- 1 Haziran 2012
- 2.223
- 858
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #62.981
Canim gozunaydin Allah bagislasin cok sevindim gule gule buyut sagliklaKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Oy maasallah doguran dogurana Allah kurtarsin canimKizlar benim de suyum geldim simdi hastanedeyim. Benim icin dua edin lutfen..
Hayirli olsun Allah anali babali buyutsun stresten mi erken geldi acabaİnşallah....
Toplanma sanci olabilir yinede dikkatte al dun benimde oldu hafif sancilarin basladigina kanaat getirdimIyi geceler hanimlar.
Bugun oglusun hareketlerini hep asagilarda hissettim hatta her harekette altima yapicam sandim. Az oncede iki kere adet sancisi gibi sancim oldu nst de bagliyken oldugu gibiydi siddeti (nstde 50cikmisti)
Bide ayni anda bebek oyle bi toplandiki hani karnimi delip cikacak sandim kipirdayamadim.
Sanci oluyodu ama bebegin bu toplanmasi da(ben oyle yorumluyo da olabilirim) normaldir heralde diye dusundum. Bu konu hakkinda bi fikriniz varmidir acaba ???
Hayırlı uğurlu olsun gözünaydın olsun maşallah minnoşa:)Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Hadi allah yrdımcın olsun..iyi haberlerle çık inşallah...Kizlar benim de suyum geldim simdi hastanedeyim. Benim icin dua edin lutfen..
Oyyy benim sabırsız yiğenim :) koşa kola geldi annesine demek...Hayırlı ola canım benimKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Canım o toplanmayı hafife alma ben iki gün boyunca çocuk bi yere toplanıyo karnım taş kesiliyodu 3. Gün suyum geldi doğum yaptım onlar kasılmaymış meğer çocuk aşağı dönüyo ittiriyo..dikkat et canım genellikle evde ol çömelme hareketleri yap..dışarda gelmesin suyun:) Allah bi nefeste kurtarsın inşallah...Iyi geceler hanimlar.
Bugun oglusun hareketlerini hep asagilarda hissettim hatta her harekette altima yapicam sandim. Az oncede iki kere adet sancisi gibi sancim oldu nst de bagliyken oldugu gibiydi siddeti (nstde 50cikmisti)
Bide ayni anda bebek oyle bi toplandiki hani karnimi delip cikacak sandim kipirdayamadim.
Sanci oluyodu ama bebegin bu toplanmasi da(ben oyle yorumluyo da olabilirim) normaldir heralde diye dusundum. Bu konu hakkinda bi fikriniz varmidir acaba ???
Arkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
birlikte çok güzel günlerimiz oldu. beraber güldük beraber ağladık aramızdan erken ayrılanlar oldu ama biz onları bırakmadık duamızı da ettik hal hatır da sorduk sık sık. sonradan tekrar aramıza minik bebekleriyle katılanlar da olduinteriorarchitect @icecreamm bizi çok mutlu ettiler.
erkenci bebeklerimiz oldu savaşları devam edenler var @Aryadeniz38 inanıyorum ki kısa zamanda evlerine dönecekler. galip gelip evine dönenler var @melda983 @ozinrdn
özel olarak görüştüğüm her gün yazıştığım kişiler var aranızda.
topiğin demirbaşı bir gün görmesen merak ettiklerim var. @kayacans @Senam72015 @Aylnalpr gibi
ayda bir yazıp gönül alanlar @Pisipisi05 @gunesim gibi , suskun olup her mesajı okuyanlar...
benim en kötü günümde topiği biriniz alın ben bittim dediğinde hayır sen bizim topik annemizsin deyip güç verenler..
tavsiyeleriyle yorumlarıyla hayat dolu yazılarıyla günümüze güneşimiz olanlar.insanbuL denizbatiekin @gvn1907 gibi ve sayamadığım niceleri.
ha unutmadan bir de aramıza yeni katılanlarLittlestar gibi..
ve artık yazmayanlarsemurcan gibi
ve yarın doğumu olanlar benHejaR12 ve @Sezen91
her birinizi ayrı ayrı tüm kişiliğinizle tüm özelliklerinizle çok sevdim.
hakkınızı helal edin. hatam eksiğim olduysa kalbinizi kırdıysam üzdüysem affola.
yarın ne olacak hiç bilemiyorum şuanda. herşey olabilir insanın başına herşey gelebilir belki bir daha yazamayabilirim belki uzun süre hastanede kalmam gerekir belki öyle olur belki herşey sütliman güzel olur bilemiyorum işte.
Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir Akdeniz olur
Gülümse
Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Aaa bak sen yaramaza 40 kere söyleyince zamanın geldiğini anlamış. Ben bitti demeden bitmez demişKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Gözün aydın. Allah hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler nasip etsinKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Selam kızlar..yarın doğuma giricek arkadaşlarımız varmış tam isimleri aklımda kalmadı ama sanırımmatsiyahoje ve HejaR12 bir arkadaşımız daha vardı..hepinize hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla kucağınıza alın inşallah evlatlarınızı...ama ayrılış gerçekten zormuş karnım oynamıyor,kiraz çok yerdim hamileyken bebişim çol severdi hemen oynardı,şimdi boğazımdan geçmiyor yesem ne olcak oynamıcakki diyorum başlıyorum ağlamaya..zaten yanımdada yok gerçekten annelik hormonları bunlar,hamilelik çok özel birşeymiş gerçekten yavrum çıkınca daha iyi anladım ne güzel konuşuyoduk okşuyodum karnımı..inanırmısınız sesimi öyle iyi tanıyoki bugün küvezde annecim annecim diye sevdim dışardan yüzünü bana çevirdi gözünü açtı bana baktı..böylr bir duygu olamaz gerçekten tarifsiz..uzattım biraz galiba dolmuşum duygusallığım üzerimde.. allah hepimizin evlatlarını bizlere bağışlasın..kimseninde kucağını boş bırakmasın..öpüyorum hepinizi..
Arkadaşlar çok kısaca başınızı şişiricem.
birlikte çok güzel günlerimiz oldu. beraber güldük beraber ağladık aramızdan erken ayrılanlar oldu ama biz onları bırakmadık duamızı da ettik hal hatır da sorduk sık sık. sonradan tekrar aramıza minik bebekleriyle katılanlar da olduinteriorarchitect @icecreamm bizi çok mutlu ettiler.
erkenci bebeklerimiz oldu savaşları devam edenler var @Aryadeniz38 inanıyorum ki kısa zamanda evlerine dönecekler. galip gelip evine dönenler var @melda983 @ozinrdn
özel olarak görüştüğüm her gün yazıştığım kişiler var aranızda.
topiğin demirbaşı bir gün görmesen merak ettiklerim var. @kayacans @Senam72015 @Aylnalpr gibi
ayda bir yazıp gönül alanlar @Pisipisi05 @gunesim gibi , suskun olup her mesajı okuyanlar...
benim en kötü günümde topiği biriniz alın ben bittim dediğinde hayır sen bizim topik annemizsin deyip güç verenler..
tavsiyeleriyle yorumlarıyla hayat dolu yazılarıyla günümüze güneşimiz olanlar.insanbuL denizbatiekin @gvn1907 gibi ve sayamadığım niceleri.
ha unutmadan bir de aramıza yeni katılanlarLittlestar gibi..
ve artık yazmayanlarsemurcan gibi
ve yarın doğumu olanlar benHejaR12 ve @Sezen91
her birinizi ayrı ayrı tüm kişiliğinizle tüm özelliklerinizle çok sevdim.
hakkınızı helal edin. hatam eksiğim olduysa kalbinizi kırdıysam üzdüysem affola.
yarın ne olacak hiç bilemiyorum şuanda. herşey olabilir insanın başına herşey gelebilir belki bir daha yazamayabilirim belki uzun süre hastanede kalmam gerekir belki öyle olur belki herşey sütliman güzel olur bilemiyorum işte.
Belki şehre bir film gelir
Bir güzel orman olur yazılarda
İklim değişir Akdeniz olur
Gülümse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?