2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kontrolden gelfik doğums 4 gün var bebeğim 2900 gr doktor küçük bi bebek bunun bakımı zor olur dedi çok mu küçük ki kızlar bakımında ne gibi zorluk olur

Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Canım hayırlı olsun gözün aydın. Senin yavru da geleceğim zamana ben karar veririm demiş Allah acısını göstermesin, sağlıkla büyütün inşallah biz meraklı teyzeler foto bekleriz toparlanınca

Evet bu streste bi bu eksikti diyorum. Bi kac gundur oglumda iki yas sendromu basladi. Kendini yerlere atip aglama krizlerine girmeler... Her seye itiraz etmeler... Sinirden kafasini vurmalar... Allah a siginiyorum gercekten dogumda yaklasti iyice karalar bagladim..

Kızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Bebiş doktorlardan önce davrandı demek :) hayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallah

Kontrolden gelfik doğums 4 gün var bebeğim 2900 gr doktor küçük bi bebek bunun bakımı zor olur dedi çok mu küçük ki kızlar bakımında ne gibi zorluk olur

ay canım doktor neden böyle olumsuz yorum yapıoyor ki
ne bebekler var 2 kg doğan hatta gününden önce 900gr doğan
Rabb im kolaylığını versin inşaallah

Canım benim de sol kasığımda ağrı var eğilince özellikle agrıyordu doktorun bu konuda bişey derse bana da haber verir misin. Kontrolün için de herşey yolundadır inşallah

kizlar 30 haziran persembeye sezeryan tarihimiz belirlendi.spinal olacak.37+1 de alinmis olack.ama usg de 38+2 bebegim.kan dolasiminda direnc varmis biraz.tansiyondan kaynakli bu durum.bu yuzden maalesef bayrami atlatamicaz.bu arada 3400gr 49cm olmus bebegim.1 haftada 500 gr almis.

Canım benim hiç bakma o boşboğaz doktorların lafına dün akşam arkadaşımın bebişi oldu ziyarete gittim 2,500 kiloydu gayette güzel rahat bakıyor sıkma canını sakın dünyaya gelsin nasıl kilo alır o bak gör

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…