- 20 Ocak 2015
- 8.708
- 8.197
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.881
Cnm dualarimiz seninle veHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamazmatsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam @akans @Daisymom @primavera77 @Aryadeniz38 @melda983 Senam72015 @Aylnalpr @karpuz_suyu @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.
Herşey çok güzel olacak inanmak başarmanın yarısıdır klişe olacak ama belki. Yarın gule oynaya ameliyata gir ve sağlıkla çıkın tirtilinla. Cokkkk güzel haberler bekliyoruz kuzum allah her daim yanınızda olsun dualarimiz sizinle yegenimizide kucagina alınca mis gibi 1 tane op pamuk şekerini :) bugun ota b.ka ağlıyorum de get hazırlığını gör hatun :)Arkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
birlikte çok güzel günlerimiz oldu. beraber güldük beraber ağladık aramızdan erken ayrılanlar oldu ama biz onları bırakmadık duamızı da ettik hal hatır da sorduk sık sık. sonradan tekrar aramıza minik bebekleriyle katılanlar da oldu @jindam @icecreamm bizi çok mutlu ettiler.
erkenci bebeklerimiz oldu savaşları devam edenler var @Aryadeniz38 inanıyorum ki kısa zamanda evlerine dönecekler. galip gelip evine dönenler var @melda983 @ozinrdn
özel olarak görüştüğüm her gün yazıştığım kişiler var aranızda.
topiğin demirbaşı bir gün görmesen merak ettiklerim var. @kayacansSenam72015 @Aylnalpr gibi
ayda bir yazıp gönül alanlar @Pisipisi05 @gunesim gibi , suskun olup her mesajı okuyanlar...
benim en kötü günümde topiği biriniz alın ben bittim dediğinde hayır sen bizim topik annemizsin deyip güç verenler..
tavsiyeleriyle yorumlarıyla hayat dolu yazılarıyla günümüze güneşimiz olanlar.insanbuL @batideniz 1cicek3bocek gibi ve sayamadığım niceleri.
ha unutmadan bir de aramıza yeni katılanlar @karpuz_suyu gibi..
ve artık yazmayanlar @semurcan gibi
ve yarın doğumu olanlar benHejaR12 ve @Sezen91
her birinizi ayrı ayrı tüm kişiliğinizle tüm özelliklerinizle çok sevdim.
hakkınızı helal edin. hatam eksiğim olduysa kalbinizi kırdıysam üzdüysem affola.
yarın ne olacak hiç bilemiyorum şuanda. herşey olabilir insanın başına herşey gelebilir belki bir daha yazamayabilirim belki uzun süre hastanede kalmam gerekir belki öyle olur belki herşey sütliman güzel olur bilemiyorum işte.
Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir Akdeniz olur
Gülümse
Kiz ben bunlara en gida tarifi falan vermem ki bizi bırakıp giderlerse ahanda bebemi alır giderim doğurup buraya gelecek herkes yoklama alacağım bebeği gazlı olanlar 3 ay izinliTemmuz anneleri birer birer Haziran anneleri oluyor :) özlemleriniz hızlı bitiyor kızlar, :) takip etmeye çalışıyorum. doğum yapan ve yapacak olanları ama arada kaçırdığım varsa affola, buradan hayırlı olsun diyoum :) Allah hepinizin yardımcısı olsun. @melda983 eve mi çıktınız ben mi öle anladım. umarım öyledir ya :) @Aryadeniz38 ne alemdesin canım? aklım hala sende..1cicek3bocek temmuzun sonunda burada ikimiz yalnız kalcaz dedik. bu gidişle tüm temmuzu burada yalnız geçireceğiz
Aaa süper çok tşkr ederimDikme hiç gerek yok bide dikimde hizali olmuyor tabanca al silikon bide inceuzun olanlardan nalburlarda var o şekilde çabucak yaparsın kalıp bu bak Eki Görüntüle 1852512
Telefonun üstüne A4 kağıt koyarak üstten kaydirmadan kalıp alabilirsin; )
Bu hafta da yapmayabilir, doğumu tetiklediği içinselam kızlarrrr:) yarın kontrolüm var. 37+4 te gitmiş olacağım. sizce çatı muaynesi yapar mı? çatı muaynesinde ortalama ne zaman doğum yapacağımı tahmin edebilir mi? TİŞİKKİRLİR :)
hmmm. o zaman yine sadece ultrasondan bakar . bu belirsizlik beni öldürecekBu hafta da yapmayabilir, doğumu tetiklediği için
Yaaa ama ben çok duygulandım bugün gerçekten.sanki yalnız kalcksmışım bu günler geçecek ve bu topik boş kalck gibi.hem bebeğim doğsun istyrm hemde bugünleri çok özleyeceğimi biliyrm. Allah yardımcın olsun inş.tüm dualarımız seninle.minik kelebeğin herkesi şaşırtsın inş.bi mucizede sen ol bu topikte en çok ta sana yakışır.sen yokken ben hep burda nöbette olcm kızımla.herkesten gelen haberleri kutlycm buralar bize sizde allah a emanetsiniz.hep gözüm kulağım sizde olck.ben inanyrm herkes sana dua etck bugün.bi An önce al gel kızımızıArkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
birlikte çok güzel günlerimiz oldu. beraber güldük beraber ağladık aramızdan erken ayrılanlar oldu ama biz onları bırakmadık duamızı da ettik hal hatır da sorduk sık sık. sonradan tekrar aramıza minik bebekleriyle katılanlar da oldu @jindam @icecreamm bizi çok mutlu ettiler.
erkenci bebeklerimiz oldu savaşları devam edenler var @Aryadeniz38 inanıyorum ki kısa zamanda evlerine dönecekler. galip gelip evine dönenler var @melda983 @ozinrdn
topiğin demirbaşı bir gün görmesen merak ettiklerim var. @kayacansSenam72015 @Aylnalpr gibi
ayda bir yazıp gönül alanlar @Pisipisi05 @gunesim gibi , suskun olup her mesajı okuyanlar...
benim en kötü günümde topiği biriniz alın ben bittim dediğinde hayır sen bizim topik annemizsin deyip güç verenler..
tavsiyeleriyle yorumlarıyla hayat dolu yazılarıyla günümüze güneşimiz olanlar.insanbuL @batideniz 1cicek3bocek gibi ve sayamadığım niceleri.
hakkınızı helal edin. hatam eksiğim olduysa kalbinizi kırdıysam üzdüysem affola.
yarın ne olacak hiç bilemiyorum şuanda. herşey olabilir insanın başına herşey gelebilir belki bir daha yazamayabilirim belki uzun süre hastanede kalmam gerekir belki öyle olur belki herşey sütliman güzel olur bilemiyorum işte.
Gülümse
Canım eğer şimdiye kadar bir terslik olmadıysa bu saatten sonrada olmaz inşallah. Hayırlısıyla en kolay şekilde doğumunu yapacak, sağlıkla kucağına alacaksın inşallahhmmm. o zaman yine sadece ultrasondan bakar . bu belirsizlik beni öldürecek
Arkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
Gülümse
Canim benim icimi erittin. Biban once dogurayim artik diye dertlenirken uzuldum simdo soylediklerinle. İnsallah cabuk toparlanacak bebegin. Hic merak etme bol bol bu eksikligi giderecek vaktiniz olacak.Selam kızlar..yarın doğuma giricek arkadaşlarımız varmış tam isimleri aklımda kalmadı ama sanırımmatsiyahoje ve HejaR12 bir arkadaşımız daha vardı..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah evlatlarınızı...ama ayrılış gerçekten zormuş karnım oynamıyor,kiraz çok yerdim hamileyken bebişim çol severdi hemen oynardı,şimdi boğazımdan geçmiyor yesem ne olcak oynamıcakki diyorum başlıyorum ağlamaya..zaten yanımdada yok gerçekten annelik hormonları bunlar,hamilelik çok özel birşeymiş gerçekten yavrum çıkınca daha iyi anladım ne güzel konuşuyoduk okşuyodum karnımı..inanırmısınız sesimi öyle iyi tanıyoki bugün küvezde annecim annecim diye sevdim dışardan yüzünü bana çevirdi gözünü açtı bana baktı..böylr bir duygu olamaz gerçekten tarifsiz..uzattım biraz galiba dolmuşum duygusallığım üzerimde.. allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..kimseninde kucağını boş bırakmasın..öpüyorum hepinizi..
Cansin ya biz de seni seviyoruz inan. Dualarimiz sizinle insallah kolay bir dogum olsun... Cabuk toparlanip bize geri dön. Kuzucuklarini op kokla yarin teyzEleri icindeHepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum kızlar inşallah doğum zamanında hepinize dua edicem benimle aynı saatlerde doğuma girecek olamazmatsiyahoje hep aklımda olacaksın inşallah kızın sapasağlam doğacak.hepinizden birseyler öğrendim hakkınızı helal edin.bugün gobus te son günümüz hatta saatlerimız kuzuma bol bol konusucam karnımi sevicem son tekmeler ini hissedicem.sabah çok erken dusecez yollara büyük yavrumu öpücem kokluyacam doya doya.genel anestezi olacağı için belki erken haber veremeyebilirim ama kendimi iyi hissettiğim an yazacağım mutlaka hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum Dualarınızı esirgemeyin sizde Allaha emanet olun....@idilduam 1cicek3bocek insanbuL misam @akans @Daisymom @primavera77 @Aryadeniz38 @melda983 Senam72015 @Aylnalpr @karpuz_suyu @Nurmuratkf @batideniz ipekm84 matsiyahoje meleq47 sayamadigim diğer topik arkadaşlarım.
Her doktor yapmıyor canım cati muayenesi. Ama yaparsa eğer tahminde bulunabilir. Nst de de sancıların çıkarsa o zamanda dogum zamanın tahmin edilebilirselam kızlarrrr:) yarın kontrolüm var. 37+4 te gitmiş olacağım. sizce çatı muaynesi yapar mı? çatı muaynesinde ortalama ne zaman doğum yapacağımı tahmin edebilir mi? TİŞİKKİRLİR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?