2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Cnm dualarimiz seninle ve matsiyahoje ile bebisinin guzel haberlerini bekliyoruz heyecanla

matsiyahoje canım Rabbim senin de bebeğinin de Yar ve yardımcınız olsun. Dualarım seninle kendine ve bebegine güven inan. Rabbim neyerse güzel eyler. Veren de O alan da O. Bunu söylemek kolay belki ama senin düşünmen bile zordur muhakkak... Emanet onlar bize ve bu emaneti süresini hiçbirimiz bilmiyoruz. Rabbim ol derse olur ve inşAllah senin bebegin için de ol der ve olur ve senin yanına sağlıkla gelir inşAllah. Güzel düşün güzel olsun inşAllah. Yarın doğumdan sonra buraya girip "Evet biz iyiyiz" yazdığını görmeyi nasip etsin bizlere de Allah im.

Herşey çok güzel olacak inanmak başarmanın yarısıdır klişe olacak ama belki. Yarın gule oynaya ameliyata gir ve sağlıkla çıkın tirtilinla. Cokkkk güzel haberler bekliyoruz kuzum allah her daim yanınızda olsun dualarimiz sizinle yegenimizide kucagina alınca mis gibi 1 tane op pamuk şekerini :) bugun ota b.ka ağlıyorum de get hazırlığını gör hatun :)

Kiz ben bunlara en gida tarifi falan vermem ki bizi bırakıp giderlerse ahanda bebemi alır giderim doğurup buraya gelecek herkes yoklama alacağım bebeği gazlı olanlar 3 ay izinli

matsiyahoje sen ve bebisini Allaha emanet ediyorum. Rabbim bir mucizeyle sana bu minigi nasip etti, simdi bir mucize daha neden olmasin? İnsallah bebisin dogunca bir kez daha doktorlari sasirtir :) guzel haberlerini bekliyoruz. Benden yana hakkim helal olsun, sen de bizlere hakkini helal et canim...

Kızlar ya bisey sorucam 2 gundur yutkunurken gucluk cekiyorum reflu de oluyorum afedersinz gegirti geliyor... bu bogazda takilma hissi ona mi baglidir acaba ??? Aksam aksam moralim bozuldu

selam kızlarrrr:) yarın kontrolüm var. 37+4 te gitmiş olacağım. sizce çatı muaynesi yapar mı? çatı muaynesinde ortalama ne zaman doğum yapacağımı tahmin edebilir mi? TİŞİKKİRLİR :)

matsiyahoje HejaR12 canlarım yarın inşallah bebişlerinizle beraber hastaneden sıkıntısız çıkarsınız. İnşallah hiçbir müdahaleye gerek duymaz bebişleriniz. Rabbim yar ve yardımcınız olsun gözüm topikte bekliyor olacağım haberlerinizi. Dualarım kalbim sevgim sizlerler. İnşallah çok çok güzel haberlerinizi alırız :))

Yaaa ama ben çok duygulandım bugün gerçekten.sanki yalnız kalcksmışım bu günler geçecek ve bu topik boş kalck gibi.hem bebeğim doğsun istyrm hemde bugünleri çok özleyeceğimi biliyrm. Allah yardımcın olsun inş.tüm dualarımız seninle.minik kelebeğin herkesi şaşırtsın inş.bi mucizede sen ol bu topikte en çok ta sana yakışır.sen yokken ben hep burda nöbette olcm kızımla.herkesten gelen haberleri kutlycm buralar bize sizde allah a emanetsiniz.hep gözüm kulağım sizde olck.ben inanyrm herkes sana dua etck bugün.bi An önce al gel kızımızı

Oyyy canım benim iyiki tanıdık birbirimizi Yarın sağ sağlim inşallah alacaksın bebeğini kucağına, o kadar dua ediyorum ki senin için anneme de söyledim şimdi hepimizin duaları seninle

Canim benim icimi erittin. Biban once dogurayim artik diye dertlenirken uzuldum simdo soylediklerinle. İnsallah cabuk toparlanacak bebegin. Hic merak etme bol bol bu eksikligi giderecek vaktiniz olacak.

Cansin ya biz de seni seviyoruz inan. Dualarimiz sizinle insallah kolay bir dogum olsun... Cabuk toparlanip bize geri dön. Kuzucuklarini op kokla yarin teyzEleri icinde

selam kızlarrrr:) yarın kontrolüm var. 37+4 te gitmiş olacağım. sizce çatı muaynesi yapar mı? çatı muaynesinde ortalama ne zaman doğum yapacağımı tahmin edebilir mi? TİŞİKKİRLİR :)
Her doktor yapmıyor canım cati muayenesi. Ama yaparsa eğer tahminde bulunabilir. Nst de de sancıların çıkarsa o zamanda dogum zamanın tahmin edilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…