2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Canim gozunaydin Allah bagislasin cok sevindim gule gule buyut saglikla

Gunaydin daha dogurmayan hamisler.Benim dun gece bide sabaha karsi sag kasigimda sanci vardi. Devamli olsaydi hastaneye gidecektim simdi yok ama bakalim .bebisimde suan ittire ittire donmekle mesgul insan her agrida tedirgin oluyo hemen senaryolar yaziyo esim ise gitti sanci baslarsa suyum gelirse ne yaparim diye planlar yapiyorum.

Toplanma sanci olabilir yinede dikkatte al dun benimde oldu hafif sancilarin basladigina kanaat getirdim

Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Oyyy benim sabırsız yiğenim :) koşa kola geldi annesine demek...Hayırlı ola canım benim

Canım o toplanmayı hafife alma ben iki gün boyunca çocuk bi yere toplanıyo karnım taş kesiliyodu 3. Gün suyum geldi doğum yaptım onlar kasılmaymış meğer çocuk aşağı dönüyo ittiriyo..dikkat et canım genellikle evde ol çömelme hareketleri yap..dışarda gelmesin suyun:) Allah bi nefeste kurtarsın inşallah...

tommbik dualarim seninle, bak gerektiginde nasil da yaziyorum!!!
hayirla yavrunun mujdesini alalim.

maaşallah Allah analı babalı büyütsün.Darısı biz bekleyenlere :)

Aaa bak sen yaramaza 40 kere söyleyince zamanın geldiğini anlamış. Ben bitti demeden bitmez demiş

canım benim, istediğin kadar uzat, kolay değil yaşananlar. dertleşmek lazım :))

sen nasılsın, bebeğin nasıl. son durumunuz nedir ? müsait bir zamanında yazarsan sevinirim :)

Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir Akdeniz olur
Gülümse

tabiki gülümseyeceğiz :)
sabah sabah ağlattın beni, allah hepimizin gönlünden geçeni sağlıkla versin inşallah :)
herşey güzel olacak, ben çok umutluyum, mutluyum ve dua ediyorum hepimiz için. yaşadıklarım ve size yazdıklarım hep hayattan kendime pay çıkardıklarım dı :) umarım sağlıkla daha çok paylar edineceğim kendime :))

hastaneden sağlıkla çıktığını yazmanı sabırsızlııkla bekliyorum, seni seviyoruz topik annemiz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…