- 20 Temmuz 2013
- 9.147
- 11.375
- 248
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.021
Allah uzak tutsun hepimizden böyle hastalıkları canım... rabbim bütün hastalara şifa versin inşallah...Kendimi onun yerine koydum. Allah evladina bagislasin insallah....
Hazir degilim mi dedinIlk defa o kadar sert olunca hem korktum hemde geliyosan gelme hazir degilim dedim :) sabirsizlaniyorum tamam ama cok da hazir degilmisim tuhaf hissettim :)
Canım hayırlı olsun gözün aydın. Senin yavru da geleceğim zamana ben karar veririm demişKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Canim gozun aydin saglikla kolaylikla buyut insallah.Canım hayırlı olsun gözün aydın. Senin yavru da geleceğim zamana ben karar veririm demişAllah acısını göstermesin, sağlıkla büyütün inşallah biz meraklı teyzeler foto bekleriz toparlanınca
Sen dene bana soyle ben de alıcam olar mi@batideniz canım ya senden gaza geldim tüy dökücü krem aldım ama sen şu lif i hangi aşamada kullaniosun ya bana bi deyiver spatulayi kullandikdan sonramj
Gözünaydın canım, sağlıkla büyüsün inşallahKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Bebiş doktorlardan önce davrandı demek :) hayırlı olsun canım Rabbim bize de nasip etsin inşallahKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
Kontrolden gelfik doğums 4 gün var bebeğim 2900 gr doktor küçük bi bebek bunun bakımı zor olur dediçok mu küçük ki kızlar bakımında ne gibi zorluk olur
Bugun denicem canım @batideniz tavsiyesiyle pürüzsüz oluruz insallahSen dene bana soyle ben de alıcam olar mi
Canım benim de sol kasığımda ağrı var eğilince özellikle agrıyordu doktorun bu konuda bişey derse bana da haber verir misin. Kontrolün için de herşey yolundadır inşallahgunaydinnnnn
yine erkenci bebeklerimiz var.rabbim uzun omurler versin saglikla sihhatla insallahhhh
bizm de kontrol gunumuz.dunden beri sol kasigimda gerilme var.bazen oturmakta bile zorlandim.neyse kontrolum var bugun bakalm doktor ne diyecek.tarih de kesinlesecek bugun
canim bizimki kafanin yaptigi baskidan kaynakliymisCanım benim de sol kasığımda ağrı var eğilince özellikle agrıyordu doktorun bu konuda bişey derse bana da haber verir misin. Kontrolün için de herşey yolundadır inşallah
Canım benim hiç bakma o boşboğaz doktorların lafına dün akşam arkadaşımın bebişi oldu ziyarete gittim 2,500 kiloydu gayette güzel rahat bakıyor sıkma canını sakın dünyaya gelsin nasıl kilo alır o bak görKontrolden gelfik doğums 4 gün var bebeğim 2900 gr doktor küçük bi bebek bunun bakımı zor olur dediçok mu küçük ki kızlar bakımında ne gibi zorluk olur
Bende zararlı biliyorum canımKizlar, tuy dokucu krem tehlikeli degil mi hamilelikte?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?