- 15 Ekim 2012
- 407
- 286
- 303
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.921
peki sancıların ne kadar olması gerekiyor. benim nstde en fazla 40 çıkmşıtı. doktor iyi dedi başkada bi şey demediHer doktor yapmıyor canım cati muayenesi. Ama yaparsa eğer tahminde bulunabilir. Nst de de sancıların çıkarsa o zamanda dogum zamanın tahmin edilebilir
Biz birlikte tutuyrz kız zaten nöbeti ben farkındayım gözüm arkada kalmıyo uyuynca
Aminn inşallahhhCanim benim icimi erittin. Biban once dogurayim artik diye dertlenirken uzuldum simdo soylediklerinle. İnsallah cabuk toparlanacak bebegin. Hic merak etme bol bol bu eksikligi giderecek vaktiniz olacak.
hiç kalmasın güzelimmmmnBiz birlikte tutuyrz kız zaten nöbeti ben farkındayım gözüm arkada kalmıyo uyuynca
ne rahatlık oluyor dimi amaaben de nihayet ağdamı yaptırmış,kaşımı bıyığımı aldırmış bulunmaktayım..ohhh bir hafiflemeyle çook şükür allahımaa :)
benim de bugün kasık ağrım olsdu..hareketlerini aşagıda da yukarıda da hissediyoruum dr geçen konrolde ağrılar bu haftaa şiddetlenecek demiştiIyi geceler hanimlar.
Bugun oglusun hareketlerini hep asagilarda hissettim hatta her harekette altima yapicam sandim. Az oncede iki kere adet sancisi gibi sancim oldu nst de bagliyken oldugu gibiydi siddeti (nstde 50cikmisti)
Bide ayni anda bebek oyle bi toplandiki hani karnimi delip cikacak sandim kipirdayamadim.
Sanci oluyodu ama bebegin bu toplanmasi da(ben oyle yorumluyo da olabilirim) normaldir heralde diye dusundum. Bu konu hakkinda bi fikriniz varmidir acaba ???
Demekki normal artik.. persembe kontrolum var o zamana kadar sabretmis olursa sorarim bende :)benim de bugün kasık ağrım olsdu..hareketlerini aşagıda da yukarıda da hissediyoruum dr geçen konrolde ağrılar bu haftaa şiddetlenecek demişti
Canım benim son kontrolümde yapıldı çatı muayenesi o gün 37+5 tim ama senin doktor yapar mı bilmemhmmm. o zaman yine sadece ultrasondan bakar . bu belirsizlik beni öldürecek
Kızlar iyi geceler hepinize...
Kanser hastası bi akrabamiz var henüz 22 yaşında 1.5 yaşında bir oğlu var...
Az önce haber aldık yoğun bakıma almışlar durumu ağır...
Sizden rica edicem onun için dua etmenizı...
İsmi nazlı...
Hepinize şimdiden teşekkür ederim...
Amin inşallahAllah sifa versin
kızlar iyi geceler benim haftalarımda kasık ağrısı yaşayan bu arada 3 gün oldu hala var sürekli değil ama hissettiriyor bide bugün 2 kez bebeğim bi yerde toplandı netten baktım kasılma diyo çok korktum yarın dru arıcam pazar diye arayamadım bu haftada kasılma normalmi erken doğumdan çok korkuyorum daha çok küçüğüz 22+2 yiz
100 e vurması gerek diye biliyorum nst pek anlamam canım maalesefpeki sancıların ne kadar olması gerekiyor. benim nstde en fazla 40 çıkmşıtı. doktor iyi dedi başkada bi şey demedi
Iyi geceler hanimlar.
Bugun oglusun hareketlerini hep asagilarda hissettim hatta her harekette altima yapicam sandim. Az oncede iki kere adet sancisi gibi sancim oldu nst de bagliyken oldugu gibiydi siddeti (nstde 50cikmisti)
Bide ayni anda bebek oyle bi toplandiki hani karnimi delip cikacak sandim kipirdayamadim.
Sanci oluyodu ama bebegin bu toplanmasi da(ben oyle yorumluyo da olabilirim) normaldir heralde diye dusundum. Bu konu hakkinda bi fikriniz varmidir acaba ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?