- 10 Ağustos 2015
- 3.843
- 4.556
- 53
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.901
İste topik annemizi niye bu kadar cok sevdik simdi daha iyi anladim... Kimsenin cevap vermediklerini bile sen yanitsiz birakmadin.... Hic duamdan eksik etmedim seni. İnsallah güzel kızınla bu yazdiklarini konusacaginiz cok saglikli mutlu günleriniz olsun... Dilerim ki onca uzuntunün ardindan bebeginin cok saglikli dogumuyla ödüllenirsin tombiğim....Arkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
birlikte çok güzel günlerimiz oldu. beraber güldük beraber ağladık aramızdan erken ayrılanlar oldu ama biz onları bırakmadık duamızı da ettik hal hatır da sorduk sık sık. sonradan tekrar aramıza minik bebekleriyle katılanlar da oldu @jindamicecreamm bizi çok mutlu ettiler.
erkenci bebeklerimiz oldu savaşları devam edenler var @Aryadeniz38 inanıyorum ki kısa zamanda evlerine dönecekler. galip gelip evine dönenler var @melda983 @ozinrdn
özel olarak görüştüğüm her gün yazıştığım kişiler var aranızda.
topiğin demirbaşı bir gün görmesen merak ettiklerim var. @kayacansSenam72015 @Aylnalpr gibi
ayda bir yazıp gönül alanlar @Pisipisi05 @gunesim gibi , suskun olup her mesajı okuyanlar...
benim en kötü günümde topiği biriniz alın ben bittim dediğinde hayır sen bizim topik annemizsin deyip güç verenler..
tavsiyeleriyle yorumlarıyla hayat dolu yazılarıyla günümüze güneşimiz olanlar.insanbuL @batideniz 1cicek3bocek gibi ve sayamadığım niceleri.
ha unutmadan bir de aramıza yeni katılanlarLittlestar gibi..
ve artık yazmayanlar @semurcan gibi
ve yarın doğumu olanlar benHejaR12 ve @Sezen91
her birinizi ayrı ayrı tüm kişiliğinizle tüm özelliklerinizle çok sevdim.
hakkınızı helal edin. hatam eksiğim olduysa kalbinizi kırdıysam üzdüysem affola.
yarın ne olacak hiç bilemiyorum şuanda. herşey olabilir insanın başına herşey gelebilir belki bir daha yazamayabilirim belki uzun süre hastanede kalmam gerekir belki öyle olur belki herşey sütliman güzel olur bilemiyorum işte.
Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir Akdeniz olur
Gülümse
Kız benim sancı da çıktı ama şimdi gitti nolck acaba stresten mi.böyle oldu çevreden çok baskı yapıyolarHer doktor yapmıyor canım cati muayenesi. Ama yaparsa eğer tahminde bulunabilir. Nst de de sancıların çıkarsa o zamanda dogum zamanın tahmin edilebilir
Açma tekefonlari ben dourunca size haber ederim de sende rahatlarsin valla yoksa gelmicek senin kizKız benim sancı da çıktı ama şimdi gitti nolck acaba stresten mi.böyle oldu çevreden çok baskı yapıyolar
mucizelere ben de inanıyorum inşallah rabbim mucizelerinden bize de bahşedermatsiyahoje sen ve bebisini Allaha emanet ediyorum. Rabbim bir mucizeyle sana bu minigi nasip etti, simdi bir mucize daha neden olmasin? İnsallah bebisin dogunca bir kez daha doktorlari sasirtir :) guzel haberlerini bekliyoruz. Benden yana hakkim helal olsun, sen de bizlere hakkini helal et canim...
Kız valla bıktım resmen arama değil ki sadece watshaptan yazıyolar hiç bişey yapamasalar daha günü bile gelmedi kızımın hem üzülyrm hem stres yapyrm.Açma tekefonlari ben dourunca size haber ederim de sende rahatlarsin valla yoksa gelmicek senin kiz
Bugün evde 25 dk yürüdüm ayaklarım ağrıdıAçma tekefonlari ben dourunca size haber ederim de sende rahatlarsin valla yoksa gelmicek senin kiz
Evet bu kadar erken cagiruolar kuzuyu sanki 40 hafta n dolmuş gbi daha desturr gelir acelesi yok ne kadar kalsa o kadar iyiKız valla bıktım resmen arama değil ki sadece watshaptan yazıyolar hiç bişey yapamasalar daha günü bile gelmedi kızımın hem üzülyrm hem stres yapyrm.
Ya dur doğurma aramızda 3 gun varmis anammmm daha erken 38 + lari görcez dahaBugün evde 25 dk yürüdüm ayaklarım ağrıdı
Bencede doğurmym var mı be.kızıma da dedim istediğin zaman gel kimseyi dinleme.Ya dur doğurma aramızda 3 gun varmis anammmm daha erken 38 + lari görcez daha
Sende sıkma ama canini gelmio diye zamni gelince gelicek annesi allahın izniyleBencede doğurmym var mı be.kızıma da dedim istediğin zaman gel kimseyi dinleme.
Herşey güzel olacak topiğimizin annesi hemde çok güzel olacak dualarım seninle...Arkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
birlikte çok güzel günlerimiz oldu. beraber güldük beraber ağladık aramızdan erken ayrılanlar oldu ama biz onları bırakmadık duamızı da ettik hal hatır da sorduk sık sık. sonradan tekrar aramıza minik bebekleriyle katılanlar da oldu @jindamicecreamm bizi çok mutlu ettiler.
erkenci bebeklerimiz oldu savaşları devam edenler var @Aryadeniz38 inanıyorum ki kısa zamanda evlerine dönecekler. galip gelip evine dönenler var @melda983 @ozinrdn
topiğin demirbaşı bir gün görmesen merak ettiklerim var. @kayacansSenam72015 @Aylnalpr gibi
ayda bir yazıp gönül alanlar @Pisipisi05 @gunesim gibi , suskun olup her mesajı okuyanlar...
benim en kötü günümde topiği biriniz alın ben bittim dediğinde hayır sen bizim topik annemizsin deyip güç verenler..
tavsiyeleriyle yorumlarıyla hayat dolu yazılarıyla günümüze güneşimiz olanlar.insanbuL @batideniz 1cicek3bocek gibi ve sayamadığım niceleri.
hakkınızı helal edin. hatam eksiğim olduysa kalbinizi kırdıysam üzdüysem affola.
yarın ne olacak hiç bilemiyorum şuanda. herşey olabilir insanın başına herşey gelebilir belki bir daha yazamayabilirim belki uzun süre hastanede kalmam gerekir belki öyle olur belki herşey sütliman güzel olur bilemiyorum işte.
Gülümse
Çevre zorla dogurtacak seniKız benim sancı da çıktı ama şimdi gitti nolck acaba stresten mi.böyle oldu çevreden çok baskı yapıyolar
Daha zamanin var canim idilduam dogru soyluyor. Bir gun bile kalmasi kar...Bencede doğurmym var mı be.kızıma da dedim istediğin zaman gel kimseyi dinleme.
Canımmm bırebır tanısmasakta senın cok iyi kalplı bır kadın oldugunu hıssedebılıyorum.yazdıklarınla.streslı gunler gecırdın ama bır sekılde sonuna geldın.rabbım bebegımı saglıkla guzel bır sekılde kucagına almayı nasip etsın. Bebeğin rabbımın meleklerine emanet hıc merak etme hersey cok guzel olacak..güzel haberlerını almak ıcın sabırsızlanıyorum.TOPİK ANANIZ KURBAAAAAĞN OLSUN SİZE
3-4 gün önce 3 kiloydu.valla bencede öyle de sanki zamanı gelmiş te geçiyo gibi yapıyolar yok kız bebekler erken doğurmış. Napm Yani.bana kalsada haftaya kadar beklese daha iyi amaDaha zamanin var canim idilduam dogru soyluyor. Bir gun bile kalmasi kar...
En son kilosu ne kadardi?
canım benim yaaaaaaaaaArkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
Gülümse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?