2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Tamam canım yarın yapacam inşallah, diksemmi yapıştırsammı karar veremedim :/
Dikme hiç gerek yok bide dikimde hizali olmuyor tabanca al silikon bide inceuzun olanlardan nalburlarda var o şekilde çabucak yaparsın kalıp bu bak
Telefonun üstüne A4 kağıt koyarak üstten kaydirmadan kalıp alabilirsin; )

HejaR12 Kız duygulandirdin he sağlıkla kavusun yavrum ya bebelerinize bütün gün haber bekleyeceğim ilk firsatinizda yazın iyiyiz diye inşallah bizleri de katın dualariniza bu gece sizlere çok dua edeceğim gece sahur ezanina kdr

Selam kızlar..yarın doğuma giricek arkadaşlarımız varmış tam isimleri aklımda kalmadı ama sanırım matsiyahoje ve HejaR12 bir arkadaşımız daha vardı..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah evlatlarınızı...ama ayrılış gerçekten zormuş karnım oynamıyor,kiraz çok yerdim hamileyken bebişim çol severdi hemen oynardı,şimdi boğazımdan geçmiyor yesem ne olcak oynamıcakki diyorum başlıyorum ağlamaya..zaten yanımdada yok gerçekten annelik hormonları bunlar,hamilelik çok özel birşeymiş gerçekten yavrum çıkınca daha iyi anladım ne güzel konuşuyoduk okşuyodum karnımı..inanırmısınız sesimi öyle iyi tanıyoki bugün küvezde annecim annecim diye sevdim dışardan yüzünü bana çevirdi gözünü açtı bana baktı..böylr bir duygu olamaz gerçekten tarifsiz..uzattım biraz galiba dolmuşum duygusallığım üzerimde.. allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..kimseninde kucağını boş bırakmasın..öpüyorum hepinizi..

Arkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
birlikte çok güzel günlerimiz oldu. beraber güldük beraber ağladık aramızdan erken ayrılanlar oldu ama biz onları bırakmadık duamızı da ettik hal hatır da sorduk sık sık. sonradan tekrar aramıza minik bebekleriyle katılanlar da oldu interiorarchitect icecreamm bizi çok mutlu ettiler.
erkenci bebeklerimiz oldu savaşları devam edenler var @Aryadeniz38 inanıyorum ki kısa zamanda evlerine dönecekler. galip gelip evine dönenler var M melda983 @ozinrdn
özel olarak görüştüğüm her gün yazıştığım kişiler var aranızda.
topiğin demirbaşı bir gün görmesen merak ettiklerim var. @kayacans Senam72015 Super_anne1411 gibi
ayda bir yazıp gönül alanlar @Pisipisi05 gunesim gibi , suskun olup her mesajı okuyanlar...
benim en kötü günümde topiği biriniz alın ben bittim dediğinde hayır sen bizim topik annemizsin deyip güç verenler..
tavsiyeleriyle yorumlarıyla hayat dolu yazılarıyla günümüze güneşimiz olanlar. insanbuL @batideniz 1cicek3bocek gibi ve sayamadığım niceleri.
ha unutmadan bir de aramıza yeni katılanlar @karpuz_suyu gibi..
ve artık yazmayanlar semurcan gibi
ve yarın doğumu olanlar ben HejaR12 ve Sezen91
her birinizi ayrı ayrı tüm kişiliğinizle tüm özelliklerinizle çok sevdim.
hakkınızı helal edin. hatam eksiğim olduysa kalbinizi kırdıysam üzdüysem affola.
yarın ne olacak hiç bilemiyorum şuanda. herşey olabilir insanın başına herşey gelebilir belki bir daha yazamayabilirim belki uzun süre hastanede kalmam gerekir belki öyle olur belki herşey sütliman güzel olur bilemiyorum işte.

Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir Akdeniz olur
Gülümse

canımm şimdiden hayırlı olsun. Sağlıkla sıhhatele bebeğine kavuşur büyütürsün inş :) iyi haberleri bekliyoruz

canım şimdiden hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucagına almayı naip etsin. iyi haberleri bekliyoruz :)

maşallah ya Allah bağılasın canım. hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle büyür inş
Canim benim hersey yolunda gider ve melegini saglikla kucagina alirsin insallah her zaman guzel gunler gorun meleginlee..
HejaR12 sag selamet atlat insallah canim saglikla kucakla bebegini Sezen91 sende ayni sekilde canim dualarimiz sizinle...

Canım ne guzel yazmssn cok duygulandım sag salım inş bebegını kucagına al guzel haberker getir bize cnmmm benmde yarn kontrolum var bakalım dr ne dıxek bayrama bırkma benı sanırım. Buarafa buraya cok gelemıyorm amaaa aslnda hep aklm sızdeeee diger sayfalr ısım vermım orlrdn gorsmk daha kolay olur bıldrm faln gelıyor utanark soluyorm bnuda not duseym dedım :*

Temmuz anneleri birer birer Haziran anneleri oluyor :) özlemleriniz hızlı bitiyor kızlar, :) takip etmeye çalışıyorum. doğum yapan ve yapacak olanları ama arada kaçırdığım varsa affola, buradan hayırlı olsun diyoum :) Allah hepinizin yardımcısı olsun. M melda983 eve mi çıktınız ben mi öle anladım. umarım öyledir ya :) @Aryadeniz38 ne alemdesin canım? aklım hala sende.. 1cicek3bocek temmuzun sonunda burada ikimiz yalnız kalcaz dedik. bu gidişle tüm temmuzu burada yalnız geçireceğiz

Bende hep yatalrdydım bugun cok sıcak geceliğimi bile cıkarmdm ustmdenn o derece yemekde yapmdm koce hazrldı bişilerr

Magnezyum konusunu ben de sordum geçen hafta doktoruma, engellemez, zaten engelleyebilecek bişey olsa erken doğum riski olanlara yüklü yüklü verirdik dedi. Osteocare kullanıyorum ben de hala, ağrın varsa kullan canım.
Ya cok olur agrm ve kaslmalrm ama nebilm erken dogm rıskı olanlarada verıyorlr dıyenler var aman kafam allak bullakkk ama ıceym ben yrn kontrolmde konslmda bi

fiziken yaninda olamasak da kalben ve dualarimizla hep yanindayiz insallah hersey yolunda gidecek

canım benim varlığın yeter aen bizi unutma arada selam ver güzel haberlerini ver o yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…