git gel inşallah sen de benim dualarımda olacaksın mutlu mutlu haberlerini bekliyorum öpüyorum ikinizide kocamanHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamazmatsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam akans D Daisymom primavera77 @Aryadeniz38 M melda983 Senam72015 @Aylnalpr Littlestar @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.
Ne çabuk geçti zaman ya teker teker geliyo bebekler çok şaşıryrm bazen. Bu günler hiç gelmeyecek gibiydi.Allah yardımcın olsun.darda bırakmasın sizi.çok duygulandımHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamazmatsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam akans D Daisymom primavera77 @Aryadeniz38 M melda983 Senam72015 @Aylnalpr Littlestar @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.
Dualarımız seninle miniğinle canım :) Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz ❤ Meleğinin mis kokusunu içine bol bol çek bizim içindeHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamazmatsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam akans D Daisymom primavera77 @Aryadeniz38 M melda983 Senam72015 @Aylnalpr Littlestar @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.
Çok seker olmuş yaaa eline sağlık annesi doğu daha şeker amaAnneler teşekkür ettik sizin güzelliğinin sizin citirliginiz :) bu aradaidilduam senin ki kadar olmasa da oyle şipşak bir tshirt yaptım tosunuma o çok beğendi ben pek begenemedim ama sıcak ugrasilmiyor bu kadar oldu Eki Görüntüle 1852440 Eki Görüntüle 1852441 bunuda yatak başı duvara takacagim kismetse :)
Ben esime aldiramiyorum bazen kesiyorum kendimi ama isimi goruyoCan'ım ben açıkcası artık jilet kullanıyorum zaten kendim alamıyorum saolsun eşim hallediyor
Ayrıca çabuk çıksa da hafta da Bi almak gerek en fazla
Kuaföre gidip açamam aldırmam o yüzden bu sıkıntıya katlanıyorjm
Önceden lazer yaptıranlar rahat ya da sürekli ağlaya gidenler
Ben başkasına açamıyorum o yüzden maalesef jilet devam
bu nişan ne ya topikte herkese gelen gelene bi ben kaldım nişanı gelmeyen
doğum yakındır canım sen bi yer sil ama viledayla değil bezle. bebek de gelir inşallah
Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamazmatsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam akans D Daisymom primavera77 @Aryadeniz38 M melda983 Senam72015 @Aylnalpr Littlestar @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.
Yaaa bende son zamanlarımızda katıldım ama öyle hoş sohbetler oluyor ki doyamadım sizlere ❤ Keşke başından beri sizinle olsaymışımHelede bu doğum mesajlarını görünce oyle mutlu oluyorum ki :) Tabi son mesajlarla beni ağlattınız oda ayrı konu Hepiniz yavrularınızla eşlerinizle bir ömür mutlu huzurlu olsun inşallah ❤
Kesinlikle,hemde çok güçlendirdiii canım benim ❤ Hamişi en yine hamiş olan anlar ne de olsa dimiiCanım benim bizde iyiki seni tanıdık. Ben de gerçekten birçok şeyi burada öğrendim. Bu süreçte yalnız olmadığımızı bilmek daha da güçlendirdi bizi....
Aşağıya iniyor bebiş herhalde, bende de bugünlerde çok oluyor
Ben esime aldiramiyorum bazen kesiyorum kendimi ama isimi goruyo
Ama ben erkek bekliyorum ve koltuk altım, göğüs uçlarım karardı. Cinsiyetle alakalı değil bence... Sizce???
Evet canım sentetik keçe ile yaptım yaparsın 1 saatte yaptım ben kesip yapistirmasi ileeline sağlık canım çok güzel olmuş, keçe ile yaptın değilmi? Yetiştirebilirsem bende kızıma yapmak istiyorum
canım benim sen de hep aklımda ve duamda olacaksın. inşallah peşpeşe güzel haberlerimizi yazacağız buraya da. çok fazla duugusalım bugün. inşallah bundan sonra hep mutluluk gözyaşları dökeriz.Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamazmatsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam akans D Daisymom primavera77 @Aryadeniz38 M melda983 Senam72015 @Aylnalpr Littlestar @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.
Herseye vercek cevaplari var iste :)Ay valla benim esimde öyle diyor bizim ilk zatende ALLAH nasip ederse bende isterim ama eşim bi yaşını doldursun tekrar hamile kal istiyorum tabi nasipte varsa bende dedim çok kolaysa Sen kal oda diyor benim görevim olsa ben kalırım ama ALLAH sana nasip etmiş
Tamam canım yarın yapacam inşallah, diksemmi yapıştırsammı karar veremedim :/Evet canım sentetik keçe ile yaptım yaparsın 1 saatte yaptım ben kesip yapistirmasi ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?