2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
kızlar iyi geceler benim haftalarımda kasık ağrısı yaşayan bu arada 3 gün oldu hala var sürekli değil ama hissettiriyor bide bugün 2 kez bebeğim bi yerde toplandı netten baktım kasılma diyo çok korktum yarın dru arıcam pazar diye arayamadım bu haftada kasılma normalmi erken doğumdan çok korkuyorum daha çok küçüğüz 22+2 yiz

Kızlaaaaar bugün fazlaca yürüdüm yoruldum

Şimdi yatak Mood

Herkese hayırlı geceleeeer

Bu hafta hepimize güzellik getirsin

Bebişler sağlıklı sıhatli olsun inşaallah

Yarın doğumu olan arkadaşlarım sıhhatle hayırla kavuşsun yavrularına

Iyi geceler hanimlar.
Bugun oglusun hareketlerini hep asagilarda hissettim hatta her harekette altima yapicam sandim. Az oncede iki kere adet sancisi gibi sancim oldu nst de bagliyken oldugu gibiydi siddeti (nstde 50cikmisti)
Bide ayni anda bebek oyle bi toplandiki hani karnimi delip cikacak sandim kipirdayamadim.
Sanci oluyodu ama bebegin bu toplanmasi da(ben oyle yorumluyo da olabilirim) normaldir heralde diye dusundum. Bu konu hakkinda bi fikriniz varmidir acaba ???

benim de bugün kasık ağrım olsdu..hareketlerini aşagıda da yukarıda da hissediyoruum dr geçen konrolde ağrılar bu haftaa şiddetlenecek demişti

Allah sifa versin

Benim kasilmalarim da senin haftalarinda baslamisti. Gunde 10 kere falan kasiliyordum. Oyle oluyordu ki nefesim kesiliyodu karnim kucucuk kaliyodu belime deli gibi bir agri vuruyordu. Sebebini bulamadilar. Erken dogum olma ihtimali var dediler cunku bu kasilmalar rahim agzi uzunlugunu kisaltiyormus. Her hafta rahim agzi uzunlugum olculuyor. Kasilmalar azalsin diye gunde 2 kere magnezyum iciyorum. Haftada 1 proluton deport diye bi igne yaptiriyorum. Bunlar beni 37. Haftaya kadar getirdi. Korkma sakın sadece dinlen olumlu dusun. Bu haftaya gelene kadar her hafta dogarsa yasarmi acaba diye dusunmekten kafayi yedim. Iyi dusun pozitif dusun. Erkek bebeklerde kasilma daha cok goruluyormus senin bebisin cinsiyeti ne

Bence artik dogum yaklastigi icin bu kasilmalar normal. Vucut kendini doguma hazirliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…