- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.879
- 448
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.001
Gozun aydııınn :) daha fazla heyecan yasatmak istemis sıpa :) bol bol öp kokla bizim yerimizede :) allah uzun saglikli omurler versin opuldunuuz ♥Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Masallah kilosu da iyi gelse sorun olmaz tabi.... Zaten bekleyecek gibi baksana :) ne bos insanlar var. Konusmak icin yer arayan... Bosver kalsin kuzucuk nasil olsa gelcek ayagini diretemez fazla3-4 gün önce 3 kiloydu.valla bencede öyle de sanki zamanı gelmiş te geçiyo gibi yapıyolar yok kız bebekler erken doğurmış. Napm Yani.bana kalsada haftaya kadar beklese daha iyi ama
Allah razı olsun canımm.. haberi aldığımdan beri aklımdan çıkmıyor benimde... aklımıza geldikçe dua edelim kimin duası kabul olur belli olmaz... o yüzden buraya yazdım... Rabbim şifasını versin inşallah..interiorarchitect cok uzuldum canim inan. Allah sifa versin insallah. Dua edelim bu gunlerde cokca...
@HejaR12 gozun aydin canim minigin ben ne zaman istersem o zaman demiş. Saglikla mutlulukla buyut kuzunu insallah.
matsiyahoje dilerim her sey yolundadir dort gozle haberini bekliyorum.
O zaman bol bol hareket :)) bakalim ne zaman gelcek :)Canım o toplanmayı hafife alma ben iki gün boyunca çocuk bi yere toplanıyo karnım taş kesiliyodu 3. Gün suyum geldi doğum yaptım onlar kasılmaymış meğer çocuk aşağı dönüyo ittiriyo..dikkat et canım genellikle evde ol çömelme hareketleri yap..dışarda gelmesin suyun:) Allah bi nefeste kurtarsın inşallah...
Gözün aydın canım maşallahKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Ilk defa o kadar sert olunca hem korktum hemde geliyosan gelme hazir degilim dedim :) sabirsizlaniyorum tamam ama cok da hazir degilmisim tuhaf hissettim :)Kasılma bebegim onlar bebeğin yeride yok artık ister istemez toplar gevser o şekilde doğuma hazırlık yapıyor artık günlerin senin de sonucta
Canım tombikcim çok takip etmesemde hep aklımda ve dualarimdasin inşallah herşey çok daha güzel olacak sağlıkla kavuş bebisine inşallahgünaydın bacılar doğumdan sonraya kadar yazamam daha. hazırlanıyoruz 7de hastanede olacağız gece önce heyecandan uyuyamadım sonra yiyip yattığım için mide asidinden uyuyamadım ama yine de kendimi yoğun bir güne hazır hissediyorum. herşey guzel olacak inşallah.kendinize çook iyi bakın
Gunlerimiz ayniymis :) hangisi once gelcek acaba :)Toplanma sanci olabilir yinede dikkatte al dun benimde oldu hafif sancilarin basladigina kanaat getirdim
denizbatiekin canım ya senden gaza geldim tüy dökücü krem aldım ama sen şu lif i hangi aşamada kullaniosun ya bana bi deyiver spatulayi kullandikdan sonramj
Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Iyi geceler hanimlar.
Bugun oglusun hareketlerini hep asagilarda hissettim hatta her harekette altima yapicam sandim. Az oncede iki kere adet sancisi gibi sancim oldu nst de bagliyken oldugu gibiydi siddeti (nstde 50cikmisti)
Bide ayni anda bebek oyle bi toplandiki hani karnimi delip cikacak sandim kipirdayamadim.
Sanci oluyodu ama bebegin bu toplanmasi da(ben oyle yorumluyo da olabilirim) normaldir heralde diye dusundum. Bu konu hakkinda bi fikriniz varmidir acaba ???
Ayyy bak sen yaramaza maşallah kuzum yerim :) ikinizi de çok öpüyorumKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Allah yardimcin olsun insallah hayirla dunyaya getirirsin dualarimiz seninleKizlar benim de suyum geldim simdi hastanedeyim. Benim icin dua edin lutfen..
Masallah size dr larin sozunu dinlememeye yeminli bu minnoslar burda bizim sozumuz gecer diyolar saglikla hayirla buyutunKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Kendimi onun yerine koydum. Allah evladina bagislasin insallah....Allah razı olsun canımm.. haberi aldığımdan beri aklımdan çıkmıyor benimde... aklımıza geldikçe dua edelim kimin duası kabul olur belli olmaz... o yüzden buraya yazdım... Rabbim şifasını versin inşallah..
Nerelerdesin sen bakim hic gelmiyosun kustümGözün aydın canım maşallahsağlıkla büyüt inşallah
Hayirlisi olsun canim ikiside saglikla gelsin bizde iyi olalim bakalim hangisi daha aceleciGunlerimiz ayniymis :) hangisi once gelcek acaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?