2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
HejaR12 kuzum Allah yardımcin olsun rabbim kolaylıkla atlatmani saglasin dikişler hiç acimasin carcabuk iyileş ve iyi hissettiğin an bize yaz merakta koyma bebisim

İste topik annemizi niye bu kadar cok sevdik simdi daha iyi anladim... Kimsenin cevap vermediklerini bile sen yanitsiz birakmadin.... Hic duamdan eksik etmedim seni. İnsallah güzel kızınla bu yazdiklarini konusacaginiz cok saglikli mutlu günleriniz olsun... Dilerim ki onca uzuntunün ardindan bebeginin cok saglikli dogumuyla ödüllenirsin tombiğim....

Her doktor yapmıyor canım cati muayenesi. Ama yaparsa eğer tahminde bulunabilir. Nst de de sancıların çıkarsa o zamanda dogum zamanın tahmin edilebilir
Kız benim sancı da çıktı ama şimdi gitti nolck acaba stresten mi.böyle oldu çevreden çok baskı yapıyolar

mucizelere ben de inanıyorum inşallah rabbim mucizelerinden bize de bahşeder
eğer hakkın varsa helal-i hoş olsun herkese.

Kız valla bıktım resmen arama değil ki sadece watshaptan yazıyolar hiç bişey yapamasalar daha günü bile gelmedi kızımın hem üzülyrm hem stres yapyrm.
Evet bu kadar erken cagiruolar kuzuyu sanki 40 hafta n dolmuş gbi daha desturr gelir acelesi yok ne kadar kalsa o kadar iyi

Herşey güzel olacak topiğimizin annesi hemde çok güzel olacak dualarım seninle...

TOPİK ANANIZ KURBAAAAAĞN OLSUN SİZE
Canımmm bırebır tanısmasakta senın cok iyi kalplı bır kadın oldugunu hıssedebılıyorum.yazdıklarınla.streslı gunler gecırdın ama bır sekılde sonuna geldın.rabbım bebegımı saglıkla guzel bır sekılde kucagına almayı nasip etsın. Bebeğin rabbımın meleklerine emanet hıc merak etme hersey cok guzel olacak..güzel haberlerını almak ıcın sabırsızlanıyorum.

Daha zamanin var canim idilduam dogru soyluyor. Bir gun bile kalmasi kar...
En son kilosu ne kadardi?
3-4 gün önce 3 kiloydu.valla bencede öyle de sanki zamanı gelmiş te geçiyo gibi yapıyolar yok kız bebekler erken doğurmış. Napm Yani.bana kalsada haftaya kadar beklese daha iyi ama

canım benim yaaaaaaaaa
çok güzel yazmışsın yarın doğumun vardı bi bakayımdemiştimkolaylıklar ve sağlık dilicektimbeni duygulandırdın
tek dileğim kolay doğum ve bebeğinn sağlıklı sıkıntısız doğması 1 gün sonrada mis kokulunla evedönmen yarın güzel haberlerini almak ümidiyleöpüldünnnnnntaze anne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…