- 4 Haziran 2016
- 2.701
- 2.674
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #63.041
Maşallah annesi ona yaa :) bayram hediyen şekerin geliyor demek ❤kizlar 30 haziran persembeye sezeryan tarihimiz belirlendi.spinal olacak.37+1 de alinmis olack.ama usg de 38+2 bebegim.kan dolasiminda direnc varmis biraz.tansiyondan kaynakli bu durum.bu yuzden maalesef bayrami atlatamicaz.bu arada 3400gr 49cm olmus bebegim.1 haftada 500 gr almis.
Hay ben 2900 gr bebeğe kucuk diyen doktora!!!!!!!!!!!!!!!Kontrolden gelfik doğums 4 gün var bebeğim 2900 gr doktor küçük bi bebek bunun bakımı zor olur dediçok mu küçük ki kızlar bakımında ne gibi zorluk olur
allah yardimcin olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahKizlar benim de suyum geldim simdi hastanedeyim. Benim icin dua edin lutfen..
günaydın bacılar doğumdan sonraya kadar yazamam daha. hazırlanıyoruz 7de hastanede olacağız gece önce heyecandan uyuyamadım sonra yiyip yattığım için mide asidinden uyuyamadım ama yine de kendimi yoğun bir güne hazır hissediyorum. herşey guzel olacak inşallah.kendinize çook iyi bakın
masallah canim gozun aydin allah kolaylik versinKızlar gece 2 de suyum geldi acil doğuma alındım ve doğum yaptım bir kaç saat bekleyeMedi Benim sıpam Dualarınızı esirgemeyin iz Allah razı olsun ikimizde iyiyiz şükür minnosum 3500 51 cm doğdu
evet kucuk oluyorlar bende erken dogumla kizimi 2830 dogurdum ama cok da zor degildi sadece yikarken zorlandik kucuk oldugundan cabuk toparlaniyorlar sikma canini kizim simdi yasitlarindan daha iri 4 yasina girecek insallahKontrolden gelfik doğums 4 gün var bebeğim 2900 gr doktor küçük bi bebek bunun bakımı zor olur dediçok mu küçük ki kızlar bakımında ne gibi zorluk olur
daha kucukmus canim bizde gectik o sendromlardan allah kolaylik versin suyuna gitmeye calis olumsuz tepki vermemeye calis cunku daha kotu oluyorlar gecicek insallah sabir...Evet bu streste bi bu eksikti diyorum. Bi kac gundur oglumda iki yas sendromu basladi. Kendini yerlere atip aglama krizlerine girmeler... Her seye itiraz etmeler... Sinirden kafasini vurmalar... Allah a siginiyorum gercekten dogumda yaklasti iyice karalar bagladim..
amanin masallah hafta da 500 gram mi ben sokkkkizlar 30 haziran persembeye sezeryan tarihimiz belirlendi.spinal olacak.37+1 de alinmis olack.ama usg de 38+2 bebegim.kan dolasiminda direnc varmis biraz.tansiyondan kaynakli bu durum.bu yuzden maalesef bayrami atlatamicaz.bu arada 3400gr 49cm olmus bebegim.1 haftada 500 gr almis.
Planlı sezaryen olacağım ama ne doğumdan bir gün önce ne de emzirirken o riske girmeyi düşünmüyorumKizlar planli sezeryan olacak aranizda dogumdan 1gun once sacini boyamayi dusunen varmi acaba
Saglikla al kucagina insallah canim. Bebisin sagligi her seyden onemli. Bayram sekeri olsun sizekizlar 30 haziran persembeye sezeryan tarihimiz belirlendi.spinal olacak.37+1 de alinmis olack.ama usg de 38+2 bebegim.kan dolasiminda direnc varmis biraz.tansiyondan kaynakli bu durum.bu yuzden maalesef bayrami atlatamicaz.bu arada 3400gr 49cm olmus bebegim.1 haftada 500 gr almis.
Hangi liften diye sorsam ayip olur muinsanbuL @batideniz çok başarılı bir sonuç oldu valla spatula kullanmamak çok mantıklı yoksa uzanmak zor olurdu lif süper fikir tebrik ederim valla batideniz i çok iyi fikir bulmuş uzanmak görmek derdi olmadan temiz oluosun
Ay zararli mi gecekten. İcine kacirmadan yapsak yine mi zararli :)Bende zararlı biliyorum canım
Aynen teyzesi kucuk daha. Ben de oyle yapmaya calisiyorum yoksa benim sinirlendigimi ya da uzuldgumu farkedince daha da buyut atliyor krizi. İnsallah gecer bi an once.allah yardimcin olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ayy ne guzel heyecanlar rabbim sana da saglikla kolaylikla kucagina almayi nasip etsin canim
masallah canim gozun aydin allah kolaylik versin
evet kucuk oluyorlar bende erken dogumla kizimi 2830 dogurdum ama cok da zor degildi sadece yikarken zorlandik kucuk oldugundan cabuk toparlaniyorlar sikma canini kizim simdi yasitlarindan daha iri 4 yasina girecek insallah
daha kucukmus canim bizde gectik o sendromlardan allah kolaylik versin suyuna gitmeye calis olumsuz tepki vermemeye calis cunku daha kotu oluyorlar gecicek insallah sabir...
amanin masallah hafta da 500 gram mi ben sokkk
allah nazarlardan saklasin canim saglikla alirsin insallah kucagina
Çok bir bilgim yok kuzum da benimde başım dertteydi tüylerden internetten azcık araştırma yapmıştım oyle yazıyorduAy zararli mi gecekten. İcine kacirmadan yapsak yine mi zararli :)
Ben ogluma kis meyvesi kullanmistim canim hic aklima gelmedi pure icin yaz keyvesi atmak. Sadece meyve suyu yapmak icin atmistim. Bu konudaKışın pure için dolaba meyve atacak anneler nasıl yapiyosunuz o işi?
Niye ki canim ya. Yeterki sorun olmasinda...Kızlarmatsiyahoje in doğumu ertelendi haberiniz olsun merak etmeyin sorun yok
canım benim bildiğim kadarıyla bir tanesi hastanede kalıyor sisteme işliyorlar, bir tanesini de çalıştığın kuruma veriyorsun. Sgk onlar sisteme işlediği zaman görebiliyor. Ben de öyle yaptımArkadaşlar bir sorum olacak kafama takıldı da.Cuma günü 37.haftam ve doğum izni raporunu alacağım nasipse.Şimdi şöyle bir şet takıldı kafama alacağım belgeyi çalıştığım kuruma vereceğim ama sgk ya da vermem gerekiyor mu?Sanki öyle bir şey okudum ama emin olamadım duymadım da böyle bir şey kimseden.Bilgisi olan arkadaşlar beni aydınlatabilirse çok sevinirim.
kizlar 30 haziran persembeye sezeryan tarihimiz belirlendi.spinal olacak.37+1 de alinmis olack.ama usg de 38+2 bebegim.kan dolasiminda direnc varmis biraz.tansiyondan kaynakli bu durum.bu yuzden maalesef bayrami atlatamicaz.bu arada 3400gr 49cm olmus bebegim.1 haftada 500 gr almis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?