2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Gozun aydııınn :) daha fazla heyecan yasatmak istemis sıpa :) bol bol öp kokla bizim yerimizede :) allah uzun saglikli omurler versin opuldunuuz ♥

3-4 gün önce 3 kiloydu.valla bencede öyle de sanki zamanı gelmiş te geçiyo gibi yapıyolar yok kız bebekler erken doğurmış. Napm Yani.bana kalsada haftaya kadar beklese daha iyi ama
Masallah kilosu da iyi gelse sorun olmaz tabi.... Zaten bekleyecek gibi baksana :) ne bos insanlar var. Konusmak icin yer arayan... Bosver kalsin kuzucuk nasil olsa gelcek ayagini diretemez fazla

Allah razı olsun canımm.. haberi aldığımdan beri aklımdan çıkmıyor benimde... aklımıza geldikçe dua edelim kimin duası kabul olur belli olmaz... o yüzden buraya yazdım... Rabbim şifasını versin inşallah..

O zaman bol bol hareket :)) bakalim ne zaman gelcek :)

Kasılma bebegim onlar bebeğin yeride yok artık ister istemez toplar gevser o şekilde doğuma hazırlık yapıyor artık günlerin senin de sonucta
Ilk defa o kadar sert olunca hem korktum hemde geliyosan gelme hazir degilim dedim :) sabirsizlaniyorum tamam ama cok da hazir degilmisim tuhaf hissettim :)

Canım tombikcim çok takip etmesemde hep aklımda ve dualarimdasin inşallah herşey çok daha güzel olacak sağlıkla kavuş bebisine inşallah

denizbatiekin canım ya senden gaza geldim tüy dökücü krem aldım ama sen şu lif i hangi aşamada kullaniosun ya bana bi deyiver spatulayi kullandikdan sonramj

denizbatiekin canım ya senden gaza geldim tüy dökücü krem aldım ama sen şu lif i hangi aşamada kullaniosun ya bana bi deyiver spatulayi kullandikdan sonramj

yok canım benim, spatulayı hiç kullanmıyorum ben.
kremi sür, bekle 5-7 dakika ve kremi cildinden kese ile temizle. çok sert olmasa da keselenir gibi ama daha yumuşak hareketlerle ovala cildini.

ben kasılma diye düşünüyorum bana olunca ve doktorum magnezyumu kesti 2 gün önce. dün ve bu sabah bildiğin kasılma yaşadım ama şiddetli değildi. benim hatun sağ kaburgamdan çıkmaya karar verdi :) alttan zorladığı da oluyor ancak niyeti yok heralde gelmeye :))
bazen de hafiften belim sızlıytor gibi hissediyorum. bakalım, hayırlısı olsun :))

Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Masallah size dr larin sozunu dinlememeye yeminli bu minnoslar burda bizim sozumuz gecer diyolar saglikla hayirla buyutun

Hanimlar benim en son gittiğimde 35+2 dedi doktorum ama 35+5 ti bebegin kilosu boyu normal şimdi bu ultrason a göre mi ameliyat tarihi veriliyo yoksa adete gore mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…