2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kasılma bebegim onlar bebeğin yeride yok artık ister istemez toplar gevser o şekilde doğuma hazırlık yapıyor artık günlerin senin de sonucta

Rabbim acil şifalar versin inşallah ❤ Dualarımız onunla ❤ Rabbim sağlığına evladına kavuştursun inşallah

kızlar yaa ben en ufak bir sancıda kasılmada doğum başladı diye hastaneye koşucam gibi me geliyor hiç bir fikrim yok ne kadar şiddetlenirse gideceğim hakkında

kızlar yaa ben en ufak bir sancıda kasılmada doğum başladı diye hastaneye koşucam gibi me geliyor hiç bir fikrim yok ne kadar şiddetlenirse gideceğim hakkında
Bence doğum sancısını anlarsın ben geçen gittiğimde anladım mesela 60-70 arası sancı çıktı hafif var dedi dr adet sancısınınn hafif şiddetlisi belden başlayıp kasıklara dağıtıyz.zaten dr anlarsın rahatsız eder dedi
Benim kini o gün ben anladım ana hafifti yani gerçekten dayanabiliyodum

Kizlar yardım edin nolur demir ilacım zannedip yanlışlıkla eşimin migrenj için kullandığı avmigran içtim doktor 1 tane den birsey olmaz dedi ama olcem korkudan aranizda icwn var mi

illa kendini belli eder diyorsun yanii kuzum

Öncelikle nöbetçi hatunlara selam olsun Senam72015 Littlestar .Sevgili matsiyahoje yazdığın mesajın çok güzel çok duygulandım sıkı bi takipçi olarak okuyorum bütün mesajları ama çok fazla yazamıyorum bugün için hayırlı doğumlar diliyorum sana allah senin ve minik kızının yardımcısı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın aynı şekilde HejaR12 ve Sezen91 sizler de bebişlerinizi sağlıkla alırsınız kucağınıza zaman geçse de sıra bize gelse artık son zamanlar zor oluyor @jindam allah şifa versin inşallah yavrusuna bağışlasın cnm

Kizlar yardım edin nolur demir ilacım zannedip yanlışlıkla eşimin migrenj için kullandığı avmigran içtim doktor 1 tane den birsey olmaz dedi ama olcem korkudan aranizda icwn var mi
Cnm dr un bişey olmaz dediyse korkma gerçekten stres te çok kötü öyle düşün bebeğin için prospektüsünde ne yazıyo mesela o kadar kötü bi ilaç Olmayabilir

Korkma canım benim bak doktorunda bir şey olmaz demiş sorun olmaz Allahın izniyle

illa kendini belli eder diyorsun yanii kuzum
Aynen bence kesin Anlarsın yani ben hafif olan sancıyı bile Anladım normal değildi yani dr da doğum hafiften başlamış şiddetlenirse gel dedi tabi benim sancı tamamen gitti o ayrı beklyrm bakalım. Arada bi adet sancısı gibi oluyo anladım ki o da yalsncı sancı doğuma hazırlık.hem bel hem kasık ağrısı olursa gerçek sancı

Bizden de selam olsun efendim buralarda asayiş berkemal merak etmeyin

Buralar bize emanet topik anamız doğuma gitti.resmen doğuranları beklyrz çok heyecanlı ya

Senin sancılar bi değişik kuzum zaten yaa bebişin annesine topik teyzelerine iyi oyun yapıyor yanii kandırıp duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…