- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.961
Allah razibolsun canim inşallahÇok haklısın insan korkar ama dr bişey olmaz dediği için rahatla bence bi ayetel kürsi falan oku için rahatlasın bende okuym şimdi sana. Hiç bişeycik olmaz merak etme
İnşallah canım insallah
Olmaz kuzum sen stres yapma kendine üzme yeğenimizi
canım bu haftada bişey olmaz bildiğim kadarıyla ama ben olsam kusardım mutlaka. geç gördüm ya inşallah kusmuşsundurKizlar yardım edin nolur demir ilacım zannedip yanlışlıkla eşimin migrenj için kullandığı avmigran içtim doktor 1 tane den birsey olmaz dedi ama olcem korkudan aranizda icwn var mi
allah yardımcın olsun canım bebeğini sağ salim kucağına alırsın inşallahKizlar benim de suyum geldim simdi hastanedeyim. Benim icin dua edin lutfen..
İnşallah....@batideniz canim kolik bebek bence de gazli bebek demek degil tipta bi aciklik var bi konuda :) madem gazli ne yaparsak yapalim o gaz damlalari felan neden ise yaramiyor. Biz ona huylu bebek diyelim :)
Valla bende yediklerimle baglanti kuramadim gazı. Yedim yine oldu yemedim yine oldu. İnsalalh bu defa yasamayiz
Maşallah. Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Tebrikler canım benim.!!! Allah seni de bebeğini de korusun, bebeğinin bahtını açık etsin.. Kurtuldun çok şükür darısı bizlerin başına artıkKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Gözün aydın canım allah anali babalı büyütsün RABBİM hayirli ömürler versin çok şükür bebeğini kucağına aldin darisi bizim başımızaKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
gunaydinnnnn
yine erkenci bebeklerimiz var.rabbim uzun omurler versin saglikla sihhatla insallahhhh
bizm de kontrol gunumuz.dunden beri sol kasigimda gerilme var.bazen oturmakta bile zorlandim.neyse kontrolum var bugun bakalm doktor ne diyecek.tarih de kesinlesecek bugun
Canim neler yaptım ama kusamamdim maalesefcanım bu haftada bişey olmaz bildiğim kadarıyla ama ben olsam kusardım mutlaka. geç gördüm ya inşallah kusmuşsundur
Kuzummmm dayanamadi senin minnos Kıyamam rabbim Nazarlardan korusun bebisini ya doktorun geldimi nasıl geçti ayyy herseyi merak ediom iyi olunca yaz tatlımKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?